Roba per a dones obeses

Vestits de cuir per a dones obeses

Vestits de cuir per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques del material
 2. Varietat de models
 3. Vestit sexy
 4. Vestits amb insercions de cuir
 5. Combinació amb altres materials
 6. Consells

L'actitud envers la roba de cuir al món de la moda és ambigua. Algú ho considera bonic i original, però per a algú és l’altura de la vulgaritat. Les opinions només coincideixen en una cosa: posar un vestit de cuir que necessiteu tenir una gran quantitat de coratge i confiança. Vestit de cuir: roba per a noies atrevides que no tinguin por de atraure més atenció. Si teniu aquestes qualitats, assegureu-vos de tenir alguna cosa similar al vostre armari.

La magnífica figura no hauria de parar - hi ha moltes solucions modernes i elegants per a les nenes grasses.

Característiques del material

La roba de cuir, amb l'excepció de la part superior, està feta principalment de material artificial. Les tecnologies modernes de producció permeten produir material que no es diferencia gaire del cuir genuí. Kozham pot imitar diferents tipus de cuir natural processat: patent, mat, texturat, antelina.

Les coses de Kozhzam són molt més barates que les naturals, a més, no són tan exigents a la cura. Per això, els vestits i altres coses de cuir artificial són tants fans de tot el món.

Varietat de models

El vestit de cuir ha de ser tan simple com el material en si és molt enganxós i inusual. Penseu en els estils més adequats per a propietaris de formes magnífiques:

 • Majúscules: vestit curt tall recte, normalment té una longitud just per sobre del genoll. Shift té un aspecte molt lacònic i elegant, de la mateixa manera que el vestit de cuir hauria de ser ideal.
 • Un cas és un vestit que segueix els contorns d'una figura, però no encaixa. Normalment té una longitud al mig del genoll. Si el complementeu amb una jaqueta estricta, pot ser una opció d’oficina.
 • Vestit lleugerament acampanat. Hi ha opcions amb una cintura alta.

Vestit sexy

Anar a una cita amb el vostre ésser estimat, us podeu permetreu vestir-vos amb més valentia i brillantor que en un dia típic. El vestit de cuir pot crear una imatge misteriosa, atractiva i realment atrevida.

Vestits amb insercions de cuir

Els que no tinguin el coratge de vestir-se amb un vestit de cuir es poden aconsellar prestar atenció als models amb insercions de cuir. El vestit es pot fer de gairebé qualsevol material, sempre que es barreja bé amb una textura de pell aspra. Diversos detalls del vestit es poden fer de cuir: mànigues, butxaques de pegar, cinturó, faldilla i altres elements. Les noies grasses són models adequats amb panells laterals, que contrasten en color: fan que la forma sigui més prima.

Combinació amb altres materials

La pell va bé amb altres materials. Els dissenyadors fan servir aquesta funció de forma activa, creant models de vestits molt originals. Sovint, la pell es combina amb peces de punt. Aquí hi ha un matís que les noies amb formes curvades han de recordar: les peces fines de punt es poden recollir en plecs de zones problemàtiques. Per tant, el teixit ha de ser triat amb més força.

La combinació de cuir amb puntes o gases és impressionant, però no és una opció per a la vida quotidiana, sinó per a una vetllada o fins i tot una reunió aïllada amb un ésser estimat, quan necessiteu impressionar-ne els altres.

Consells

 • Eviteu els vestits de cuir sobrecarregats amb molts detalls: fermalls, botons, pedreria, etc. El cuir és, en si mateix, un material bastant complex que no necessita decoració addicional.
 • No heu de portar massa articles de cuir a la vegada. El conjunt de vestit de cuir, jaqueta i bossa és, sens dubte, excessiu. Si és possible, poseu roba tèxtil sobre un vestit de pell i complementeu-la amb els accessoris adequats. La joieria hauria de ser tan petita com sigui possible, i hauria de ser molt concisa, de manera que no pesi la imatge.
Comentaris
 1. Rita
  09.02.2016

  Wow Vestits de cuir - només sexy, encara que l'estil sigui clàssic: D

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació