Roba per a dones obeses

Vestits de nit elegants de grans mides

Vestits de nit elegants de grans mides

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Llarg
  2. Curt
  3. Roba de nit elegant
  4. Vestits elegants i elegants a les col·leccions de dissenyadors

Qui va dir que les noies plenes estan obligades a portar vestits informes, unes faldilles enormes, no només cobrir les seves formes, sinó també donar volum addicional? Ara les belleses exuberants no es poden vestir pitjor que els models prims. I sovint semblen molt més atractius, perquè tenen alguna cosa per mostrar. Aquí, el principal és mostrar hàbilment els vostres encants, no creuar la línia de la vulgaritat i també demostrar confiança en vosaltres mateixos. Després de tot, es llegeix molt a la cara. Si et consideres lletja, fins i tot el vestit més sofisticat i seleccionat correctament no ho arreglarà. Guanya confiança i entendràs el que realment és bonic.

Llarg

La gamma actual de vestits llargs a terra, dissenyats específicament per a les característiques d'una figura completa, sorprèn per la seva diversitat i atractiu. Aquests vestits seran l’elecció perfecta per a un sopar, festa de graduació, celebració del casament i molts altres esdeveniments.

Els models cosen de manera que donin a la imatge un aspecte elegant per aconseguir una harmonia visual. Per això es troba el cosset i el cotilló del tall corresponent. A més, es completa el vestit amb pedres que semblen increïbles en una magnífica senyora.

Si voleu estirar visualment la silueta, preferiu les faldilles acampanades.

Els propietaris de pits grans han de prestar atenció al model, centrat en la cintura, les espatlles i la faldilla, que us permetrà desviar la vostra atenció des del pit. Al mateix temps, manteniu una visió excel·lent de la zona del bust.

A més, la tendència de la moda: aquest vestit al terra amb corretges, decorat amb decoració. El mateix equip està fet de teixits fluïts, que ofereixen un efecte addicional de slimness. A causa de la gran variació de color, podeu trobar el vostre vestit perfecte. La forma es pot instal·lar, la faldilla estovada, sota el cinturó decorat amb un cosset.

Si les espatlles no són massa amples, podeu deixar les corretges del vestit. Aquest model posarà correctament accents a les espatlles i als braços.

Les senyoretes audaces del cos haurien de mirar definitivament els vestits d'estiu, l'element principal del qual és una esquena oberta o un tall de la faldilla. Recordeu, trieu una cosa. Qualsevol d'aquests vestits farà èmfasi en la teva determinació, donarà la imatge de la sexualitat, et farà desitjable per a altres homes.

Curt

Els vestits curts d'una noia amb una figura completa són bastant acceptables. A més, amb la seva ajuda, podeu crear una imatge femenina i suau. Si es tracta d'un vestit d'una sola peça, és millor fer que les espatlles s'obrin i la zona del pit sigui fina. A causa d’aquest conjunt, esbossarà el cos i posarà els accents necessaris.

Una faldilla lleugerament esponjosa amb un vestit curt - continua sent rellevant fins avui. El cosset desmuntable i la forma predominantment rígida de la faldilla donen primesa i oculten la forma curvada.

Els que vulguin crear una imatge elegant haurien de portar models curts de puntes. Idealment, complementaran la plaqueta transparent de la zona del cosset o les espatlles. Però una opció ordenada i suau, no normalitzada, és aquest vestit amb olor. Per a noies completes, sovint s’adapta perfectament.

Pel que fa a les solucions de color, hi ha una gran varietat d’imaginació sorprenent. Podeu experimentar, provar, combinar. Com mostren els dissenyadors, aquesta temporada es pot combinar la part superior i la inferior de diferents colors. I la part inferior hauria de ser fosca i la part superior: la llum.

En el context dels vestits de funda considerats de grans dimensions, val la pena destacar el vestit amb els basques. Sembla increïblement interessant, fresc i agradable. El penjador pot ser obert o tancat, el color depèn de les preferències i els accessoris elegants complementaran la decoració. Com a resultat, pràcticament qualsevol propietari d’un gran uniforme pot portar-lo. Pel que fa al petit basc, serveix per subratllar la cintura, permetrà visualment ampliar els malucs. La imatge és femenina, desitjable.

Per a l'estiu, els estilistes recomanen utilitzar vestits curts que es complementin amb estampats i motius florals. Reflecteixen perfectament l’època de l’any, alhora que us permeten amagar els defectes de la figura d’una noia plena.

Tingueu en compte que si teniu unes cames massa llargues, no us valgui la pena portar un vestit curt Bé, si el desig de provar aquest vestit és irresistible, utilitzeu teixits lleugers, poseu un taló alt, que compensarà la plenitud de les cames, estira la silueta.

Roba de nit elegant

Per alguna raó, molts creuen que les dones plenes només poden portar vestits foscos. Al contrari, només són esveltes, mentre que els colors clars aporten encara més volum. Aquesta és una fal·làcia que cal entendre.

A mesura que es mostren les col·leccions de vestits recentment presentats per a mides d'entre 48 i 50, les ombres lleugeres són una opció excel·lent per a pyshechek. Un exemple notable va ser un vestit de perla clara. La seva faldilla és recta, la longitud és midi, els plecs es tallen de forma original, la jaqueta es redueix, les mànigues són tres quartes parts. Com a resultat, la imatge és elegant, més que elegant i increïblement atractiva.

Un conjunt format per una faldilla recta i una tapa es pot anomenar universal, ja que és adequat per a esdeveniments de diferents tipus. Però el més important, visualment compacte, fa que una senyora completa sigui més esvelta i elegant.

Per descomptat, pyshechkam en cap cas no ha d'oblidar la combinació de colors contrastants. Aquesta és una tendència eterna que és poc probable que mai es faci fora de moda. L’efecte requerit s’ha creat a causa de la jaqueta sofisticada escurçada amb l’olor, el coll de mantó estret i les cantonades arrodonides dels prestatges. El model és increïblement femení.

Les belleses completes han de tenir en compte el fet que són jaquetes curtes perfectes. No carreguen la figura, no es completen. Però hi ha una excepció: si porteu pantalons, no faldilles, la jaqueta hauria de tenir tanta longitud que tancar completament les zones més problemàtiques dels malucs.

Independentment de l'estil d'una faldilla de gasa llarga, la millor parella per a ella és una tonalitat lleugera. L’olor i la jaqueta us permeten utilitzar aquest conjunt de senyores completes, independentment del tipus de figura.

Si busqueu un vestit elegant i festiu que generi l’efecte de la solemnitat, però alhora proporcionarà la practicitat necessària, trieu un vestit de funda midi, la silueta de la qual és cònica o recta. La jaqueta es realitza amb estil bolero, escurçada. Pot substituir-se per una capa llarga feta amb un material de gasa interessant o un armilla de pell o abric.

En aquest conjunt, estaràs molt bé. El vestit es pot anomenar merescudament universal, ja que és adequat per a ocasions especials i per a viatges a la feina. Per descomptat, en el segon cas, el kit és millor portar-se si es té previst un esdeveniment important i festiu en el treball. Per exemple, l'obertura d’una nova oficina, la signatura d’un contracte important, l’aniversari dels superiors, etc.

Vestits elegants i elegants a les col·leccions de dissenyadors

Per desgràcia, les col·leccions de podi de vestits elegants, dissenyats per a propietaris de mides de 50-52, no tant. Hem aconseguit trobar alguns dels més interessants. Ella és una d'elles: la dissenyadora Marina Rinaldi, i la segona està representada per una marca italiana especialitzada en la confecció de roba femenina de gran grandària femenina: Elena Miro.

Marina Rinaldi

Com va demostrar la mostra, la decisió més popular de la col·lecció és la durada mitjana dels vestits amb siluetes ajustades. Els estils i els accents són completament diversos. No obstant això, estan units pel fet que l’enfocament principal està en la línia de cintura, els malucs i els malucs. També hauríem de felicitar a Marina Rinaldi per la capacitat de ressaltar perfectament els mèrits d’una figura completa, fer èmfasi en els encants de pyshechka i, alhora, ocultar errors evidents.

Elena Miro

Elena Miro demostra constantment que fins i tot les noies plenes tenen dret a tenir un aspecte fantàstic, poden ser femenines i sexy.

Pot ser un vestit de funda clàssic o un model amb un ample ample, que es combina amb una faldilla bastant solta. Això us permetrà fer que les proporcions de la figura estiguin més equilibrades, per posar èmfasi en la feminitat, per centrar-vos en les formes apetitoses.

Les fashionistas Elena Miro recomana provar un vestit lleuger i espaiós amb la longitud del sòl com a alternativa als vestits midi lliures i equipats. Models de múltiples capes, complementats per volants lleugers i voluminosos. Només recordeu, si decidiu portar un vestit de gasa, haureu de complementar-lo amb un cinturó prim de fosc, preferiblement negre.

Durant l'estiu, el dissenyador també va preparar una sèrie de nous productes originals. Un exemple notable és un vestit llarg, el color del qual és blau o tranquil lila. Per a l'armari sota la temporada de calor, s'adapten a la millor manera.

Elena Miro va utilitzar una gran varietat de paletes. I sovint hi ha un joc, una combinació exquisida entre ells. A més, s'utilitzen teixits cars i elegants que permeten accentuar el pit, les línies de la cintura, els malucs i altres punts forts d’una figura completa, així com tancar el que la noia no vol mostrar als altres. Un tall especial, diversos estils, experiments amb longitud i color li permetran aconseguir la imatge perfecta i presentar-se davant del públic amb la llum més favorable.

Per descomptat, molt depèn de l’enfocament competent de l’elecció del vestit. No oblideu que allò que sembla exquisidament en un maniquí o en una imatge no s’adapta necessàriament a la vostra figura exactament. Els vestits s’hauran de provar, personalitzats si cal. Ideal - cosir un vestit a l'ordre. Per tant, podeu prestar atenció a les vostres forces, tallar, inserir, decorar, ocultar defectes, per centrar-vos en els punts forts de la vostra figura.

Escollir un vestit no hauria de ser una tasca, sinó una aventura agradable. No us atureu a la mida del primer que s’adapti. Ara, els dissenyadors de fama mundial són col·leccions noves i noves dissenyades específicament per a les dones del cos. Això significa que la gamma de botigues està creixent, la varietat d’opcions està augmentant, l’elecció s’està ampliant. Per tant, segur que podràs trobar el teu vestit ideal o un vestit de nit complet, en el qual es veurà impressionant en un esdeveniment de gala.

Comentaris
  1. Alexandra
    24.08.2015

    No tingueu por d'experimentar noies boniques. Els quilograms no són un obstacle. Us dic com a estilista. Amb l'ajuda de les cortines necessàries, el gruix de la tela pot fer que la vostra figura sigui molt apetitosa i proporcional.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació