Vestits de nit

Vestits de nit inusuals

Vestits de nit inusuals

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Des de globus
 2. De pèl
 3. De la xocolata
 4. Des de les bosses d'escombraries
 5. Des de paraigües
 6. De paper
 7. Vestit de papallona
 8. Dels óssos
 9. De flors
 10. De la carn
 11. Canvi de color
 12. Contrallum
 13. Futurista

El talent del dissenyador no hauria de limitar-se per les regles, consistir en el marc i existir en principis estrictes. La creació de peces de vestir tradicionals és, certament, bona, però fa falta temps i sorprèn el públic. Només un mestre realment talentós i enginyós pot crear un model d’obra mestra d’un vestit de paper, metall, plomes, globus i altres materials inusuals per al món de la moda. Penseu en els vestits més inusuals que mai s’han creat. Potser entre ells és exactament el que has estat buscant.

Des de globus

No només es van crear models interessants per dues persones enginyoses: els aerodesigner Rie Hosokai i l'artista de Takashi Kawada, sinó tota una tendència de moda anomenada Daisy Balloon.

L'èxit dels primers models, que consistia en globus ordinaris, era tan gran que els dissenyadors d'altres països van agafar aquesta idea amb impaciència. La nit i els vestits de núvia que ignoren la resta de vestits per a la creativitat i la singularitat són de gran interès.

De pèl

Estem acostumats a fer perruques de cabells humans, per exemple. Però vestir - això és realment inusual. Tot i que el cabell natural és un material molt bo, és càlid i lleuger.

Així, pensava l'anglesa Telma Medin i, juntament amb el saló de bellesa, que porta el nom simbòlic "Voodoo", va crear un vestit de pèl real. Aquest equip es va crear durant 2 setmanes, consta de 12 enagüetes i pesa més de 40 kg.

Un altre equip del cabell va presentar la companyia de Croàcia "Artidjana Company". Necessitava un pis de centenars de metres de material natural, que tenia una tonalitat lleugera, per crear un vestit únic. Va ser representat per Simona Gotovach, que el 2005 va rebre el títol de Beauty Queen, durant la setmana de la moda croata.

Les dones de moda de Kíev el 2007 també van ser capaces de veure el vestit, que l'autor va ser Oleg Tarnopolsky. Va utilitzar espigues de blat i estries de cabell natural. Aquest vestit de la Setmana de la Moda de Kíev va servir de símbol de la tardor i de tot allò que associem amb aquesta temporada.

El món coneix a molts més dissenyadors que només van utilitzar el cabell humà per crear la seva pròxima obra mestra.

La perruqueria de Vietnam Kim Do es va destacar entre ells, creant un vestit que portava milions de metres de material natural. O un mestre de pentinat anglès amb el seu vestit amb fils de cabell que flueixen.

Gregory Dean, Sonia Rykiel, Jenny Dutton: tots aquests dissenyadors tenen vestits "peluts" a les seves col·leccions.

De la xocolata

Aquí és on no hi havia cap límit per sorprendre: el Saló de Xocolata de París. A més de les classes magistrals sobre l'elaboració de delícies i postres a base de xocolata, conegudes amb les noves tecnologies per obtenir aquest producte, els convidats d'aquest esdeveniment van poder veure models vestits amb vestits de xocolata.

Acceptar que la xocolata no és el material més reeixit per crear vestits, pentinats i joies. Els dissenyadors realment van haver de tractar de manera no només de crear els seus propis models únics, sinó també de desenvolupar una xocolata que pugui mantenir la seva forma, no es fongui i sigui elàstica. Sí, i els models no havien estat dolços amb aquestes vacances de xocolata.

Des de les bosses d'escombraries

Cada dia fem servir bosses d'escombraries, llençant-hi deixalles i ni tan sols sospites de l'existència d'un altre propòsit per a aquestes coses familiars, familiars i fins i tot habituals.Els dissenyadors van pensar a crear roba a partir de bosses d'escombraries: vestits i barrets.

Des de paraigües

Bé, qui no té un paraigua a casa, que ningú no fa servir des de fa molt de temps, però tirar-ne alguna cosa no aixeca la mà. Però els dissenyadors russos van començar a fer vestits de tan innecessaris paraigües a qualsevol.

Aquests equips es van presentar al projecte Podium, en el qual van competir 15 joves dissenyadors en el seu domini. Tenint un paraigua normal a mà, van aconseguir crear vestits molt dignes. Això no és res, però no es pot cridar el talent.

De paper

Què creus que és el material que hi ha darrere del futur? Poques persones diran la resposta correcta, perquè es tracta de paper. Aquest material ens és conegut des dels temps més antics. I serà conegut des de fa molt de temps, ja que els camps d’aplicació del paper estan en constant expansió, les tecnologies de la seva producció i processament canvien.

Així que el document no va entrar al món de la moda, sinó que va esclatar. Zoe Bradley va prendre aquest material com a base per crear vestits.

Pensa sons absurds? Però sembla realista i amb talent. La seva idea està avalada i compartida per un altre guru de moda, Paco Rabanne.

Vestit de papallona

Mentre que la gent corrent mira papallones amb admiració i admira la bellesa de les seves ales, Luli Young crea vestits màgics en els quals es recreen els patrons de les ales de papallona monarca amb molta precisió.

Colors exquisits, forma exacta de les ales, imitació detallada de cada element; això va fer que els vestits de Luli Young fossin una obra mestra. El vestit no té res a veure amb estampats d’animals, que han deixat de ser de moda, però que no han desaparegut de l’armari d’alguns “fans” de la moda. El vestit de papallona té un aspecte elegant, inusual i original.

Dels óssos

Tens una gran quantitat de joguines de peluix? Voleu fer-ne un vestit? Igual que va fer Anna Pletneva, la cantant del grup vintage.

La faldilla del seu vestit es va crear a partir de vuit dotzenes d'óssos de peluix, que van crear l'efecte de la transparència i de l'asimetria. La indignació de la seva imatge es va espatllar per una lleugera vergonya que va succeir durant l'etapa.

De totes maneres, Anna va haver de jugar una mica en la contaminació, abans d’aparèixer al públic en general amb un vestit tan inusual.

De flors

La creació de flors i rams de flors ja no està de moda. Però crear vestits de flors fresques és fresc, original, inusual i bell. Què us demana aquest vestit, que va crear el dissenyador britànic Joe Massie?

Es van tractar especialment tres varietats de roses, clavells, crisantems i gerberes, cosa que va permetre conservar el seu aspecte fresc durant molt de temps. En total, es van necessitar 1725 colors per crear el vestit. Una autèntica obra mestra: no hi ha cap altra paraula per a això.

Més d'un vestit de flors es va crear sota la direcció d'Alexander McQueen, dissenyador de la marca With love & Embers, Jill i Tara (Splints & Daises) i altres. L'èxit de les creacions va ser tan gran que els autors van ser bombardejats amb ordres de crear aquests vestits.

Núvies, graduats, models famosos i fotògrafs famosos: tothom volia convertir-se en el propietari d'un vestit de flors. La seva bellesa desafia la descripció.

De la carn

Lady Gaga sempre trobarà alguna cosa per sorprendre al públic. Quan els dissenyadors semblen que ja s'han provat tots els materials inusuals per crear roba, la sorprenent cantant llança una nova idea. Per exemple, un vestit de carn crua i real.

No només un vestit, sinó unes sabates, una bossa de mà i fins i tot un barret. És cert que no tothom va apreciar aquesta decisió, però potser el món encara no està preparat per a decisions tan radicals en la creació de roba de nit?

Canvi de color

Alguns dissenyadors valents ja han pres els primers passos per crear la roba del futur.

Voleu que la vostra roba mostri l’ambient que esteu ara? Aquesta característica és proporcionada per un vestit de Philips que pot canviar de color a verd, vermell o blau.

Aquesta roba té sensors que detecten canvis en el cos: sudoració excessiva, temperatura i altres característiques.. Li permeten jutjar quins són els sentiments que està experimentant: irritació, emoció o calma.

El temps està canviant: la roba canvia. Si està feta per la marca britànica Rainbow Winters. La capacitat del teixit d'alta tecnologia, que es va utilitzar per crear la col·lecció, no és només un canvi de color a causa de la precipitació en forma de pluja, sinó també una resposta a la seva acidesa. Aquesta última circumstància hauria de recordar a la gent l'existència de problemes ambientals globals i la necessitat de protegir el seu planeta.

La música condueix el teu cos i canvia de roba. Tota la mateixa marca Rainbow Winters va crear un vestit aparentment inusual, però tan aviat com s'encén la música, apareix un llamp i desapareix al ritme de la composició musical escollida.

Quan el vestit reacciona als raigs del sol, sembla un marc d'una pel·lícula fantàstica. Però Amy Konstanze va aconseguir crear roba pintada de colors brillants i rics en temps assolellat. Quan entres a l'ombra, el vestit es convertirà en un to pàl·lid. Per a la temporada d'estiu una molt bona idea. Què opines?

Contrallum

Voleu provar un vestit que brilli amb diferents colors? Per exemple, Katy Perry va aparèixer en aquest vestit en una de les recepcions seculars i, literalment, va encendre els altres de la seva manera genial. Aquest vestit es va crear amb una sola còpia específicament per al cantant.

Si el vestit de Katie fos de nit, lliure i espaiós, llavors el vestit de Rihanna tenia un estil més empresarial i estricte. El teixit negre es combinava perfectament amb línies vermelles distribuïdes en punts lluminosos.

Però la producció a gran escala de vestits amb LEDs en miniatura ja s'ha posat en marxa i aviat podem esperar l'admissió a les botigues d'aquests vestits. Brand CuteCircuit també té previst llançar roba que respondrà amb els seus llampecs multicolors al moviment del seu propietari.

Futurista

La casa de moda Jean Louis Sabaji del Líban va presentar aquesta temporada la col·lecció més impressionant de vestits de nit i d'alta costura femenina.

Què és inusual? En l’extracte i extraordinari.

Els vestits fets amb un estil futurista s'han tornat més audaços, brillants i individuals. Els models inusuals semblen arbres amb exuberants corones i branques extensives.

Tanmateix, vés-ho per tu mateix!

Comentaris
 1. Lena
  27.12.2015

  Lady Gaga, per descomptat, otchebuchila. Però el millor vestit, per descomptat, de flors fresques.

 2. Mary
  24.12.2015

  Vestit de xocolata! Com és, probablement, desagradable de caminar: D?

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació