Vestits de nit

Vestits de nit beix

Vestits de nit beix

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Funcions de color
 2. Qui és adequat?
 3. Estils
 4. Combinació amb altres colors
 5. Vestits de nit a l'estil de nus
 6. Accessoris

En triar un vestit de nit, la majoria de les noies es fixen principalment en el color. Podeu triar l’estil més endavant. La tasca principal és decidir sobre un toc. No és cap secret que diferents colors puguin aparèixer de manera diferent a aquelles o altres dones joves. Depèn del color de la pell, el color dels ulls, el color del cabell i, fins i tot, el tipus de cos. Els vestits de nit beix durant moltes dècades no passen de moda. Aquest és un to tranquil i pastís amb el color de la pell, capaç de ressaltar els avantatges de la dama i, alhora, amagar certs defectes de la figura.

Funcions de color

Molts, per alguna raó, creuen que el beix és massa simple. De fet, no ho és. A la roba, el color beix es pot manifestar de diverses maneres.

T'agraden els experiments, però us sembla que aquest color és avorrit, discret i sense rostre? En va. De fet, el beix és sovint la corona de dissenyadors famosos.

S'ha d'entendre que sota els noms inusuals de complexos, com ara la vainilla rosa, el llagosta o la moca de gel, realment amaga un color beix.

Aquesta no és una tonalitat esvaïda. És capaç de ser femení, increïblement suau. Triar els vestits d'estiu de color beix, crea una imatge lleugera i sense pes. Si preferiu teixits més densos, podeu afegir elegància i elegància al vostre aspecte.

Molts han passat de la negra a la beix ja molesta. Aquesta és una gran alternativa que pot jugar amb nous colors i donar noves impressions. No és estrany que recentment, a la catifa vermella, les estrelles de l'escenari i de la televisió apareguin en vestits de color beix.

Qui és adequat?

Avui, el món de la moda ofereix una gran varietat d'estils de vestits de nit, fets en tons beix. Només diu que totes les noies i les dones podran triar l'opció perfecta per a ells mateixos.

Si teniu cabell marró, us recomanem que preferiu un vestit beix. La rossa de mel pot anar de la mateixa manera, ja que el beix proporciona un efecte spa modern, és a dir, fa que la cara sigui fresca, posa l'accent en l'atractiu natural del cos i de la cara.

És important recordar que el color del vestit i l'ombra de la pell no han de coincidir de cap manera. Per evitar aquesta situació, utilitzeu les possibilitats de teixits amb textura, setí, estampats i puntes. Un exemple notable és la combinació del vestit de nit negre i beix, ideal per a les belleses de pèl just.

Estils

Podeu triar models curts no només per a viatges a reunions nocturnes. Aquesta és una opció molt elegant que permet ressaltar la vostra bellesa en una celebració o en un còctel.

Les opcions llargues de vestits es presenten ara en tot tipus de formes. Entre aquesta varietat, voldria destacar especialment el conjunt amb un coll en V profund a la zona del coll, així com amb osques a la part posterior. Afegiu-ho a aquest teixit lleuger i transparent, que crearà una imatge única i espaciosa. Vostè flotarà a l’aire.

No oblideu que tenim un color neutre. Això indica un punt molt important: haureu d’utilitzar un tall inusual amb cortines, comptes. Aquests vestits haurien de complementar-se amb brodats, plomes, pedres i lluentons o altres addicions al vestit en si, o caldria fer èmfasi en joies lluminoses i ben escollides. Podeu triar només una cosa.Tot això afegeix el cost elevat del vestit, posa l'accent en la sofisticació i la feminitat de la imatge.

Si teniu previst fer una cita romàntica, el vestit de color beix es pot fer a partir de puntes, guipures, o bé atureu-les amb un vestit de còctel. El model d’ajust es combina perfectament amb jaquetes negres, jaquetes de pell, així com batilions amb taló alt de tonalitats similars.

Combinació amb altres colors

No és un secret que els vestits senzills puguin semblar preciosos, però llavors es fa un requisit especial per a joies i accessoris. Pel que fa als vestits, en els quals no s'utilitzen ni un ni dos o més colors, també hi ha certs matisos específics.

El color beix és un color increïblement flexible que es pot combinar amb èxit amb gairebé tots els tons pastel.

A més, li agrada fer un tàndem amb flors clàssiques:

 • negre
 • gris;
 • vermell;
 • blanc;
 • porpra;
 • maragda;
 • vi;
 • blau fosc, etc.

Podeu utilitzar els avantatges importants del beix: una bona combinació de contrastos.

No obstant això, determinades situacions o la naturalesa de l'esdeveniment poden requerir que el vostre equip estigui més limitat. En aquests casos, és millor combinar tons de color beix amb solucions en pastel i blanc.

Com mostra la pràctica, el vestit beix és ideal per a esdeveniments que durin més d'una parella o fins i tot unes hores. Aquí estem parlant de casaments, bodes. Una bona addició en aquest cas serà un xal o una jaqueta. Pots portar-los si les vacances van començar a la tarda i van acabar només a la nit, quan es va convertir en una mica més fresc.

Vestits de nit a l'estil de nus

Les dues últimes temporades indiquen clarament que ha arribat la gran popularitat de la roba interior i de l'estil nu. La primavera-estiu d'aquest any va mostrar una gran quantitat de col·leccions de dissenyadors populars, en què els teixits translúcids, xarxes, puntes, talls increïbles, espais oberts es van convertir en un element important.

La base per crear un vestit amb un efecte nu pot ser un teixit transparent o transparent, o de seda simple, setí amb una estructura densa, teixits fluids. Com a regla general, l’efecte aflorament és rellevant específicament per als vestits de nit. Requereixen certes decoracions que es veuen millor a partir de comptes, pedres o brodats.

Per descomptat, complementen la zona de bikini o bust. Resulta un joc molt interessant. Sembla, d’una banda, que tots els encants queden coberts, però de l’altra: és a aquests llocs "vergonyosos" el que més atenció dels altres atreu. La imatge no és vulgar, sinó que alhora és increïblement atractiva.

Tot gràcies a una tonalitat de color beix. Després de tot, és la millor manera de crear l'efecte del cos nu. Definitivament, les dones envejoses intentaran veure si heu demostrat alguna cosa addicional, si heu aconseguit tancar-ho tot amb comptes i brodats. Però, de fet, estaràs perfectament vestit, sense cap sexualitat addicional, amb franquesa.

No obstant això, no hauríeu de creuar la línia de la feminitat veritable i anar als elements de la vulgaritat. Aquesta senyora no ho permetrà, fins i tot en triar un vestit de nit per anar a un restaurant amb la seva estimada.

Cal destacar que l’efecte nu és sovint una veritable tendència en el marc dels Oscars. Moltes estrelles han utilitzat ja robes, posant l'accent en les delícies de la pell i del cos.

Cal entendre que el color nu és simplement un intent de copiar el color de la seva pròpia pell amb un vestit. És per això que es crea la impressió que està completament nua, i només un petit taló o encaix amaga "vergonya".

Ningú parla d’afloraments, l’ús de teixits transparents complets. És massa vulgar i desafiant. Un ús adequat de l’efecte de l’exposició us permet donar el refinament de la senyora, l’elitisme, mantenir la dignitat i mostrar el veritable gust en termes d’elecció de roba.Però tingueu en compte que l’ús de colors nus, com el caramel, la sorra, la crema o el sòlid, el converteix en certa mesura.

Per tant, l’efecte de l’exposició no tolerarà si la imatge és laxa i revolucionària. En aquest cas, en cap cas hem de fer pentinats estranys i audaços, utilitzar sabates progressives, que no se sap a quina adreça estilística pertany.

D'altra banda, un estil discret de formes clàssiques, o un tall de cabell de moda, però net i ben cuidat, és perfecte per a un efecte nu. És impossible que el cabell sortís en totes direccions i, més encara, es recollissin en algun paquet sense forma.

El mateix es pot dir sobre l'elecció de sabates. La solució ideal servirà de vaixell clàssic. Si la plataforma serà o no és una decisió purament individual. Alternativament, utilitzeu sandàlies, sabates, complementades per corretges brillants. Si les sabates estan decorades amb pedres, això crearà la imatge més rendible, combinada amb l’efecte del cos nu.

Accessoris

Algunes mirades suaus i sofisticades es creen amb vestits de color beix. Fa un enfocament competent per a l'elecció dels accessoris. Per exemple, escolliu sabates o sandàlies exquisides amb un estil clàssic tradicional. Però no utilitzeu talons alts. Voler donar brillantor, calçat i complements és millor prendre tons suaus: blau, corall, rosa, etc.

Triar un vestit d'or o de sorra, sota ells és millor utilitzar joies i accessoris més brillants.

Molts obliden la importància de les mitjanes i les malles. Però, de fet, també hauria de tenir cura. Recordeu, calçat per escollir el to de la pell adequat. No obstant això, alguns estilistes diuen el contrari: les malles negres són l’elecció perfecta per a ells. Aquí podeu triar, provar i experimentar.

Com podeu veure, el color beix no és tan avorrit i monòton, com molts podrien pensar. Per descomptat, és necessari triar un vestit amb competència per aconseguir el resultat desitjat. De fet, es poden atribuir paraules similars a qualsevol color.

Un avantatge important del beix és que no és necessari tenir una figura o proporcions ideals per al seu ús a la nit. Només heu de decidir l’estil, la durada, triar els accessoris adequats, posar accents sobre els avantatges òbvics i utilitzar mètodes efectius per ocultar defectes.

L'elecció d'un vestit de nit és difícil, però en molts aspectes és interessant el procés. Aquí podeu i haureu d'experimentar, sentir clarament la línia entre la feminitat i la vulgaritat, i també fer el millor ús del que la natura us ha donat. No oblideu mai el bell que sou i que només mereixeu el millor. La decoració més bonica per a un vestit és el vostre somriure i la vostra confiança en el vostre atractiu. Recordeu-ho sempre.

Comentaris
 1. Alice
  11.08.2015

  Quan un color beix té un color de pell, s'obté un vestit molt provocatiu ...

 2. Katya
  24.07.2015

  Els vestits de color beix són molt bells, però no tots són adequats. Però en el meu armari aquest color és sovint.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic.Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació