Vestits de nit

Vestits de nit de puntes

Vestits de nit de puntes

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Llarg
 2. Curt
 3. Amb puntes a la part posterior
 4. Colors populars

És difícil imaginar què faria la dona sense les puntes. Aquesta increïble invenció no deixarà d'existir i tindrà una gran demanda. No importa el car que sigui, però per a un vestit de puntes, una dona està preparada per pagar qualsevol quantitat.

Llarg

Per la grandesa, els vestits llargs de la tarda, creats a partir de puntes, no tenen igual entre tots els vestits. Les faldilles de puntes de qualsevol estil seran luxoses. La feminitat de les línies estarà present en els models curvilins i en la silueta ajustada a la forma.

No oblideu la funda de puntes, que a causa del patró ric no requereix joies ni accessoris. El teixit d'encaix és una obra d'art creada per mans expertes i experimentades dels fabricants de puntes.

Lace en si pot ser una decoració de vestit. Cossets de mànec, mànigues, inserts al vestit populars, diversos volants. Aquí per a la imaginació dels dissenyadors molt espai.

Sempre hi haurà una capa d’embolcall o un bolero coquetejat rellevant, de manera que pugueu aparèixer davant dels hostes com una dama elegant, elegant i sofisticada.

Curt

Hi ha alguns models que es repeteixen a cada temporada sense perdre la seva rellevància. Preneu, com a mínim, vestits curts d’abocament: és un pou inesgotable per a la inspiració i la creació de nous models.

El vermell o el negre, encarnat en un vestit en miniatura, es transformarà en una dona apassionada i fins i tot fatal que capturarà les mirades dels homes tota la nit. Un vestit de color blanc o qualsevol color pastís crearà un aspecte suau, commovedor i innocent. Per a una vetllada romàntica, no val la pena buscar una opció més adequada.

Pel que fa als models, el seu abast pot consistir en centenars d’opcions.

Prengui almenys un escot al pit: el vaixell, alt i tancat, en forma de V. La faldilla es pot recollir en conjunts o plecs, o fins i tot embolcalls. El teixit de corda s’adaptarà més lliurement i es teixirà molt bé. Fins i tot la forma de la faldilla pot ser diferent: en forma de trapezi, mig sol o tenir una construcció recta.

Una petita corretja o fins i tot un cinturó de la mateixa tela que el vestit tindrà bon aspecte a la cintura.

Pel que fa a les mànigues, no hi ha restriccions i tot depèn del vostre desig i de les característiques estructurals del cos. Poden tenir longituds i pompes diferents. Les mànigues de puntes subratllen molt bé la fragilitat del cos femení i l'elegància de les seves línies.

En realitat, l'encaix no és un material barat, de manera que pot estar present en el vestit només per a la decoració de l'escot, la vora o en forma d'inserts.

Amb puntes a la part posterior

Ara els dissenyadors adoren decorar l'esquena amb puntes. Aquest element serà el punt culminant que ha de ser present en tots els vestits de les dones. Si voleu provar un aspecte lleuger, espaiós i elegant avui en dia, llavors definitivament haureu de triar les puntes de puntes.

Una part de la meitat-oberta del vestit és una opció guanyadora-guanyadora que crea la il·lusió de la nuesa. Lace, per dir-ho així, obre el cos, però al mateix temps ho amaga darrere d'un vel de misteri i subestimació.

Colors populars

Escollim un vestit no només per l'estil i les sensacions personals, sinó també pel color. Fins i tot un vestit molt agradable que encaixa perfectament amb una figura potser no us convé exactament en el seu color.

Negre

El clàssic és etern, com un vestit negre en un armari femení. A totes les desfilades de moda, apareix, cada dissenyador ho va prendre com a base per crear la seva nova imatge i totes les dones ho haurien de tenir.I si aquest vestit també està lligat, simplement no hi ha cap preu.

El color negre crea un contrast favorable amb la pell femenina del tendre cos femení, atraient homes amb un efecte gairebé màgic. No és estrany que les puntes negres siguin utilitzades activament per les cases de moda del món: Salvatore Ferragamo, Valentino i Dolce & Gabbana.

Els últims models presentats per aquests dissenyadors semblen més els vestits de dones medievals: colls alts, mànigues llargues, però l'ús hàbil de les puntes fa la seva feina.

Vermell

El color vermell i totes les seves ombres sempre han tingut l'energia de la passió, què podem dir de la punta de color de corall, de rosella o de vi jove. El cordó vermell és molt bonic elaborat en els nous models de dissenyadors Marchesa i Matthew Williamson. Les siluetes estretes, el cos ajustat, les voltes i volants expressius, emocionants quan es combinen amb les puntes vermelles tenen un aspecte impressionant.

Beix

L’estil barroc va de la mà de tots els tons naturals: beix, llet, caramel, crema i xampany. Per tant, es recomana utilitzar sota aquest vestit de puntes de color beix accessoris amb aquest estil.

Recordeu les pel·lícules que reflecteixen els moments en què els para-sols de puntes eren populars, passejades sense pressa als parcs de la ciutat. Un vestit de tons tan sols és una alternativa molt exitosa al vestit de neu blanc, que ja s'ha convertit en ulls dolorosament avorrits i cegadors.

Com podeu veure, les puntes són un material tan versàtil que pot donar tendència i sofisticació al vespre i, d’altra banda, molta llum.

Comentaris
 1. Fe
  25.09.2015

  Estic derretint ... sóc fanàtic de les puntes. Per un encaix fi i bonic en un vestit de nit preparat per donar un salari complet. Però la meva imatge, per regla general, és la més bella i festiva.

 2. Alla
  02.09.2015

  El primer vestit és tan espectacular! M'agrada la combinació de diferents textures i patrons amb puntes.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació