Roba per a dones obeses

Capes de pell de grans mides per a dones obeses

Capes de pell de grans mides per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Característiques
  2. Models i estils
  3. Tipus de pells
  4. Color
  5. Com triar?

Va argumentar que les dones que tenen proporcions impressionants, la roba de pèl d’hivern gairebé està contraindicada: afegeix visualment a aquestes dames uns quants anys i quilos de més. Tan inclinat a considerar només aquells que no tenen ni idea de quins tipus de pells i quins estils de abrics de pell hauria de portar per una gran dama.

La pell, a més de les joies, es denomina amb raó una de les millors maneres de ressaltar la bellesa d'una dona. No obstant això, a diferència de la joieria, amb la selecció de les quals les nenes no solen tenir problemes, quan es compra un abric de pell, cal mostrar una mica més de consciència: un estil o estructura elegida sense èxit pot fer una imatge cuidadosament elaborada.

Característiques

Si les noies altes i esveltes s'ajusten literalment a tots els models de abrics de pell, que van des dels clàssics atemporals fins a les obres mestres del dissenyador, llavors "pyshechkam" ha d'analitzar detingudament tots els seus punts forts i guanyadors. I tenint en compte els resultats, es descriu clarament la gamma de models, tipus de pells i els seus colors, en els quals començar a cercar l’abric de pell perfecte.

Abans de triar el fet que "sigui possible", cal decidir el fet que aquestes dones estiguin en contra d’exactes. El principal aspecte que cal abandonar immediatament és l’abast d’estil sobredimensionat: els models sense dimensions, amples no amagaran l’excés de pes i la rodonesa, sinó que només afegiran uns quants quilos addicionals.

Un tall que impliqui un pit estret o unes mànigues estretes tampoc funcionarà: en aquestes capes, les dones grans semblaran encara més massives. Sota la prohibició i les volants a les mànigues oa la part inferior de l’embolcall, aquestes delícies fan que la silueta sigui més pesada.

Tampoc la millor opció seria comprar un abric de pell de pell de llarga durada. Aquesta textura augmentarà visualment els volums i dimensions ja impressionants. En els darrers anys, la transversalitat està guanyant cada cop més popularitat: no es recomana que les dones completes s'impliquin. El fet és que el mètode horitzontal de mostrar les pells de pell no beneficia a les siluetes més esveltes. Però si realment voleu reposar el vostre armari amb una cosa amb elements de tall transversal, podeu triar un abric de pell, on les ratlles horitzontals són decoratives, al costat de les verticals o en diagonal.

Models i estils

La pregunta sobre la longitud òptima d’un abric de pell per a dones obeses continua sent controvertida. Alguns estilistes estan convençuts que aquestes dones estan contraindicades com a models llargs "a terra" i que es redueixen les variacions.

Els seus oponents objecten que els llargs abrics de pell són bastant acceptables, sempre que el "beix" es distingeix per un alt creixement. Però el format mini és realment millor per no involucrar-se, sobretot si hi ha un problema de zona de maluc a la figura.

La línia de vida d’aquesta disputa és la "mitjana daurada": la longitud del midi, el tall del qual implica que l’embolcall de l’abric de pell no cobreix gairebé els genolls. No obstant això, la capa pot acabar una mica més amunt, però només si les cames llargues i esveltes són l’orgull de la dona. Entre les "músiques profundes" d’estil midi, rectes, es consideren les variants més acampanades i les més preferides per a les dones completes.

Un abric de pell de tall recte (amb o sense caputxa) està garantit per a qualsevol dona, independentment de les proporcions que tingui.Depenent del tipus de figura, cal parar atenció a un model de tipus "cinturó" (una autèntica necessitat per als propietaris d'un bust magnífic i una figura semblant a un rellotge de sorra), o una versió senzilla i minimalista que es recomana per a dones amb aproximadament la mateixa amplada a la cintura, els malucs i al pit.

Abrics de pell amb forma de A: la millor opció, posant l'accent en la dignitat i camufrant perfectament les deficiències de les dones de qualsevol mida corporal. Un timbre lleuger, que comença ja a la línia del pit o fins i tot a les espatlles, permetrà que el propietari del mantell de pell se senti còmode i elegant.

Per als seguidors d’un estil més individual, no hi ha res millor que un tallarell acampanat: una gran varietat de solucions de disseny en aquesta categoria de models agradaran fins i tot als fashionistas més exigents. Els abrics atrevits, cosits a l'estil de "papallona" o "ratpenat", poden ser alhora femenins i irònicament frívols.

La pell per a dona completa es pot equipar amb una caputxa i un coll de pell. En el primer cas, aquesta peça de roba no ha de ser voluminosa i voluminosa. Si l'opció amb un coll és preferible, els volums addicionals seran irrellevants aquí: és millor triar un abric de pell amb un coll de peu, un mantó clàssic o l'anomenat "Chanel".

En qüestió d’escollir l’estil de les mànigues cada vegada més democràtic - en la prioritat del tall clàssic, la lleugera acampada i el raglan. La longitud de les mànigues és apropiada, tant estàndard com a tres quartes parts. Si una dona està satisfeta amb les mans, podeu parar atenció als abrics de pell amb mànigues que arriben al colze. En aquest cas, és millor portar un abric de pell amb guants de cuir d'alta: obtindreu un conjunt de sortida perfecte.

Tipus de pells

La primera regla per triar un abric de pell per a una dona plena no és coquetejar amb una pell llarga. Per tant, cal tenir cura dels abrics del mapache, de la guineu regular o negre, del castor i del linx. Si una dona està boja per la pell llarga, es pot utilitzar com a element decoratiu per tallar un coll o una caputxa.

No obstant això, els tipus de pèl de pèl curt no només no afegiran a la silueta de l'excés de volum, sinó que també amagaran delicadament l'excés de pes.

A continuació es presenten els tipus més adequats:

  • Mink. Mercat de vestits clàssics eterns. Les dames completes vénen sobretot abrics de pell de vison escandinau o nord-americà - la seva pell no té cap aspecte i té una columna curta.
  • Mouton. Aquesta pell és una pell de ovella tractada especialment de races valuoses. En els últims anys, els abrics de pell de Mouton s'han tornat cada vegada més populars. La senyora grossa ha de mirar aquest tipus de mut, com a astragrana. Quan es processa el cabell d’aquesta pell es talla molt més curt que la de l’habitual Mouton, que beneficia la silueta del producte acabat.
  • Karakul S'hauria de prestar una atenció especial als tons blancs, grisos i negres d 'astrakhan i d' astrakhan, així com a la varietat d 'elits d' aquest pellet, comú al sud - oest d 'Àfrica.
  • Cabra i llúdriga. La seva pell no és tan popular, però amb un processament adequat és molt eficaç.

Color

Obtenir el color de l'abric en un rang favorable és capaç de "construir" visualment una dona gran de 5 a 10 quilograms. En aquest cas, l’esquema habitual funciona: el blanc i la llum seran complets i foscos i negres: viceversa. S'hauria d’entendre que la paleta permesa no es limita només a matisos negres o marrons.

Els colors pastel són molt complets exactament les dones. També es recomanen matisos de galetes i una mica de color daurat. No obstant això, es pot trobar fàcilment un veritable èxit a l’espectre marró: per exemple, portar la caoba amb la seva franja transversal més fosca que el color principal, el color.

Els dissenyadors que desenvolupen models d'abrics de pell especialment per a dones amb cos sencer prefereixen utilitzar solucions de color natural.Fins i tot si el mantell de pell està cosit de pell tenyida, la seva ombra s'assembla a una paleta que es troba a la natura.

Però, des del motiu de colors vius com la porpra, el verd, el vermell i el blau és millor abstenir-se. Si voleu alguna cosa "edakogo", podeu considerar l'opció de coloració decorativa de les "plomes" de pell.

Com triar?

La principal recomanació que els estilistes donen a les dones que estan disposades a tenir sobrepès és analitzar escrupolosament les peculiaritats de la seva estructura corporal, ressaltar tots els seus avantatges i desavantatges i, sobre aquesta base, comencen a seleccionar el model adequat de pell de pell.

A més, no oblideu que s'han creat algunes regles específiques per violar-les. Pot succeir que, sobre una dama completa, l’abric de pell d’estil o de color "prohibit" sembli impressionant. En qualsevol cas, el veredicte final sobre si el mantell de pell està "assegut" a la figura serà subjectiu - molt depèn de la confiança del futur propietari de l’abric de pell amb el seu propi atractiu.

Per tant, a l’hora d’escollir un model, val la pena treure un amic proper, al sentit d’estil del qual no hi ha queixes. Mirar des de fora sempre ajuda a considerar els matisos, tant positius com negatius.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació