Roba per a dones obeses

Vestits de noces per complet

Vestits de noces per complet

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Seleccioneu per forma
 2. Sirena
 3. Estil imperi (estil grec)
 4. Línia A (trapezi)
 5. Vestit curt
 6. Vestits amb tren
 7. Vesteix amb el fons "recollit"
 8. Característiques de l'elecció d'un vestit amb cotilla
 9. Destaquem les formes curvades
 10. Paleta de colors
 11. Escollir un vestit de núvia segons el tipus de color
 12. Decoracions
 13. I alguns consells més

Benvolgut jove pyshechki, deixeu de preocupar-vos per les vostres luxoses formes i dimensions amb uns quants X! Fes un cop d'ull a les pintures de Rubens: llavors les dames per sobre de la mitjana de greix eren considerades l'ideal de la bellesa! És veritat que, des de llavors, aquest ideal s'ha reduït de mica en mica, però recordeu: els homes que us abraçaven volen sentir la vostra suavitat i tendresa no només en sentit espiritual, sinó també físic.

Això, per descomptat, no vol dir que no pugueu allunyar-vos de la nevera i no feu res per eliminar lliures extra. Però la dieta, l'exercici i altres mesures més o menys estrictes per perdre pes, és l'objecte d'una conversa separada, tractarem el tema més important (després d'escollir un company de vida) en la vida de totes les dones: escollir un vestit de núvia.

De fet, la majoria de les noies resolen aquest problema, a partir de la llar d'infants, però en el moment del matrimoni creixen, tant les nenes com els seus volums, i l'elecció ha de limitar-se tenint en compte les peculiaritats de la figura.

Per cert, no espereu perdre 5 kg en un parell de setmanes. Trieu un vestit segons la figura, de manera que no sigui punxant ni formant plecs als costats ni a l'estómac.

Seleccioneu per forma

Poseu-vos davant del mirall i mireu la vostra figura amb una mirada crítica (però no massa!). Sens dubte, té avantatges: belles espatlles, un magnífic cofre, una notable diferència de volum entre la cintura i els malucs (tipus de "rellotge de sorra").

Moltes noies en general tenen figures belles, només més grans del que ens agradaria, de mida. Però els punts crítics són l’acumulació de greix a l’abdomen i les cuixes, així com els rodets de greix als costats i als costats.

En base a això, la nostra tàctica serà senzilla. Fem èmfasi en els avantatges, emmascarem les debilitats i, en conseqüència, creem la imatge d’una vida pròspera i plena de la núvia.

Sirena

Tot i que es creu que l'estil de la sirena només és adequat per a una figura ideal, les nenes completes, que tenen una pronunciada diferència de volum entre la cintura i els malucs i no hi ha ventre, poden permetre's.

L'única cosa que hauria de prestar atenció és que la "cua de la sirena" definitivament no hauria de començar més enllà de la meitat de la cuixa per tal de crear les proporcions necessàries. Pits grans per a aquest estil - només dignitat, però si no, llavors un tall competent del cosset ajudarà a compensar aquest defecte.

Estil imperi (estil grec)

Recordeu la primera pilota de Natasha Rostov? Aquest és l'estil imperi, o grec. El vestit de cintura alta allarga visualment la figura i fa que sigui més prim. En aquest cas, l’atenció se centra a la part superior: les espatlles, el pit i les àrees problemàtiques (abdomen, cintura, maluc) queden amagades. El cosset brodat, ricament decorat i fons, encaixat en plecs doblats o amb ones fluides, crea una imatge femenina i atractiva.

En general, l'estil Imperi ofereix àmplies oportunitats per triar teixits de qualsevol tipus:

 • atles de gota pesada;
 • la seda que flueix;
 • gas chiffon;
 • teixit de puntes. El vestit d'estil grec, de calat, té un aspecte molt elegant.

Les impressions plisades són especialment impressionants. Els plecs verticals són prims i la reproducció de la llum proporciona a la imatge un romanç especial.Per cert, els vestits d'estil grec es consideren una opció ideal per a les núvies embarassades: són còmodes de portar, no mantenen el moviment i són molt més còmodes que els models equipats.

Línia A (trapezi)

Aquest estil es caracteritza per un tall de cintura sòlida, accentuat (però no desmuntable) i per la vora, que s'expandeix gradualment cap avall, que amaga amb satisfacció les malucs massa amples (tipus de cos en forma de pera) i les cames completes. Com a regla general, les costures verticals es fan en relleu, la qual cosa fa que la figura sigui prima.

La part superior pot ser qualsevol:

 • tancat;
 • amb espatlles nues;
 • amb un escot gran.

Depèn del gust i de les característiques de la figura. Fins i tot amb les mans plenes es pot fer un escot gran que posarà l'accent en el pit. Si preferiu un estil més caste, aquest escot es pot cobrir amb un entallat de puntes o un teixit translúcid brodat amb perles, comptes, etc.

A diferència de l'estil "princesa", estimat per totes les noies, la faldilla no es recull a la cintura, sinó com si fluís cap avall des de la part superior, que s'expandeix gradualment cap avall. Són teles adequades i pesades, plecs que cauen suaument i lleugers, amb els quals es crea un dramàtic revestiment.

Vestit curt

La majoria de les núvies completes prefereixen vestits llargs que posen l'accent en la singularitat i solemnitat de l'esdeveniment. Recentment, però, els vestits curts són cada vegada més populars, especialment entre els propietaris de belles cames esveltes que volen demostrar.

Naturalment, un vestit curt no implica un mini, que fins i tot en presència de cames llargues i esveltes farà èmfasi en la plenitud del cos. Estem parlant de vestits de genolls o una mica més baixos. Els vestits curts semblen molt eficaços amb un fons en cascada: davant del genoll, allargant-se gradualment i formant bells plecs. Aquesta és una opció fantàstica per a l'estiu.

Vestits amb tren

Els models amb un llarg tren lleuger donen a la imatge de la núvia una majestat reial, però creen molts problemes, ja que el tren realment arrossega per terra i s'embruta inevitablement (però, aquest és el problema de qualsevol vestit llarg).

En un vestit amb un tren, la núvia ha de moure's amb molta cura, i els altres han de mantenir-se a distància per no trepitjar accidentalment el tren i és poc probable que pugui ballar amb aquest vestit.

No obstant això, els enginyosos dissenyadors de moda van sorgir amb el disseny d’un tren per a un vestit de núvia, en el qual es realitza com un torneig extraïble i es munta al vestit de l'esquena des de dalt o per sota utilitzant bucles especials perquè pugui ser acoblat a la longitud del vestit.

Les núvies completes han de ser conscients que aquest tren "pesarà" significativament la vista posterior i posa l'accent en els malucs amples. Tanmateix, el tren pot ser acomiadat en els moments més significatius (cerimònia a l’oficina de registre, sessió de fotos) i després s’ha alliberat i eliminat.

Vesteix amb el fons "recollit"

Aquesta és una opció bastant rara, té un aspecte molt original, però es recomana per a noies amb cames primes i encara que amb una figura completa, però bona. Aquí el focus principal és la faldilla i les cames. A més, un dreixit suau amb un fons, decorat amb plecs, distreu l'atenció de malucs massa complets.

Característiques de l'elecció d'un vestit amb cotilla

Val la pena avisar immediatament! No intenteu estirar els cotillons ajustats per aparèixer més prims. Recordeu que en un vestit de núvia haurà de passar tot el dia caminant, assegut, ballant i respirant, i a causa del cotilló i els vaixells tancats massa ajustats, es pot caure en un desordre com van caure les dones al segle XIX. És millor utilitzar roba interior d'aprimament, que emmascara una mica els rodets de greix, però no us retindrà com una closca.

Però si teniu espatlles boniques i voleu demostrar-les, llavors no podreu prescindir d'un cotilló: només amb la vostra ajuda podreu recolzar el pit de manera fiable. El cotilló ha de ser triat estrictament de grandària, no menys, en cas contrari, la seva corda es desviaran constantment, només emfatitzarà allò que esperava amagar-se.

Destaquem les formes curvades

Qui va dir que el corb és un defecte? És poc probable que la majoria d’homes estiguin d’acord amb això i, en alguns països de l’Est, ningú no mirarà a una dona amb un pes inferior a 90 kg. Però no estem a l'Orient, i perquè és necessari, farem èmfasi, i el que no cal, a emmascarar-nos.

Els pits exuberants, els malucs frondosos, són certament dignes, i no és pecat destacar-los amb un escot gran o una línia de tall suau que posa l'accent en la corba del maluc. Però no es pot dir "exuberant" sobre el seu estómac, només "gran", però amb una selecció pensativa d’estil i tallada, pot ocultar-se amb força. El principi bàsic d’aquesta disfressa és desviar l’atenció cap a una part superior o inferior d'una bonica decoració d’un vestit de núvia.

Paleta de colors

El color blanc, tradicional per a un vestit de núvia, té moltes ombres. El més probable és que els vestits de núvia sencers no siguin blancs de la neu, sinó perla, lletosa, fumada, crema, ivori. No obstant això, molts modistes de les seves col·leccions generalment rebutgen el color blanc del vestit de núvia, preferint els delicats tons pastel d'altres colors.

Es creu que els blancs s'omple, però amb la selecció adequada del teixit i les addicions en forma d’arc o flor de color a la cintura i amb altres tècniques de disseny, un vestit de núvia blanc decorarà una núvia completa. La regla bàsica per a les núvies completes és evitar teixits brillants que només facin èmfasi en la seva rotunditat.

Escollir un vestit de núvia segons el tipus de color

Si tenim en compte el nostre tipus de color a l’hora d’escollir roba casual, per què no fer-ho amb una opció tan responsable com un vestit de núvia? Hi ha moltes opcions aquí:

 1. Per al tipus de color "hivern", en què es combina la pell blanca amb el pèl fosc, són adequats els tons blancs purs, rosats i grisos platejats.
 2. Les morenes de color marró es veuran magnífiques en un vestit de núvia vermell: una decisió tan original ha guanyat una popularitat considerable en els darrers anys.
 3. Les tonalitats làctiques de blanc, tendre verd i pruneres són aptes per als cabells grisencs d'ulls grisos, mentre que per a pèl-rosses - blanc i crema.
 4. Les rosses amb ulls clars (l'anomenada "rossa freda") són millors per preferir matisos blancs, blaus i grisos.

Decoracions

No es tracta de joieria (parlarem d’ells una altra vegada), sinó de la decoració del vestit de núvia. El teixit en si mateix pot ser una decoració. Per exemple, el teixit d'encaix és tan impressionant que requereix un mínim d'addicions.

En general, els modistes no escatimen en la decoració dels vestits de núvia i, tot i que la moda de les noces és bastant conservadora, cada temporada hi ha un entusiasme:

 • brodats de seda;
 • perles o perles;
 • lluentons i pedreria;
 • volants i volants;
 • flors artificials.

Aquest és exactament el cas quan la mida és important. Els elements més grans de la decoració en gran nombre fan que la figura sigui més massiva, però una sola flor gran o una bella decoració del cosset serà una decoració espectacular.

I alguns consells més

 1. Eviteu els models amb cinturons, línies transversals i tall a la cintura: divideixen visualment la figura en diversos segments i estan plenes, però les línies verticals i les costures de relleu són, per contra, primes.
 2. Les corretges fines ressalten els braços i les espatlles completes, de manera que han de ser prou amples.
 3. Per tal de desviar l’atenció de la cintura ampla i els malucs, s’utilitzen elements retallants i retallables del cos i l’escot.
 4. Si no voleu obrir les espatlles i els braços massa plens, podeu cosir un vestit amb màniga recta, guipur o tela translúcida, o posar-lo en un bolero de guipure o de seda amb màniga al colze o al canell.
 5. Si esteu planejant un casament a l'església, haureu de cobrir les espatlles nues i la profunda escletxa. Per a aquest bolero en forma, capa d'encaix o mantó de luxe.
Comentaris
 1. Esperança
  18.06.2015

  Gràcies per la selecció! Mermaid like on 6 photos above és la meva elecció. Per descomptat, hi ha quilos de més, però la xifra és proporcional - li agrada.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació