Roba per a dones obeses

Vestits de nit de moda de grans mides

Vestits de nit de moda de grans mides

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Igigi
 2. Kyionna
 3. Col·lecció Eva
 4. Tadashi shoji
 5. Jenny Packham
 6. Badgley mischka
 7. Jovani més mida

Qui diu que una dona completa no pot portar un bonic i elegant vestit de nit? Més que can. I, de vegades, la bellesa exuberant és molt més atractiva que una canya plana i flaca. Després de tot, tenen alguna cosa per mostrar, i els creadors de moda més coneguts contribueixen a això. A més, decideixen el que està de moda per a ells aquest any, què haurien de prestar atenció i què han de rebutjar. Ha arribat el moment en què una noia amb corbes pot oferir siluetes equipades, colors brillants, pedreria, brodats, i en altres aspectes, vegeu per tu mateix què ofereixen els dissenyadors de moda.

Igigi

Aquesta marca ha guanyat una gran popularitat entre els propietaris de formes magnífiques. Per crear col·leccions, s’utilitzen tecnologies modernes, s’utilitza un tall únic que permet cosir un vestit basat en les característiques individuals de la figura. Per això, la imatge esdevé única i luxosa.

En cosir col·leccions, només s'utilitzen teixits de gran qualitat i les imatges són creades per dissenyadors destacats. No sorprèn que, en les desfilades de moda, aquests vestits rebin les qualificacions més altes.

Un altre fet interessant. La majoria dels models es creen en quantitats estrictament limitades. D'aquesta manera, Igigi intenta ressaltar l'exclusivitat de la seva pròpia roba. Perquè difícilment es pot trobar el segon lavabo nocturn. Val la pena assenyalar una varietat d'estils, colors.

Kyionna

Aquesta popular marca americana ha permès crear una sensació en el món de la moda per a les dones obeses. La marca va demostrar clarament com dames atractives i desitjables poden ser curvases, malgrat la seva mida.

Cada temporada, la companyia produeix més i més noves col·leccions, l'emoció al seu voltant és increïble. I no és d'estranyar, perquè Kyionna se centra en la feminitat, posa l'accent en formes exquisides, se centra en les línies i corbes amb l'ajuda d'insercions contrastades, calats, volants i volants. A causa d’aquest fet, la bellesa gruixuda té un gran aspecte, mostra els seus encants, però alhora amaga tot allò que és superflu.

Col·lecció Eva

Des de fa més de 20 anys, aquesta marca crea moda per a exuberants belleses. Quan la companyia va començar les seves activitats i es va concentrar en dones de cos sencer, la indústria mundial de la moda només va parlar de palets secs.

Ara, Eva és merescament popular. Constantment les seves botigues estan plenes de noves col·leccions de moda. La qualitat dels productes no està subjecta a crítiques, però els preus sorprenen alhora a les magnífiques dones de la moda.

En crear vestits, s'utilitzen teixits acuradament seleccionats, colors especials i tons que creen l'efecte de la primesa, treure quilos addicionals, ressaltar el pit exuberant, l'elegància de la cintura o les excel·lents cames d'una noia gordita.

El més important, Eva Collection és una marca russa. Ell, més que ningú no coneix les característiques de la figura de les nostres belleses plenes, té en compte l'estil de vida, fins i tot les condicions climàtiques. El resultat supera les expectatives, que ja estan aquí per amagar-se.

Tadashi shoji

El dissenyador nord-americà d'origen japonès ha guanyat una immensa popularitat al món de la moda. Avui crea col·leccions úniques de vestits de nit per a dones obeses. Entre els seus admiradors hi ha moltes estrelles de talla mundial que difereixen en formes magnífiques.

Com a part d’un recent espectacle a Nova York, Tadashi va mostrar una nova col·lecció, l’enllaç principal en què es trobava la punta. Va ser ell qui va prendre el dissenyador com a base. Els vestits es presenten en una varietat de colors, amb exquisits patrons i il·lustracions. En els models de còctels, la cintura és ressaltada per cinturons i cintes, i els vestits llargs estan decorats amb un toc de brillantor.

A continuació, s’explica com fer servir correctament el teixit de punt, si està lluny d’ésser prim i teniu alguna cosa que presumir al pit i a les natges.

Jenny Packham

Aquest dissenyador es considera merescudament un dels millors pel que fa a la creació de vestits de moda per als més gruixuts. Els vestits "treballen" tan deliciosament per a les nenes que és difícil trobar alguna cosa més adequada.

La bellesa dels vestits rau en la capacitat de ressaltar els avantatges evidents de la figura, de mostrar el pit exuberant correctament, sense anar més enllà dels límits del que es permet, per centrar-se en les formes apetitoses, per ocultar les àrees problemàtiques.

Excel·lent qualitat dels materials, decoració ideal, gamma de colors adequada. Tot això us permet trucar a la col·lecció de Jenny Packham entre els millors per a aquells que busquen vestits de noces i de nit de grans mides.

Badgley mischka

De fet, la marca prové dels dos noms dels fundadors de la companyia: Mark Badgley i James Mischka. Junts, els dissenyadors han creat realment allò que volen veure en els seus armaris de bellesa gruixuda.

Per descomptat, el principal biaix en la direcció, per dir-ho així, de la moda estàndard, però, els dissenyadors presten una atenció merescuda als psicechques. La companyia nord-americana es troba a la llista de les millors marques de moda i és popular entre les estrelles del món.

Per separat, vull felicitar a Badgley Mischka pel fet que ofereixen les solucions més interessants per a dones plenes de bellesa, així com per a dones de qualsevol edat. Clarament diuen clar que no només la generació més jove vol vestir-se de moda. No és sorprenent que siguin tan populars i demandin.

En les seves col·leccions per a dones pomposes, la marca intenta ressaltar els seus encants, no anar més enllà dels límits de la vulgaritat, descobrir exactament el que es pot mostrar als altres, i també per ocultar els defectes que pot tenir una noia o una dona.

Jovani més mida

No fa molt de temps, la casa de moda Jovani va presentar al públic la seva nova col·lecció per a noies magnífiques. No val la pena esperar que les estimacions no siguin satisfactòries.

Més aviat, al contrari, els vestits van causar una gran remor. La peculiaritat dels vestits és que permeten emfatitzar les formes corbes, per demostrar l'atractiu que poden ser, per crear una certa mirada real al vespre. Les corretges, el cos tallat, les faldilles que flueixen afegeixen harmonia a les dames.

A més, hi ha un altre "truc" obvi en els models: són faldilles lluminoses i ricament decorades en les seves parts inferiors, que creen contrastos únics sovint en combinació amb un topall de neu blanc.

Com podeu veure, les marques de moda presten molta atenció a les dones i les nenes, que són lluny de ser ideals, com diuen de manera moderna, formes. Però ningú diu que tenir quilos extra fa que una noia lleig o completament indesitjable.

Un vestit adequat, els accessoris interessants crearan una imatge que només puguin somiar els models prims.

Per descomptat, el més important és la confiança en si mateix. Sense ella, cap vestit no us ajudarà a semblar realment tan atractiu com pugueu.

Comentaris
 1. Fe
  27.07.2015

  Models molt bells amb perforació com en un vestit negre. Busco això. Exquisidament i al mateix temps, quilos extra "amaga".

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació