Roba per a dones obeses

Vestit de nit d'estiu per complet

Vestit de nit d'estiu per complet

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Models
 2. Models curts
 3. Color
 4. Teixits

Sí, no totes les noies estan dotades de proporcions de figura i model ideals. Però això no els fa lletjos, indesitjables i poc atractius. Fins i tot pyshechki pot irradiar aquesta sexualitat i la seva feminitat, cosa que només pot somiar amb flac. Això vol dir només una cosa: és hora de llevar-se les teves peces informàtiques, sortir dels pantalons texans i els suéteres que cobreixen tot i de comprar vestits bells i elegants. Creu-me, un vestit de nit d'estiu ben triat per al cos complet pot convertir un ratolí gris en la veritable reina de la nit. I això no és un discurs, sinó només una qüestió de temps.

Segons les estadístiques, les dones presten més atenció a la moda a l’estiu per crear la imatge més atractiva. Les noies grasses trien sobretot aquests vestits que ressaltin els punts forts de la seva figura, així com amaguen els defectes.

Models

Triar un vestit per a l'estiu, una dona plena hauria de prestar atenció a una sèrie de característiques i matisos. A més, moltes persones volen mantenir-se al dia amb els temps, per complir la moda moderna.

La gamma actual de vestits de nit d'estiu, dissenyats específicament per a dones robustes, és increïblement àmplia. La varietat de vegades és increïble. I això és bo, ja que no es limitarà a un o dos models.

Els eminents dissenyadors de moda recentment els agrada experimentar amb una combinació de colors, jugar amb estils, i alguns fins i tot augmenten específicament la mida dels vestits, creats originalment per a noies minúscules i primes.

Si la vostra mida oscil·la entre els 46 i els 50, aquest estiu us recomanem que presteu especial atenció als vestits de tela suau que es complementen amb grans gravats.

Una altra tendència actual és l’estil grec. Com a part de les desfilades originals, en què es van substituir models prims amb pyshechki, es va poder assegurar visualment que aquests models siguin perfectes per a dones amb sobrepès.

Quins altres estils veureu? La moda actual diu que a l’estiu val la pena vestir vestits clàssics, vestits de roba, vestits de solter, així com roba d’entornament.

Vestit

Molts, per alguna raó, creuen que en un vestit de nit una noia plena semblarà a un pedestal. De fet, es pot evitar aquest efecte si abordeu correctament el problema de triar aquest tipus de vestit.

En primer lloc, mireu la longitud. El vestit al terra farà que la figura sigui més allargada i, per tant, més prima. Afegiu a això les línies verticals, la fila vertical de botons, la cremallera i, a continuació, les formes es tornaran més apetibles, més proporcionals.

Si teniu genolls bells i arrodonits, també val la pena jugar. Però per a aquests casos, la longitud ha de ser lleugerament superior a la del genoll. Aquesta tècnica desvia l'atenció de l'excés de plenitud, però centra l'atenció en el pit. En conseqüència, la benvinguda és la presència de clivatge profund i cintura alta en un vestit de sol. Trieu les millors corretges fines.

Des dels vestits de tovallola adequats per a renunciar millor. Però ni tan sols porteu una caputxa. El vestit ha de ser gratuït, còmode per a vostè. Intenteu guiar-vos pels vostres propis sentiments i no seguir la moda a cegues.

Després d’haver trobat la mitjana d’or desitjada, amb un vestit de vestit ocultarà el pes extra, emmascara els plecs, però no afegiu més volum a la vostra figura. Complementat amb cortines i plecs drapats exquisits, aquest vestit amaga els amples malucs, però farà èmfasi en la seva feminitat i bellesa.

Tipus guanyadors de siluetes

Pyshechekam ha de recordar que per a ells la silueta més rendible i correcta és la silueta A o el trapezi.

El trapezi fa que la figura es vegi més prima, que et lleva, és a dir, et permet mirar més alt del que realment ets.

Com demostra la pràctica, l'estil apmir és gairebé sempre la solució perfecta per a les belleses gruixudes. No està de moda, gaudeix d'una merescuda popularitat.

Si, malgrat les quotes addicionals, es pot presumir de tenir una cintura clara, llavors un vestit de beina li convé. S'ajustarà suaument al cos, farà èmfasi en les corbes necessàries, mostrarà la seva cintura, però alhora emmascara la plenitud.

Una luxosa dona regordeta ha de tenir en el seu armari un vestit d'estiu de nit, complementat per una faldilla lleugerament acampanada. Aquí també serà convenient proporcionar falques inserides del plec i la ondulació.

Assegureu-vos de fer una ullada als vestits d'estiu que recentment va mostrar Elena Miro. La col·lecció incloïa un vestit increïblement interessant en estil grec de gasa, així com estampats de caràcter "animal". Completa amb èxit la faldilla esponjosa del conjunt i el cosset equipat. En aquest vestit, la plenitud addicional desapareixerà, creant l’efecte d’un cos més prim.

No us oblideu de les senyoretes grasses que s'enfronten a vestits de doble capa. I la capa inferior és necessàriament de l’atles. La part superior ha de ser de color més fosc i contrastat. Pel que fa al material, es recomana donar preferència a puntes o guipures.

Si no t'agraden les teves mans, compra vestits de nit d'estiu per a mànigues llargues. Normalment, aquests vestits es cusen amb viscosa o punt. La major part de les mànigues: tres quarts o el colze. Triar un model amb mànigues curtes, material de vestir no té un paper important.

Vestits sense tirants

Les belleses regordetes han de recordar una regla important: en triar un vestit de nit d’estiu, en cap cas es concentrarà només en una part del cos. Especialment, si aquesta part del cos no és el vostre fort.

Les noies amb sobrepès han d'esforçar-se per obtenir el millor tipus de figura per a ells mateixos: rellotge de sorra. Per exemple, si les espatlles estan amples i amples, es poden estrènyer visualment amb corretges fines i teixit lleuger. Així doncs, el coll serà més llarg i més bell. És a dir, la part superior esdevindrà més elegant i lleugera.

Vestits amb escot i aroma

La tendència de la moda d’aquesta temporada és el vestit d’embolcall d’estil imperial, complementat per un brillant coll en V. Aquest estil emmascara una cintura àmplia, el ventre gran, alhora que mostra la bellesa del pit.

El tall permetrà fer les espatlles ja, i amb l'ajut de l'olor amagaran els malucs excessivament amplis. Les manetes completes tampoc no són un problema, ja que la màniga de campana lliure la pren sobre si mateixa.

És important assenyalar que el vestit amb olor serà una gran solució quan busqueu roba per a un còctel, unes vacances, un esdeveniment significatiu en la vostra vida o la vida dels vostres amics. Fins i tot si la figura està lluny de ser ideal a causa de quilos de més, un vestit semblant a la tulipa ajudarà a ressaltar la vostra feminitat.

Una bona alternativa és un vestit de mig sol amb una faldilla. El fons de forma de falca d’aquest any torna a la moda, el que significa que també s’ha de considerar com una opció. Qualsevol d'aquests conjunts farà que una noia gruixuda sigui més interessant, més atractiva i que també confiï en la seva pròpia bellesa.

Models curts

La plenitud excessiva no és una raó per ocultar les cames. A més, moltes cames pyshechek només queden primes i atractives. No tingueu por de mostrar-los, triar els vestits curts d'estiu.

La millor longitud és la longitud del genoll. Tot i que en alguns casos val la pena baixar una mica més. No et farà massa rodona.

De moda i apta per a una solució completa de senyora: es tracta d’un vestit curt amb corretges fines, o fins i tot sense ells. L’escot en forma de V o l’escot de Carmen us ajudarà a destacar el vostre aspecte. La plaça talla els tabús perquè fan que les espatlles siguin encara més àmplies.

Si busqueu una versió en platja d’un vestit d’estiu a la nit, l’estil grec, fet de material lleuger, ho farà.

Els vestits irregulars i els vestits asimètrics ajudaran a ressaltar les belles cames i estirar visualment la silueta. Fins i tot de la manera més senzilla des del punt de vista de tallar el vestit, però amb aquests elements crearàs una imatge elegant i festiva.

La gràcia i la feminitat portaran vestits de coberta. Poden mirar molts pyshechkah com una noia esvelta que mai no hagués volgut mirar amb un vestit d’un estil similar. A causa de la inclusió en el conjunt d’enquadraments especials, les àrees problemàtiques queden ocultes i els principals avantatges de les noies grasses es revelen als ulls dels altres.

Color

Cal plantejar-se la qüestió del disseny del color del vestit de nit d'estiu. Aquesta temporada té moltes opcions.

No obstant això, l'elecció principal és entre colors brillants i saturats que declaren en veu alta l’arribada de l’estiu. En aquests vestits segurament irradieu confiança i un estat d’ànim positiu.

Pareu especial atenció als vestits de color porpra, groc, vermell i verd, ja que els dissenyadors de moda ara els han centrat la seva atenció. Si voleu, trieu una versió d'un sol color, tot i que els patrons són francament millors per a l'estiu.

Aquí heu de centrar-vos en les vostres necessitats, actituds i gustos. No segueixi cegament la moda. Aquest és l’error més comú a l'hora de triar un vestit de nit. El vestit ha de ser teu, creat per a tu.

Teixits

Com que l'estiu és una temporada càlida, no es recomana l'ús de teles denses i pesades. No només són calents, sinó també incòmodes. Una lleugera brisa d’estiu ha d’afluixar el teixit i, per tant, la solució òptima: lli, seda i cotó.

Aquests materials són perfectament transpirables, gairebé no absorbeixen la suor, de manera que es veuen frescos i frescos. Després de cada visita a un restaurant o a una festa, no haureu de córrer a la dutxa immediatament, perquè en un vestit lleuger el vostre cos pot respirar amb normalitat.

Com podeu veure, per a les belleses gruixudes hi ha una àmplia elecció en termes de vestits de nit d'estiu bells i elegants. Només cal triar l’estil perfecte, decidir el color, així com complementar l’original amb la imatge amb els accessoris necessaris.

No oblideu que l’estiu no és el moment de fer joies grans i massives. Trieu alguna cosa lleugera, elegant, fent èmfasi en el color dels vostres ulls, en un bonic bronzejat o en aquelles parts del vostre cos que us pugui sentir amb orgull.

Recordeu que la completitud no és una frase que sigui femenina, desitjable i atractiva. Només heu d’aprendre a aplicar-vos, demostrar les vostres millors qualitats i no oblidar mai que sou una dona. La confiança en si mateix reflecteix la vostra aparença. Moltes, per desgràcia, es perden aquest moment.

Comentaris
 1. Esperança
  28.07.2015

  Tinc una figura completa, però m'encanten els colors brillants i les impressions espectaculars. El vestit no sempre s’adapta perfectament a la figura, però no puc negar-los. La vida és només una, val la pena negar-vos aquests "trucs"?

 2. Olya
  22.07.2015

  Visc vestits d’estiu i vestits de primavera amb bolero. En el moment adequat, puc retirar-lo i, en el moment adequat, aplicar i ocultar defectes. Però la forma com el vestit "em sento" sobre mi té un paper primordial. Imprimiu i altres coses brillants per a mi al fons. He trobat a l’article un munt de models genials que em convé. Vaig anar a buscar-ne.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació