Estils i models de vestir

Què és el vestit de la camisa?

Què és el vestit de la camisa?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Denim
  2. En una gàbia
  3. Llarg
  4. Curt
  5. D'estil de negocis
  6. Per a tots els dies
  7. A la tarda, estil
  8. Què portar a la primavera i l'estiu
  9. Imatge d’hivern i tardor
  10. Quines sabates portar

Vestit de samarreta S'ha posat de moda durant molt de temps i manté fermament la seva posició en les col·leccions mundials. Aquest vestit és un atribut imprescindible de totes les noies amb estil. No és d'estranyar, perquè és adequat per a qualsevol forma i qualsevol edat. Si sembla que algú és massa senzill i quotidià, només caldrà afegir els accessoris adequats i obtenir un aspecte elegant i elegant.

Denim

El vestit de mezclilla és una cosa independent i elegant que combina perfectament amb accessoris de diferents estils. El més important no és combinar un vestit de camisa de mezclilla amb texans.

El principal amic de la camisa és la sabata de pell de color marró. A més, no us oblideu d’altres accessoris de cuir - cinturó, bossa o embragatge gran. Les botes gruixudes o fins i tot les sabates de ballet són perfectes per al conjunt.

Anar a treballar, vestir amb valentia una jaqueta d'estil fosc per a homes sobre un vestit de camisa de mezclilla. Si és prou fresc a l’exterior, llenceu un impermeable clàssic o una capa de longitud mitjana a la part superior.

Un vestit de mezclilla va bé amb sabates clàssiques i esportives, cinturons de colors, barrets, mocadors i estoles de punt.

En una gàbia

La camisa de vestir en una gàbia estarà de moda encara que sigui una sola temporada. Després de tot, la gàbia és una de les estampes més populars durant els darrers anys.

Vesteixen un vestit amb botes altes o amb botines. En un moment fresc, la boina de punt i el cardigan seran molt benvinguts.

Els accessoris de cuir, com ara una corretja de pell fina i una petita bossa de cuir en una cadena d'estil Chanel, són perfectes per a un vestit de quadres. Es pot portar amb pantalons o pantalons de cuir estrets.

En una temporada fresca, és millor portar una jaqueta de cuir o una jaqueta de mezclilla curta a la part superior. La imatge en vestit a quadres serà ideal per als amants de l’anomenat estil "de carrer".

Llarg

Un vestit de samarreta a terra és l'elecció correcta per a aquells que vulguin semblar femenins i suaus. Per a dones més valentes, un vestit de teixits lleugers serà una bona opció. Vostè pot vèncer-lo amb joies elegants i amb una petita bossa de mà.

Per a un aspecte informal, un vestit llarg s'ha de complementar amb corretges de contrast i una bossa gran. El més important és que el cinturó no ha de contrastar amb les sabates que trieu.

S'hauria de portar un vestit llarg de mezclilla amb jaquetes, sandàlies o sandàlies, complementant la imatge de grans cadenes, polseres i fins i tot barrets.

Curt

El vestit curt o llarg de genoll s’utilitza generalment a l’estiu. El que es combinarà amb el vestit depèn del seu model i tela. Pot tenir un aspecte bo tant amb sabates de ballet senzilles com amb sabates de taló.

Un vestit curt es pot portar com a vestit independent, o com a túnica, complementada amb polaines o pantalons texans. És universal i no obliga a cap accessori especial. No obstant això, la imatge es pot complementar amb corretges i polseres. La corretja de pell fina accentuarà la cintura i et farà més prim.

Si complementeu la imatge amb unes sabates d’embragatge i estil, obtindreu un vestit de nit i, si teniu sabatilles i una motxilla, hi haurà una imatge a peu absolutament casual.

A la primavera es pot combinar un vestit amb un jersei o un cardigan. Adequat per a aquesta imatge de mocadors, especialment si tenen un color contrastant, i podeu portar malles denses opaques als vostres peus.

Per a esdeveniments de feina o negocis, trieu un vestit de samarreta en tons silenciats. Després d’haver fixat el coll al vestit al darrer botó, afegiu la imatge amb uns pendents lacònics curts.

El material de vestir també té un paper important. Un vestit fet amb teixits naturals, com ara roba de llit i cotó, serà molt tendre i suau. Per a ell, és millor triar una bossa de forma sòlida i accessoris.

I per a una camisa de vestir lleugera podeu recollir una polsera d'una peça i un barret.

D'estil de negocis

Un vestit de samarreta gràcies al coll, a la tapa tancada i al llarg mitjà s'adapta perfectament a un codi de vestimenta estricte.

Els accessoris també han de ser de color bastant discret. Les sabates i la bossa han de ser una forma clàssica. Això farà que la imatge sigui més empresarial i estricta. Vesteix el vestit amb una corretja fina a la cintura i adornar el coll amb delicades boles.

En una temporada fresca, poseu un abric mitjà o un trench over el vestit. La jaqueta en aquest cas quedarà fora de lloc i estúpid.

Per a tots els dies

El vestit de la camisa de color marró, verd grisenc i tons marrons-verds d'estil militar es manté en el mateix estil amb l'ajuda de gruixudes botes pesades, cinturons de pell i polseres. Sobre el vestit és millor triar una armilla o jaqueta de mezclilla fosca.

Un vestit lleuger transformarà el vostre look casual en sabates i accessoris. Això ajudarà els pisos de ballet, les sandàlies de falca, les pissarres. La brillantor donarà una gran bossa, ulleres de sol i polseres i anells grans.

A la tarda, estil

Gairebé qualsevol camisa de vestir pot ser colpejada a l’estil de la nit. Si complementeu el vestit amb un cinturó ampli que es barreja en color amb les sabates, com ara les bombes de taló alt i un embragatge, es veurà perfecte en un esdeveniment nocturn.

També us pot ajudar amb joies de to daurat, arracades amb pedres brillants i jaqueta de mezclilla. Val la pena assenyalar que els accessoris accentuen la mirada del vespre.

Què portar a la primavera i l'estiu

Els accessoris i les sabates s’han de seleccionar segons l’esdeveniment i el lloc on aneu. Per exemple, un embragatge i joies de plata són perfectes per treballar. Si vas a fer una passejada, serà més adient decoracions massives, cinturó ample i bossa gran.

Utilitzeu un taló o trieu una sola plana: la vostra decisió és. El més important és que la imatge final sigui harmònica i còmoda. En un clima càlid, pots portar un cardigan o una trinxera lleugera sobre el teu vestit.

Els accessoris de disseny de vímet seran ideals, però els materials de cuir es combinaran igual. Pisos de ballet perfectes, sandàlies altes amb talons o falques. La bossa hauria de ser necessàriament gran, amb un cinturó de cuir ampli que s’acompanyi.

Imatge d’hivern i tardor

Un abric de caixmir tallat serà una gran opció per a un vestit càlid. Aquesta imatge es pot complementar amb una bossa clàssica.

Si voleu donar una mica de feminitat a la vostra imatge, un gran embragatge de cuir, que es fa servir per sobre de l’espatlla, farà front a això. Al contrari, per obtenir un aspecte més informal, afegiu accessoris de cuir.

A l’hivern, un abric de pell us escalfarà, millor si és llarg just per sobre del genoll. Aquest equip es pot combinar amb una petita botella d'embragatge i antelina de longitud mitjana sobre un taló fi.

Per obtenir una imatge més dura, val la pena substituir les botes estiletes amb botes de vaquer pesades. I si decideixes portar un vestit de mezclilla a l’hivern, llavors una abricada o un abric de pell de conill és perfecte per a ell.

Quines sabates portar

L’estil del vestit afecta directament la selecció de sabates. Per exemple, els vestits de samarreta de mezclilla es veuen bé amb sabates grans, però els vestits fins de cotó són els millors per portar-los amb sandàlies i sandàlies. Per a roba d'oficina, bombes clàssiques, botes negres o marrons amb talons caurà en el camí.

Però per a la imatge "de carrer" podeu experimentar. Tot depèn de l'arc que desitgi.Poden ser botes brutals amb una corda dura, botes de cosacs i botes senzilles amb taló constant o fins i tot botes.

Sabatilles blanques, sabatilles esportives i mocassins complementaran aquest aspecte esportiu.

En la propera temporada, la camisa de vestir s'ha convertit en un veritable cop i merescuda. És increïblement versàtil i còmode. Per tant, totes les noies que encara no han tingut temps per adquirir-les, us recomanem que penseu.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació