Roba per a dones obeses

Vestit de nit negre de grans dimensions per a dones obeses

Vestit de nit negre de grans dimensions per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Beneficis
 2. Estils
 3. Alguns secrets més
 4. Accessoris

Tothom sap que un vestit de negre pot canviar de figura tant que serà difícil reconèixer-se en un mirall. Slimness, l'addició visual del creixement, el suavitzat de defectes, la noblesa a la imatge, la confiança en el seu irresistible - tot això afegirà un sol element: un vestit negre. Ni tan sols importa la seva integritat, en qualsevol cas, en un equip tan modest, tindràs gràcia i estil, i tothom que hi envolta et veurà com una bellesa atractiva i confiada.

Beneficis

Vegem l’amor de les dones als vestits negres:

 1. La primera raó és la capacitat de vestir prim.
 2. A continuació, es pot considerar la seva versatilitat, que rau en la possibilitat de combinar amb un gran nombre de elements de vestuari, tot i que es manté elegant. No importa quines joies preferiu portar: or, plata o joies.
 3. El vestit negre és apropiat en qualsevol cas de la vida.
 4. Cada nova col·lecció inclou inevitablement un nou model d’una imatge ben coneguda.
 5. Un color que conté alguna màgia. La pròpia dona es converteix en un misteri amb un vestit que tots els homes voldran desvetllar.

Estils

Per molt versàtil que seria un vestit negre i no s'adaptaria bé a totes les dones, però amb un estil triat incorrectament, aquest vestit pot jugar una broma cruel amb vosaltres. Així que prengui un vestit negre, especialment la nit, val la pena només l'estil. És sobre ells, habitem.

Llarg

Si busqueu elegància i sexualitat en un sol equip, llavors, sense opcions, hi ha un vestit negre llarg.

La rotunditat excessiva a causa de les línies suaus serà atractiva. I si deixeu els braços, el coll i les espatlles oberts, a causa del contrast de la pell clara i de la tela fosca, us cridaràs i atrauràs vistes. Per sobre, ja hem esmentat la màgia del color negre, que, en combinació amb la màxima durada, donarà a la teva aparença intriga i misteriós.

En presència d’un pit gran i bell, seria una blasfèmia amagar-lo darrere d’un drap, per tant, definitivament és un escot en forma de V. Si les espatlles són també una qüestió d’orgull, no les heu de tancar sota les corretges. Per augmentar l’efecte de l’harmonia, es permetrà el tren.

No us oblideu de les cames, també poden participar en aquest conjunt d’estil i bellesa. No tingueu por de talls llargs a la faldilla, aquest element atraurà l’atenció dels homes que admiraran les seves cames llargues i esveltes.

Cal expressar el seu agraïment als dissenyadors que han fet tot el possible per crear la seva pròpia visió dels vestits llargs de la nit. La part superior ajustada del vestit es veu bé amb una faldilla acampanada o una faldilla plisada. No es quedi a un costat i faldilles d'aire en capes.

Bé, on és sense un vestit grec, que també apareix sovint en negre, amb la màxima longitud i l'estil de la nit. I, en general, per a dones plenes, els vestits grecs serveixen de veritable salvació: la cintura alta amaga de manera fiable la plenitud i totes les imperfeccions de la figura.

Sense prestigi d’atenció és una faldilla, en la qual hi ha una vora envoltant. Les seves vores es poden decorar amb elements tan interessants com volants o volants. Un tall asimètric, amb la presència de línies obliques, és capaç d'estirar la silueta i desviar l'atenció dels problemes que poden ser tímids.

Així, ara, els elements populars de puntes i velats no sempre es veuen bé amb una figura completa. I no necessàriament a la nit vestir la presència de moments decoratius, com ara cortines i elements brillants.

Un vestit negre de grans dimensions des d’un punt de punt regular i llis serà molt millor que alguna cosa brillant amb una estructura complexa.

Curt

Pot semblar que es va crear un vestit de funda especial per a senyoretes plenes. Afegiu-hi una jaqueta i unes sabates altes perquè la mirada tingui un aspecte complet.

El tall sòlid té un avantatge clar quan es selecciona un vestit curt per a dones apetitoses.. Negar amb força totes les pistes sobre franges horitzontals (transversals). Heu de considerar acuradament els accessoris, el nombre del qual s’ha reduït al mínim (un o dos).

Quan una dona forta es troba amb la dificultat d’escollir un vestit de còctel, s’haurà de saber: un vestit negre compacte pot estalviar en qualsevol situació i fins i tot en un còctel.

Les dones en edats elegants amb polzades addicionals a la cintura haurien de considerar acuradament un vestit negre de longitud midi. Especialment si té un estil clàssic, es redueix lleugerament a la part inferior i té una decoració mínima. Una bona opció seria la presència d’una capa de gasa transparent i estampat floral. No hi ha cap raó especial per portar aquest vestit. Fins i tot el vostre desig de ser avui irresistible serà suficient, què podem dir del triomf.

Vestits de blanc i negre

Cada un té els seus avantatges i la tasca dels dissenyadors és que, gràcies a la seva roba, aquests avantatges serien encara més expositius i omplirien les deficiències existents. Amb aquesta finalitat, s'afegeix un color blanc contrastat al negre. Cadascun dels models pot correspondre a un estil diferent.

El color principal continua igual, sempre negre. Les dones plegades apetitives solen triar un vestit, la part central de la qual és negra i la del costat lateral, o viceversa. El secret resideix en les tires longitudinals que criden l'atenció, mentre que les parts lleugeres semblen fusionar-se amb l'espai circumdant.

Doble capa

En una gran figura sempre es veu un bon vestit de dues capes. Suposem que en crear la part superior s’utilitzarà l’atles, a continuació, per a la part inferior de l’abillament podeu escollir guipure i fins i tot puntes. La capa superior sempre és àmplia, només cal triar els colors bé i amb èxit.

Lace

Lace no és només un teixit que captiva el cor de moltes dones de qualsevol edat. Hi ha un misteri en l’entrellaçament dels fils. Cada dissenyador de moda va intentar crear les seves pròpies col·leccions de "puntes" de vestits luxosos i femenins. Per a qualsevol figura, podeu triar la vostra versió de vestit de nit de color noble negre.

Aquest teixit té un cost impressionant, de manera que crear un vestit totalment lligat és un gran risc. Una altra cosa: els vestits combinats, en què hi ha elements de puntes. Amb les puntes, qualsevol altre teixit sembla bo.

Alguns secrets més

 • Per a una silueta completa, podeu escollir, sense cap mena de dubte, un vestit de vellut llarg negre, en el qual les mànigues són de guipure i l'escot profund. Un bon vestit també seria un vestit llarg, en el qual la part inferior tindrà forma de trapezi amb un tall inclinat. Els plecs discrets i un ajustament ajustat als malucs: completen el vostre aspecte perfecte.
 • Si la vostra figura és similar a un rellotge de sorra, a la formació de la imatge no serà més que un cinturó a la cintura. Aquest és potser l’únic tipus de figura en què es pot captar l’atenció de la figura.
 • Els malucs amples amb la part superior del cos no brillantment brillant - són signes òbvies de la figura, doblegats com una pera. Per a aquesta dona es tria la longitud màxima en una faldilla amb una olor profund. Pot haver-hi draping a la cintura, màxim retall al pit i estirament de puntes a les mànigues.

Accessoris

La joieria i els accessoris haurien d'estar presents en qualsevol equip, però amb raó. Per exemple, en un vestit de nit, una bufanda lleugera, un bolero, seria apropiada una capa sense pes.

Les sabates també poden ser de color negre o tenir un to platejat. El negre sempre està en sintonia amb l'or.

Les perles són l’acompanyant constant d’un vestit negre, sobretot si té més estil de negoci. Si no hi ha perles, podeu triar un fil o diversos comptes discrets. Ja que hem tocat l'estil empresarial, també hi pot haver una bossa d'embragatge i unes sabates estrictes d'estil clàssic. En un clima fresc, llenceu una jaqueta sobre les espatlles (la longitud no importa).

La voluntat de destacar és inherent a totes les dones. Això ajudarà els accessoris amb colors contrastants: vermell, blanc, blau.

Comentaris
 1. Victoria
  17.08.2015

  Vestit negre, per descomptat, trist. Però si recull accessoris brillants, la imatge només florirà. Crec que aquesta solució és òptima per a les dones obeses.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació