Roba per a dones obeses

Vestits llargs de vestits llargs per a dones obeses

Vestits llargs de vestits llargs per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Com triar?
 2. Models
 3. Què portar?
 4. Imatges elegants

Les Sundresses es van distribuir fins i tot a l'antiga Rússia, representant un vestit no només per a dones, sinó també per a homes.

Els homes pertanyents a les classes riques, tenien al seu armari un vestit de sol, que era considerat un signe de riquesa i poder.

El model femení era comú entre totes les noies, independentment de la seva situació financera i de la seva situació social.

Poc més tard, el vestit de vestit va començar a considerar-se una unitat completa de vestuari únic de les dones, que representava un vestit llarg i sense mànigues que es podia subjectar a les espatlles de corretges gruixudes, corretges fines o tenir un escot com el producte anteriorment esmentat.

Com triar?

El món modern de la moda dicta i imposa diàriament estàndards de bellesa que suposadament són generalment acceptats. Els paràmetres 90-60-90 es consideren l’ideal d’una figura femenina, i la majoria de models de roba diferents s’amaguen amb precisió sobre aquests paràmetres o sobre els propers.

Però no totes les noies poden presumir de la figura perfecta, però tothom vol quedar-se de moda i amb estil, fins i tot amb defectes.

És important que les noies amb belleses curvases i esveltes siguin atractives, de manera que l'elecció de la roba es converteix en un treball minuciós i exhaustiu. Moltes dames completes intenten evitar la compra de vestits de sol, ja que els resulta difícil triar el model adequat i adequat.

Però per a aquells que encara decideixen fer aquest pas, hi ha alguns consells bàsics.

 1. Accent. L’accent col·locat correctament jugarà a les mans. Si la part superior està plena, un vestit de sol amb un fons exuberant ho farà. Baixa cintura - model amb cinturó. Abdominals sencers: tall lliure o recte.
 2. Compliment de la mida. La selecció adequada de la mida i la forma del producte evitarà la compressió, fricció i detecció de zones problemàtiques.
 3. Truc. Un petit truc és l'estirament visual de la silueta amb l'ajut de sabates amb talons, que també ajudaran a afegir un parell de centímetres a l'alçada.
 4. Addicions. Per ocultar visualment defectes de la figura, podeu utilitzar elements de roba exterior, com ara jaquetes de mezclilla i cuir, jaquetes, jaquetes i jaquetes.

Models

Per descomptat, podeu utilitzar tants trucs i vides com voleu més prims, però un model de vestit de sol adequadament triat encara serà molt més eficaç en qüestió d'aspecte impecable.

En primer lloc, és possible posar el model d’un vestit de sol. L'èmfasi a la cintura és el que es necessita per a un cos complet, ja que així és com aquesta part del cos es torna visualment més estret, i la faldilla llarga fa que el contorn dels malucs sigui una mica més prim.

Un vestit amb un accent immediatament per sota de la línia del pit ajudarà a corregir visualment la panxa plena que sobresurt. Però val la pena aturar l’elecció en un tall directe del model, ja que la faldilla acampanada pot afegir un volum no desitjat.

El tall trapezoïdal ajudarà a amagar el volum no desitjat en els malucs, però heu de tenir cura i no exagerar-vos amb l'amplada de la faldilla.

El model de vestit de solter, que té un tall característic que amaga les zones indicades, ajudarà a amagar les deficiències del pit i les aixelles. Aquest vestit pot tenir un coll rodó o un coll en V, així com un collaret decoratiu.

Què portar?

Atès que el vestit de sol és un atribut independent de l’armari, no necessita cap addició en forma de roba per al cos inferior, però tolera la combinació amb la roba exterior.

Si la sundress de tipus empresarial està fabricada en teixit gruixut, així com pantalons texans, que implica la presència d’un altre atribut d’un armari, podeu portar-los amb seguretat amb una brusa, camisa, samarreta o coll. Aquestes combinacions tindran un aspecte frenètic i interessant, així com encaixar en l’ambient de treball i de sortida.

Els vestits dobles es combinen perfectament amb sabates amb talons, que, per cert, tiren una mica la imatge i fan que la silueta sigui més prima. Però val la pena apropar-se seriosament a la selecció d'aquestes sabates, ja que a causa de l'excés de pes, la càrrega de les cames augmenta i el maneig prolongat dels talons pot afectar negativament la salut de les articulacions.

A més, podeu combinar vestits de solter amb diferents jaquetes, jaquetes, boleros de mezclilla i armilles, el més important és triar l'estil adequat i els accessoris amb accessoris: cadenes, collarets, penjolls i comptes seran una excel·lent opció.

Els mocadors i els xalons de seda perfectament lligats al coll són perfectes. Així com una estola càlida, que es pot embolicar en cas de mal temps.

Imatges elegants

 • El seu aspecte elegant i suculent sundress del color de les cireres madures amb tops estrets i corretges gruixudes, gràcies a les quals es posa l’èmfasi en el luxós pit magnífic. Una faldilla lleugerament solta ajuda a desviar l’atenció del volum innecessari de la part inferior del cos.
 • La roba interior de model, que s’estimula al pit, té les mateixes corretges amples i posa l’èmfasi no en la part superior del cos. Un teixit de faldilla acampanat que flueix proporciona al producte un aspecte romàntic i delicat. I la tonalitat carmesí, gràcies a la seva riquesa i profunditat, fa que la imatge sigui apassionada i temptadora.
 • El vestit de color marfil amb traços negres és força interessant. Les ratlles verticals fan que la silueta sigui més prima, i l'accent a la zona de la cintura en forma de línies negres que es tallen converteix la cintura en una cintura més fina i la imatge és més femenina.
 • Vestit de tall asimètric amb volant a la vora, realitzat en teixit de punt fi, el que el fa ideal per a un ús diari. Les corretges fines i l'encaix solt fan que aquest producte sigui adequat per a la temporada de platges.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació