Vestits de nit

Vestits de nit turquesa

Vestits de nit turquesa

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Valor del color
 2. Estils
 3. Colors turquesa a les col·leccions de dissenyadors famosos
 4. Per complir
 5. Combinació de colors

En triar una imatge, és impossible descartar el seu rendiment del color, que a més no es pot assignar a l'últim paper en importància. A més, cada color té un significat profund i no es pot oblidar la combinació de colors entre si. Els vestits de nit turquesa durant diverses estacions seguides no es passen de moda, els explicarem en aquest article.

Valor del color

Aigua i verd: dues tonalitats que formen la base per crear un color turquesa. Si es tracta d’un coneixement antic, resulta que és aquest color el que serveix com a imant a totes les forces naturals destinades a protegir les persones de la influència dels esperits malignes.

Les dones orientals creien que si un nounat estava embolicat en un llenç turquesa, seria protegit de la mort i de la malaltia.

El vestit de la núvia va ser impossible sense l'addició de l'element turquesa, que va servir de símbol de canvis en la vida de la noia i la va ajudar a passar a una nova imatge d'una dona casada.

Si us dirigiu a la psicologia, trobareu la connexió entre l'amor del color turquesa i el desig de puresa espiritual. L'efecte del color sobre l'estat d'una persona i el seu estat d'ànim ja ha estat provat.

Recarregueu l'optimisme, per obtenir una part de la confiança i fer-vos més feliços, és possible gràcies a la roba de tons turquesa. Fins i tot l'actitud dels altres canvia a un nivell subconscient a la vista d'una persona vestida de turquesa.

Totes les peces d'aquest color són idònies per anar a una cita romàntica i per celebrar una reunió de negocis.

Estils

L'èxit de la temporada d'any a any serveix un vestit de nit turquesa. Un dels pocs, aquest color no té restriccions d’edat, és ple, prim i prim. No és això un signe d’unicitat de color?

Si la conversa té a veure amb la feminitat i el romanç, és el color turquesa que té prioritat. Afortunadament, hi ha un nombre il·limitat de models de vestits de color turquesa, tot i que només hi ha 5 estils, de manera que sens dubte no tindreu cap problema per triar un vestit d'aquesta gamma de colors.

Són rellevants:

 • Estil imperi i grec;
 • vestits exuberants;
 • models rectes;
 • models a-silueta;
 • sirena

Pel que fa a la durada dels vestits, no hi ha restriccions com a tals; només podeu centrar-vos en la raó que va provocar la compra d'un vestit de color turquesa:

 • a la festa, en una discoteca i per ballar, són adequats els models curts (fins i tot els mini), possiblement amb l'esquena oberta, decorada amb lluentons o una franja;
 • Una nit romàntica per passar una bona estona amb un vestit llarg i ofegar-se al luxe, que també és idoni per a un aniversari familiar, un aniversari significatiu o assistir a una celebració del casament. Un vestit llarg amb una longitud de sòl es complementarà perfectament amb un pentinat alt amb un cabell ben cuidat o panys arrissades. Aquesta imatge afegirà l’harmonia perduda.

Colors turquesa a les col·leccions de dissenyadors famosos

Té sentit participar en un llistat detallat de tots els estils existents, després de tot, els dissenyadors d'Itàlia i de França ja han diversificat les seves col·leccions amb aquests models, dels quals es treu el do de la paraula. Tot hi és present, sense el qual el vestit deixa de ser una decoració d'una dona: elegància, sofisticació, bellesa.

Tots els teixits que poden fluir i tenir ingravidesa són apropiats: un refredament satinat del cos, seda suau, guipure màgic.

Rosa Clara

La famosa marca Rosa Clara no ha passat per alt el color de les ones de mar en una col·lecció recent, que va utilitzar tots els tons turquesa.

Els models van resultar ser tendres, interessants i elegants. La majoria estan a l'ombra de turquesa fosca.

Saiid Kobeisy

A la recent col·lecció primavera-estiu, Saiid Kobeisy va presentar diversos models en color turquesa.

Estrictament tancat per a noies conservadores, sexy amb un tall per a les fashionistas i curtes amb una faldilla completa per a festes d’estiu: en una paraula, la varietat és impressionant.

Els vestits de Saiid Kobeisy són sexy i femenins, captiven amb la seva lleugeresa i estil.

Per complir

Quan parlem d'un vestit de color turquesa, ens equivoquem, perquè aquest color té enormes variacions en tons, tons i subtítols. Serà difícil no triar un vestit adequat amb el color necessari, fins i tot si tenim en compte el tipus de color d’una persona.

Però sense cap atenció, de la mateixa manera, és impossible deixar les característiques d'aparença que són fonamentals a l'hora de triar la roba:

 • les rosses de pèl fi gaudiran de llum turquesa, similar a totes les tonalitats presents en un cel sense núvols;
 • Les morenes amb pell fosca i les dones de cabell marró seran apropiades a tots els tons de la paleta de color turquesa natural. Les solucions de colors brillants i ben saturades mereixen una atenció especial;
 • Els cabells de color vermell brillant i ardent de coure són la raó per escollir una combinació de color turquesa i verd.

Doncs bé, si encara dubteu, no dubteu a triar el color del turquesa natural i pur, perquè per a cada noia serà l’opció perfecta.

Combinació de colors

Si parlem d’addicions al vestit de color turquesa, es trien sovint dues opcions: el blanc i el negre. Aquestes combinacions són guanyadores, però encara turqueses: un color tan únic que la introducció de qualsevol altre no crearà un conflicte. Per a experiments, possibilitats il·limitades obertes aquí i fins i tot escollint sabates verdes sota un vestit turquesa, podeu estar segurs de la perfecció de la vostra imatge.

Els tons grisos i marrons, fins i tot, crearan harmonia i destaquen sobre un vestit color turquesa. Però es poden substituir per embragatges, polseres i cinturons.

L’amor per l’or no s’hauria d’aparèixer només perquè van decidir brillar en turquesa. El color de bronze de les joies d'or és més adequat que el groc brillant.

No us deixeu portar amb flors morades i vermelles en els accessoris, ja que l'espectacular vestit de color turquesa s'esvairà.

Voleu afegir una bufanda de lleopard o una bufanda? En el coratge no és digne, encara que en aquesta combinació hi hagi sentit. Qualsevol abstracció i impressions florals comportarà originalitat i fins i tot creativitat. Les addicions d'estil etno no són una excepció. El més important aquí és no endinsar-vos en el gust i parar a temps. Més de dos accessoris: ja estan trencats.

Comentaris
 1. Masha
  12.08.2015

  Em sembla que no hi ha un color més bonic. Vestit turquesa: el més favorit del meu armari. En ell et sents d'alguna manera especial.

 2. Vika
  20.07.2015

  Jo només poso joies d'or per a qualsevol vestit, i la turquesa no és cap excepció. El color en si mateix és brillant, per què crear accents innecessaris? Em va encantar la col·lecció de Rose Clara.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació