Roba per a dones obeses

Vestits de nit llargs de grans mides

Vestits de nit llargs de grans mides

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Imperi
 2. Cas
 3. Vestit
 4. Silueta A
 5. Amb olor
 6. Sirena

Dones rossinyolades per triar vestits llargs. Això compensa l'exhaustivitat excessiva, permet estirar la silueta, donar la imatge de la feminitat. Per descomptat, hi ha algunes excepcions. Però avui volem parlar amb vosaltres sobre els llargs vestits de nit de grans mides que seran més beneficiosos per veure les dones amb formes curvades.

No penseu que la presència de quilos extra us impedeixi triar un vestit bonic. No ho és. Tot depèn en gran mesura de com et tractes.

La confiança en si mateix juga un paper significatiu en la imatge, es pot veure als ulls, en la marxa. Així que trieu el millor vestit de nit en el qual us sentiràs encantador!

Imperi

Els vestits de l'estil Imperi es poden anomenar de forma segura la solució perfecta a l'hora de triar una noia regordeta de vestit de nit. Especialment si utilitzeu materials lleugers i mate com el setí i la seda.

Característiques:

 1. Aquests vestits poden ser molt estrets o, per contra, tenir una extensió cap avall. Sovint es complementen amb un cinturó sota el pit. Per això, la figura i l’altura augmenten visualment.
 2. L’estructura del model posa l’èmfasi en l’atractiva forma curvilínia de la mama, que la converteix en l’objecte de la contenció al veritable orgull del seu amo. Per tant, també amareu les altres parts del cos que realment no voleu mostrar.

No per res, els estilistes recomanen que les dones plenes prestin atenció a aquest estil. Sí, i moltes estrelles de l'espectacle, de grans mides, apareixen regularment en públic en els vestits Empire.

Val la pena assenyalar que la millor opció és fer-ho a favor de models simples, més que no pas aquells que es complementen amb impressions. Així, la imatge sembla més completa, espectacular. A més, assegureu-vos d’evitar un gran patró de contrast en la tela. Bviament no et decoraran, i la gent del teu voltant pensarà que hi ha una mena de dona gitana davant d'ells, que ara començarà a demanar diners.

Cas

La història dels vestits a l'estil del cas va començar al voltant dels anys vint del segle passat. Des de llavors, no passen de moda, estan actualitzats i millorats constantment. Es tracta d’un vestit senzill, de divisions horitzontals que falten.

Si sou amant de la moda clàssica, llavors un vestit de funda està pensat per a vosaltres. Només haureu de prestar especial atenció a aquest estil per ocultar amb èxit els defectes i, a continuació, es convertirà en únic i increïblement atractiu.

Les noies grasses de talla baixa són més adequades per a vestits curts d’una caixa, però no s’hauran de negar de la longitud fins al sòl ni d’arribar fins al centre del taló. Aquí, la presència del taló és un requisit previ, independentment del tipus de sabata que escolliu.

Depenent de la temporada i l'estat d'ànim, podeu triar un equip amb o sense mànigues. És aconsellable complementar-lo amb un coll en V, el vàter perfecte per a noies amb corbes. En presència d'una cintura pronunciada, assegureu-vos de destacar-la amb un cinturó ample.

Si parlem de color, llavors les belleses grasses haurien de prestar atenció als colors rics o tons foscos com porpra, verd, blau, bordeus, carmesí. Els colors foscos et faran més prims.

El negre ocultarà algunes formes, però no es recomana saturar la imatge amb aquest color. Trieu accessoris contrastants.

Una bona solució és jugar al contrast del negre amb un altre color interessant, almenys amb el mateix blanc. Això cridarà l’atenció sobre les àrees brillants del vestit, però al mateix temps distreureu-vos de les àrees problemàtiques, que es fan en negre.

Vestit

Un vestit de moda elegant ha d’aconseguir necessàriament al vestuari d’una noia plena. L’estil és increïblement rendible. El tall de característiques us permet amagar perfectament aquestes lliures addicionals, donar-vos la brillantor necessària, l'originalitat.

Però aquí és important tenir en compte alguns matisos d’elecció:

 • La silueta ha de ser simple, lliure, sense costures i volants transversals. Tot això és superflu. Fes un cop d'ull més de prop als vestits de bany de Sarong Beach o als seus models amb una mica de drapejat. Si hi ha un doblet asimètric, desviarà la mirada extra de la vostra plenitud;
 • Si teniu una figura de pera o de poma, trieu un vestit de sol amb una silueta A, que té una cintura inflada. Si el tipus de la vostra integritat és un rectangle o un rellotge de sorra, llavors la millor solució seria posar vestits de sol;
 • Les corretges de l'espatlla escullen de forma àmplia o mitjana. Estreta contraindicada, perquè topa amb la pell i afegeix plecs addicionals. És a dir, estem tractant de desfer-nos dels plecs;
 • El tall ha de ser en forma de V o quadrat. No hi ha cap alternativa. Els que tinguin els pits bells, es veuran bé a l'estil de la bustier, que no té corretges i mànigues;
 • El vestit al terra tirarà la figura, et farà visualment més prim;
 • Pel que fa al color, confieu únicament en el vostre tipus de color. Per exemple, si el vostre cabell és ros i el to de la pell és càlid, aleshores un vestit de solàrium en colors pastís us sentarà idealment;
 • Intenteu evitar ratlles horitzontals. És millor substituir-los per estampats brillants, lunars, costures o ratlles verticals. I en presència d’una cintura, subratlleu-lo sense fallar, utilitzant un cinturó que contrasta o complementa el color d’un vestit de sol.

Silueta A

Un tret característic d’aquest conjunt, ideal per a noies plenes, és la presència d’una faldilla suau que amaga un fons ample i una part superior ajustada, destacant perfectament el cosset.

Els estilistes recomanen utilitzar el poder de la silueta A per a les belleses gruixudes, que la naturalesa ha dotat d'un dels tres tipus de figures: una pera, un triangle invertit o un rellotge de sorra. Però els propietaris d’altres tipus de formes haurien de tenir més cura. Una decisió errònia, i farà ressaltar encara més les deficiències i els avantatges només es coneixeran.

Amb olor

Aquests equips van aparèixer per primera vegada a mitjans del segle XX. Un fet interessant és que inicialment es van situar únicament com a roba de casa. Però amb el pas del temps, tot va canviar. Ara són utilitzades per dames per a reunions de negocis, anar a festes, passejar, etc. L’estil és realment universal i s’asseu idealment amb propietaris de formes magnífiques.

Les característiques tallades permeten fer una figura més prima, treure-la. Completa el vestit amb un coll en V, i després tota l'atenció se centrarà en els pits apetitosos, allargar el coll. Endereix els plecs del vestit com vulgueu, que amagaran la plenitud.

Una característica important del vestit amb l'olor és que només és ajustat on es pot fer. Això aconsegueix un equilibri entre practicitat i atractiu. Els vostres moviments no es retindran, podreu sentir-vos lliures i segurs.

Compte amb els vestits de jersei. Aquest teixit enfatitza perfectament tots els avantatges de la seva figura completa, però alhora retalla deficiències. Només recordeu, trieu fotografies petites, per no ampliar encara més els vostres volums.

Molts consideren que aquests vestits són massa senzills. No ho és. Semblen bons en qualsevol esdeveniment i en qualsevol situació. Aquest és realment un vestit universal, que ha d'estar present a l’armari d’una bellesa exuberant. Complementeu-lo amb un maquillatge bell i elegant, pentinats amb estil, accessoris i joies.

Sirena

Alguns trobaran un estil completament inacceptable per a dones plenes.Hi ha un gra de veritat en aquest sentit, ja que la característica clau del vestit és l'estrenyiment de les cuixes superiors i l'expansió cap avall. És a dir, es crea un efecte sirena, que va donar el nom corresponent a l'estil.

Pel que fa a les noies completes, és a dir, aquesta mateixa plenitud és moderada i la cintura es pronuncia, i fins i tot complementada per uns pits elegants, llavors se'ls recomana que no passin pel vestit de sirena. Al mateix temps, consideri una cosa més: el volant inferior del vestit ha de començar des del centre dels malucs, però no de la línia dels genolls. I llavors la imatge serà realment plena i increïblement atractiva.

Com podeu veure, les dones completes poden adaptar-se a diferents estils de vestits llargs. Aquí el principal és avaluar correctament les capacitats de la vostra pròpia xifra, tenir en compte els principals avantatges, tenir en compte les deficiències evidents.

Per això, podeu crear una imatge única, desitjable i atractiva. Confieu-vos en la vostra pròpia bellesa, en cas contrari, sense la mateixa figura més bella i el vestit més sofisticat no us permetrà aconseguir un bon resultat.

Recordeu que la completitud no és una frase. Es pot veure increïble fins i tot en presència de quilos de més, a l'una de competir per l'atenció dels homes amb models prims. Més confiança!

Comentaris
 1. Dinah
  13.08.2015

  Els vestits llargs amb olor seran perfectes per al complet, estic d'acord. Em sembla que fins i tot el tipus de figura no té un paper especial aquí.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació