Roba per a dones obeses

Tòniques de platja per a dones obeses

Tòniques de platja per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Estils
 2. Longitud
 3. Teixit
 4. Color i impressió
 5. Com triar?
 6. Què portar?
 7. Imatges espectaculars

No tots ens sentim còmodes a la platja. Per descomptat, a moltes noies els agrada fer gala de vestits de bany en miniatura, mostrant figures intel·ligents, però també hi ha qui no li agrada estar en un lloc tan concorregut sense gairebé roba. Va ser per a persones tan modestes que es van inventar les túniques de platja.

Camises simples i lleugeres s’assenten fermament en l’armari d'estiu de les fashionistas urbanes, però sobretot aquest vestit va ser apreciat per les joves amb formes curvades.

Avui us explicarem les característiques de les túniques d'estiu per a noies i dones completes: sobre el que són, què heu de tenir en compte a l'hora de triar i amb què podeu utilitzar.

Estils

De tota l’enorme varietat de models de túniques de platja, les noies amb corbes són les més adequades per a les següents opcions:

Barnús tunica Pot ser tant un tipus de desgast per a la llar com un estil de platja. Ella és un vestit lleuger amb mànigues, que està embolcallat al cinturó. Models d’aspecte especialment espectaculars a terra, cosits amb un teixit translúcid.

Vestits de túnica per a la totalitat tenen moltes variacions. Normalment, es tracta de models allargats que es poden utilitzar com a vestits. Es distingeixen per un tall lliure, una cintura subratllada i una petita màniga.

Túnica de punt - Aquesta és una gran opció per a roba lleugera per a la platja, que, a més, es pot crear amb les seves pròpies mans. La túnica de punt feta de primes fils de cotó es convertirà definitivament en el punt culminant del vostre look d'estiu.

Longitud

Les túniques de platja poden tenir diferents longituds: de molt curta durada, que no cobreixen gaire els malucs, fins al terra, de llarg. La primera opció és adequada per a les belleses completes i altes que poden presumir d’unes parts iguals.

Si sou el propietari de malucs magnífics, les túniques de platja de longitud mitjana us apropen perfectament, aproximadament fins a un genoll. Complementa la imatge de sabates amb talons o falques.

Les túniques de vol amb una longitud per sota del genoll semblen increïbles, especialment el model amb olor i talls elevats.

Es recomana a les noies amb formes de luxe que portin tòniques tan completes amb un bell vestit de bany tancat.

Teixit

Els materials dels quals es cusen robes de platja han de complir diversos requisits importants. Per tant, la tela de la túnica de la platja hauria de:

 1. ser predominantment natural;
 2. passar bé l'aire;
 3. absorbeix la humitat;
 4. assecar ràpidament;
 5. ser resistent a la llum solar directa i a l’aigua (inclosa la sal).

Aquest requisit correspon a molts materials, per exemple, tots els teixits de cotó prims. Tòniques de platja de cotó: aquesta és probablement l'opció més popular i assequible.

Gran demanda i túniques de gasa. Un teixit lleuger i translúcid emfatitza eficaçment la dignitat de la figura, alhora, que amaga els seus defectes.

Color i impressió

Molts propietaris de formes magnífiques prefereixen vestits de tons foscos i les coses més preferides del seu armari són les de color negre. Per a la platja, aquesta no és la millor opció, perquè a la calor i al sol en una túnica negra no us sentiràs gaire incòmode.

A més, la costa és un lloc on voleu gaudir de la vida i gaudir dels colors brillants de la natura. Per tant, es recomana donar preferència a les túniques de platja en tons brillants, saturats o lleugers per a totes les dones de moda, independentment de la mida del cos.

Per cert, si voleu que aparegui més prim, pareu atenció a les túniques de tons freds, per exemple, lila pàl·lida, menta, turquesa, porpra, fúcsia, etc.

Com triar?

 • Amaga la panxa que sobresurt i formeu les proporcions correctes de la figura que ajudarà a la túnica amb una cintura alta. L’escot en forma de V fa que el coll sigui visualment més llarg i cridi l’atenció sobre la zona de decollet.
 • Les túniques estampades sovint semblen més interessants que els models simples, però no totes les imatges són bones per a les noies grasses. Escollir una túnica de platja amb una impressió, deixar models amb adorns petits i un patró horitzontal.
 • Els plecs verticals, les insercions de contrast lateral, el doblatge allargat a la part posterior i el disseny seleccionat us ajudaran a semblar visualment més prim. Eviteu les volants, les cortines i una altra gran decoració a les zones amb problemes.

Què portar?

En primer lloc, és, per descomptat, un vestit de bany, perquè a la platja sense ell de cap manera. Trieu un model de vestit de bany a la vostra discreció, però recordeu que hauria de decorar-lo, no espatllar-lo. Per a belleses completes, els estilistes recomanen vestits de bany sòlids, així com models amb calces altes i gots modelats.

El segon punt important són les sabates. Les sabates de platja haurien de ser còmodes, de manera que aquí us ajudaran a fer servir diverses sandàlies, pissarres i sandàlies. Els talons alts diuen, si aneu a la platja "civilitzada" amb passarel·les en terrasses.

No us oblideu dels accessoris. A més de les grans bosses de platja, els barrets de palla i les ulleres negres, poden ser joies lluminoses: comptes, polseres, arracades massives, etc.

Imatges espectaculars

Combinació guanyadora: Una túnica blanca i solta amb insercions de puntes es combina amb un vestit de bany negre i un bronzejat daurat.

Humor de vacances: Una túnica de tall senzill amb mànigues llargues i un escot triangular, impressionant gràcies a la impressió original de colors.

Splendor de cordons: la túnica de neu blanca d'una silueta lacònica sembla simplement luxosa, ja que és cosida de teixit translúcid calat, sota el qual surt un banyador brillant.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació