Vestits de nit

Vestits de nit granats

Vestits de nit granats

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Funcions de color
 2. Estils
 3. Què portar
 4. Selecció d'accessoris

Podeu destacar el vostre valor amb la roba amb el color "Bordeaux". Aquest nom original és tan comú com el de Borgonya o de cirera. De fet, tots aquests colors són diferents tons de vermell, tot i que tenen diferències molt subtils i gairebé imperceptibles que poden no ser visibles per a tothom. Un color més de moda, que s’utilitza per crear roba de dona que Bordeus, serà difícil de trobar. També és capaç d'enriquir la imatge, afegir color i expressivitat.

No hi ha vestits de nit simples de Borgonya, de la mateixa manera que no hi ha raons inadequades per posar-se un vestit tan brillant.

Funcions de color

Solidaritat, confiança i conservadorisme, estabilitat i estabilitat: tot això es reflecteix en un color bordeus. En conseqüència, els amants de les coses de Borgoña passen per la vida amb confiança, no mostren emocions innecessàries i tenen un caràcter fort.

En el color bordeus hi ha sofisticació, dóna vida a la brillantor i fa que la persona sigui més alegre. Mai una noia en vestit de nit de Borgonya no se sentirà com un ratolí gris i es fusionarà amb la massa general dels convidats.

Estils

No serà possible limitar-vos a escollir l'estil del vestit de nit de Bordeus, ja que les botigues intenten satisfer tots els gustos i presentar als seus convidats les variacions més simples i inusuals de tallar. Des d’ella es pot crear la imatge sencera o només elements individuals. L’elecció s’ha de basar en l’objectiu del vestit. La imatge més efectiva es convertirà en un vestit de nit de color claret en un pis.

Per a una festa juvenil seria un bon vestit de la selecció del color del vi negre. El vestit de seda de color bordeus profund et farà irresistible. Les bones opcions són els vestits fets de brocat o gasa.

Ja hem esmentat la versatilitat del color bordeus, però encara hi ha alguns estils que seran més avantatjosos i tenen un bon aspecte en aquest color:

 1. El primer tipus de vestit té elements similars amb l'estil grec, per exemple, de cintura alta.
 2. La segona opció excel·lent per a la realització de Bordeus serà un vestit amb coll en V, però no profund i massa revelador. Deixeu-ho crear lleugerament intriga i la seductoritat de la imatge estarà en el color.
 3. El tercer: el model amb cortines.

Si l’equip s’ha triat per treballar, sens dubte, s’inclouran sens dubte un clàssic predominant. Tots els altres elements de la imatge es poden fer en oliva o gris. Si aquest color no li convé molt, però el desig de posseir un vestit de color vermell li domina, a continuació, presteu atenció a altres tons.

Què portar

No és tan senzill que es converteixi en un vestit bordeus quan comenceu a recollir accessoris i altres peces de vestir. I no només l’estil aquí juga el paper més important, és a dir, el color.

Sempre una bona opció guanyadora és una combinació d’elements negres amb un color bordeus. Es portarà moderació i rigor.

Doncs bé, si aquesta opció no li convé, barrejar diferents tons de roure en una imatge és molt de moda ara. Blau fosc i porpra, beix i rosa, morat i gris fosc: tot això es pot escollir per complementar el vestit bordeus.

Per a la sortida de la nit, podeu utilitzar una capa lleugera i un embragatge en color plata.

Selecció d'accessoris

Com que el color bordeus és ric i brillant, les decoracions no han de ser massives, cridar i desafiar.

El més important en la selecció d’accessoris és la moderació i la concisió. Polsera o cadena d’or o plata, un petit fermall de pedra natural. Té sentit experimentar amb un cinturó daurat o una bufanda.

Els colors blanc i negre han d'estar presents al maquillatge. Per als llavis, escolliu un color bordeus, que es pot substituir amb tons neutres.

Comentaris
 1. Margarita
  16.09.2015

  El vestit de nit marró no és tan vistós com el vermell, però alhora atrau l'atenció. El vestit de la foto de 3 m sembla ser meravellós amb pètals de rosa.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació