Vestits de nit

Vestits de nit blancs

Vestits de nit blancs

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Llarg a terra
 2. Curt
 3. Ombres de blanc
 4. Vestit de nit blanc i negre
 5. Blanc i blau
 6. Vestit de nit blanc i vermell
 7. Amb mànigues
 8. Amb puntes
 9. Per a embarassades i plenes
 10. Per a una festa del club

El color blanc a la tarda és molt rellevant. És festiu i rellevant. Si ho combines amb un tall lliscat i complementen un acabat notable, tindràs un aspecte espectacular. A més, un vestit de nit blanc s'adapta a gairebé tothom.

Llarg a terra

El motiu per posar un vestit magnífic a terra hauria de ser especial. I el color blanc d'aquest conjunt és molt adequat, fins i tot si s'utilitza com a insercions translúcides, o és el component principal de tota la imatge.

Una vegada que les cames s’amaguen darrere del teixit, l’atenció s’ha de redirigir a la part superior del vestit. L’asimetria es pot utilitzar a les mànigues o escot amb una forma inusual. Allà on vulgueu anar, aquest vestit estarà molt bé.

Si esteu convidats a un esdeveniment estricte, heu d’assegurar-vos que la vostra imatge coincideixi amb el codi de vestimenta. Un vestit blanc a terra seria molt apropiat. Aquest conjunt suggereix dos estils diferents:

 • vestit de funda estricte, diluït per l'acabat original;
 • vestit seductor que talla profundament el pit i les cames.

Quan hagueu d'aparèixer en un esdeveniment solemne d'una manera agradable, haureu de deixar de triar els vestits grecs blancs, que tenen mànigues. I si el teixit també es selecciona en una versió translúcida, amb un efecte de vol, llavors els preus al llarg de tals línies simplement no ho faran. Pel que fa als colors, la monotonia no és un requisit previ, pot presentar un patró discret.

El vestit d'estil grec es pot cosir amb teixits gruixuts. L’or en aquesta imatge és bo. I no ha de ser joies d'or, qualsevol decoració en color daurat és acceptable. Aquests vestits es poden portar a les belleses de pèl negre amb seguretat. Però els representants del tipus de color de primavera i estiu estaran bé amb un vestit de perla o crema.

En una faldilla amb múltiples capes, una combinació de diversos colors té un aspecte bo, un dels quals serà blanc.

Atreure l'atenció als models de sòl, molts dissenyadors van mostrar als espectacles. La seva contenció i rigidesa es van diluir amb talls elevats que van exposar els malucs. Amb una longitud semblant al seu escot profund.

Una faldilla llarga ofereix grans possibilitats d'acabat. El teixit en si mateix es pot distingir per una textura rica (per exemple, amb elements de puntes) o amb una dispersió de grans pedreria.

Les pedres de pedra semblen molt bones en blanc, ja que el fons del vestit comença a brillar i no només serveix de fons, com passa amb altres tons.

Curt

Per a noies joves, amb una imatge neta i innocent, una silueta esvelta i unes belles cames, podeu triar un vestit blanc curt per a la vostra vetllada. Hi ha moltes opcions i totes són boniques a la seva manera:

 • vestit de vaina;
 • vestit antic;
 • vestits amb diverses formes de faldilles (sol, trapezi).

En aquesta temporada de moda, les decoracions no només són diverses, sinó també inusuals. I la seva combinació pot fer que una imatge sigui romàntica o, per contra, apassionada i desafiant. Fins i tot per al ball, les noies joves escullen vestits amb modulacions presents a les decoracions i teixits.

Ombres de blanc

No importa el sorprenent que pugui sonar, però cal triar un vestit blanc de la seva ombra, del qual hi ha molts.És aconsellable aturar-se en un sol to, que no s’entreteixin amb altres variacions del color blanc. Ningú no pot discutir amb això.

Si el color crema és bell, al costat del blanc sembla brut. I, en general, com es percebrà la combinació de dos tons de blanc, es veuran afectats per la il·luminació. No val la pena el risc i triar un vestit format per una sola ombra, sinó per diversos. Fins i tot en la selecció d'accessoris, els experts prefereixen triar models de color per no arriscar-se.

Per molt que sigui el color blanc i enlluernador i, per molt impressionant que sigui, un tàndem realment bonic crearà un vestit únic amb la pell fosca. Si la pell del cos té com a mínim una lleugera nota de color grisenc i salinitat, llavors un vestit blanc farà ressaltar aquest inconvenient.

Un dels colors més populars i preferits és el crema o el blanc cremós. Es caracteritza per la presència d’un to lleugerament groguenc i lleugerament visible. Si la seva pell es caracteritza per una tonalitat càlida, aquest color li convé. La tonalitat de crema és suau i suau, de manera que la imatge de la noia és la mateixa. La crema va bé amb l'or si voleu ser luxós. Els dolços afegiran elements marrons amb xocolata al vestit.

Una altra variant del blanc és una tonalitat blanca lletosa. Es caracteritza per una suau notorietat. Per a les rosses amb un bon bronzejat, aquesta ombra és perfecta.

Exquisidament color blanc perla. Destaca bé el color vermell de la cara a la cara, però pot fer que la pell fosca sigui grisenca. Els propietaris de cabells rossos de platí han de tenir cura amb aquests vestits, ja que tota la imatge es combinarà.

No es pot confondre el color del xampany amb una tonalitat blanca diferent, ja que només aquí pot estar present el color groc amb un color verd subtil. L'aristocràcia i l'elegància tenen un equip tan bo, però no és adequat per a totes les noies. La pell ha de ser perfecta i no pàl·lida.

Vestit de nit blanc i negre

No es pot trucar a un vestit de nit amb una combinació de blanc i negre elegant, però en l'originalitat no té igual. Una decisió molt popular dels dissenyadors és:

 • decoració negra o insercions en tela blanca;
 • les últimes novetats són els vestits de ratlles blancs i negres;
 • La part superior blanca continua sent rellevant, per exemple, en forma de cotilla i fons negre. La forma de la faldilla no serà un obstacle, de manera que sovint es troben opcions llargues i amples a les col·leccions de moda.

No podeu ignorar els vestits blancs i negres creats a partir de plomes. Les plomes grans es cosen a la base alternant colors blancs i negres. El contrast es crea per vores irregulars. En molts models hi ha un cinturó brillant, un element de solemnitat.

Blanc i blau

La combinació de blanc i blau és l'anomenat estil nàutic. Hi ha moltes variants d’aquesta decisió: un vestit completament blanc amb ribet blau, vestit de ratlles o una divisió igual al blau i al blanc. Els patrons temàtics sobre el mar semblen molt bons: cadenes, ancoratges o ones.

Pel que fa als estils, pràcticament no hi ha restriccions. Vestir-se amb l'estil d'una sirena, sempre que sigui possible recta o curta i exuberant.

Vestit de nit blanc i vermell

El següent company de polaritat del color blanc és vermell. La presència sobre un fons blanc pot ser molt diferent: en forma de flor, ratlles o decoració.

Amb mànigues

Abans de vestits amb mànigues de guipure o de guarnició translúcides llargues, tots els altres vestits es decoloren. La màniga s'ajustarà als braços o s'ampliarà: el dret que vulgueu.

Si encara triem mànigues llargues, el vestit es pot deixar recte. No us oblideu de les característiques de la entalla en forma de V, aquí funcionen com mai. La màniga llarga no és una regla obligatòria.Les tres quartes parts també tenen dret a existir, semblant com un element convenient i funcional del vostre equipament.

Amb puntes

Vols ser romàntic avui? A continuació, les puntes blanques van a favorits a causa de les seves línies seductores i de les seves teixides de calat.

Aquest vestit es fa servir només per a ocasions especials. Per exemple, nit de ball. No es pot portar un vestit de puntes a l’hivern, ja que aquest teixit pot aportar frescor. La bellesa, tot i que requereix sacrifici, però probablement no tothom a la recepció de l'hivern el comprengui.

Per a embarassades i plenes

Hi ha alguna cosa bella, bonica i tendra durant l’embaràs. El color blanc de la futura mare amb formes arrodonides serà molt adequat i atractiu. No es tracta d’un estat en el qual s’hauria de avergonyir dels canvis en el vostre cos, sinó que s’ha de sentir orgullós d’ells i posar l'accent en tots els sentits. Així que totes les embarassades: trieu el color blanc de la roba.

La roba no hauria de generar molèsties, especialment a la zona abdominal. Per tant, la cintura alta, aquesta és l'opció perfecta, a la recerca de quines són totes les embarassades. Aquí el pit és subratllat, l’estómac no es restringeix i els moviments no estan restringits. Si voleu una decoració, el cinturó és el lloc perfecte per a això.

També podeu diluir el vostre armari amb un vestit de trapezi i una flareix a la vora. No han de ser llargues i senzilles. Lace en forma d'inserts és benvinguda.

Per a una festa del club

Entre els vestits del club hi ha molts models blancs. A la pista de ball, sota els raigs ultraviolats, es convertirà en una autèntica estrella del vestit blanc. I si la festa se celebra fora de l'habitació, el vestit de color blanc no només adornarà el teu cos, sinó que atraurà la calor del sol, com poden fer les teles fosques.

En resum, la versatilitat és característica d’un vestit de nit blanc. I és la possibilitat de portar un vestit blanc per a noies de qualsevol tipus de color.

Comentaris
 1. Veronica
  18.09.2015

  Els vestits de nit blancs són bells, però la imatge és més com un casament. Prefereixo en aquests casos una combinació de blanc amb altres colors o vestits blancs amb una impressió brillant.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  I m'agraden els vestits blancs! Amb l'ajuda d'accessoris, podeu crear una imatge molt brillant i fins i tot atrevida. El color blanc és incomparable per a altres colors. És com un full de paper en blanc)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació