Roba per a dones obeses

Sundresses de grans mides de gasa per a dones obeses

Sundresses de grans mides de gasa per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Models
 2. Què portar?
 3. Imatges elegants

El món de la moda no es manté quiet, i ara els models de senyora amb proporcions de més mida estan substituint models amb noies adolescents. La naturalitat està integrada en un culte modern i la indústria de la moda està desenvolupant ràpidament nous espais.

Els propietaris de formes magnífiques ja no han de buscar almenys alguna cosa adequada per a ells, als seus serveis tota una línia de models actuals. Els estilistes solen cridar una "veu" per no ocultar el seu cos amb roba ample, oferint vestits elegants i espaiós amb faldilles "al terra".

Models

L'elecció ideal de material per a dissenyadors de format safaran "maxi" crida chiffon. Aquesta tela de seda o cotó, suau i lleugera, és sorprenentment còmoda, permet que la pell respiri i flueixi des de qualsevol brisa, donant a qualsevol propietari modern de "Rubens" l'oportunitat de sentir-se com Marilyn Monroe, coqueta que sosté la vora del vestit.

Un vestit de gasa "al sòl" permet traduir en realitat el desig de qualsevol senyora grossa de mirar més esvelta i fràgil: el tall lacònic, el rebuig gairebé complet de dissenys i capes de múltiples capes, les impressions especialment seleccionades fan que qualsevol silueta sigui elegant.

La cintura alta és un altre arma secreta de vestits de gasa amb faldilla "al terra". El desplaçament de la cintura una mica més a prop de l'escot es distingeix favorablement per aquesta zona, de la qual les noies de grans proporcions poden estar orgulloses. I a continuació, comença una faldilla voladora i espaiós, que allarga visualment les cames i camufla la rotunditat excessiva.

En els darrers anys, cada vegada més gurus d’alta moda està convertint llargs vestits de vestits per a les passejades d’estiu en un element d’estil d’oficina, un reemplaçament digne dels vestits de negocis. En el cas de les dones magnífiques, aquesta metamorfosi és doblement agradable: una solució elegant i eficaç que els permet tenir un aspecte impressionant sense perdre la gravetat i la gravetat.

Com triar?

Durant els anys de treball en vestits de sol, els modistes han compilat una nota exhaustiva sobre l’elecció d’aquest vestit per a la mida del cos de la senyora:

 • Les noies que es consideren una mica gruixudes haurien d'evitar, si és possible, els vestits de festa, tallant-los a la cintura;
 • En escollir el color de la tela de la qual es cosiran els vestits de gasa, s’hauria d’esperar sobre l’ombra que correspon al tipus de color de la dama;
 • La dama de cabell fosc és un vestit perfecte "a terra" de maragda, rosa, morat i fins i tot gris;
 • Les dones de moda amb el pèl de coure, marró clar i marró haurien de tenir una mirada més atenta a les persianes de tons ocres, grocs o oliveres;
 • Independentment del color del pèl "pyshechkam", no es recomana provar vestits de solter de colors excessivament brillants, també està contraindicat per a patrons grans i patrons horitzontals.

Què portar?

Un vestit de "gasa" de gasa tindrà encara un aspecte millor en una senyoreta gran, si tria els accessoris adequats per a ell i complementa la mirada amb els elements adequats. És important recordar que la quantitat de "força bruta" no és benvinguda.

Les sabates amb talons alts però estables i un collaret massiu seran prou suficients com per a un vestit de negocis espectacular.

Per obtenir una imatge en un format informal, es recomana utilitzar un vestit de gasa amb un bolero més fosc que el vestit mateix, amb una ombra o amb un clàssic atemporal: una jaqueta de mezclilla. En aquest cas, les cames tindran sandàlies sense gravar o ballarines elegants.

Versió de platja? Poseu-vos un barret de grans dimensions, ulleres de sol i sabatilles!

Depenent de l'ocasió per a la qual es formi el look, la base del qual serà un vestit de gasa "al sòl", també hauríeu de triar una bossa.Pot ser un embragatge elegant o una bossa democràtica per sobre de l’espatlla: el més important és que vagi a la imatge i el propietari se senti orgànic.

Imatges elegants

 1. Un vestit blanc i negre, que evoca associacions amb "les deesses del cinema mut", es veu alhora modest i atractiu. El moneder insòlit posa perfectament l'accent en la suavitat de la gasa amb la seva intencionalment disgregada, i les corretges amples d'una capa de vestir distingeixen favorablement la zona de decoració.
 2. Un vestit molt lleuger, generosament decorat amb motius florals, amb la seva simetria i concisió fa referència a la roba antiga de Grècia. Riscos, a primera vista, les corretges estretes s'afegeixen a la imatge de naturalitat i impotència.
 3. Cinturó de cintura alta, ample, dividit en quatre franges estretes amb costures horitzontals i un color ric: res superflu, però la imatge és impressionant. Les sundress violetes i les sabates negres són un aspecte brillant en la seva integritat.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació