Roba per a dones obeses

Vestit de nit verd complet

Vestit de nit verd complet

uniu-vos a la discussió

 

El vestit de nit verd per a dones obeses té requisits especials per a l'elegància i la confecció. Només això, ideal en tots els aspectes, el vestit és capaç de corregir la figura, amagar els defectes sota els seus elements i mostrar els mèrits. I si el to de color verd es tria correctament, llavors el preu d'aquest vestit no ho farà.

Els principals tons verds populars:

  • maragda,
  • menta,
  • verd clar
  • verd fosc.

El més important - per triar correctament l'ombra i l'estil del vestit.

Alguns models donaran estil, altres: elegància i altres, inusuals. La por dels colors rics i els acabats amb estil és simplement inadequada.

La separació profunda necessàriament i indiscutiblement hauria de ser al vestit de nit d'una dona plena. I si també està lleugerament cobert amb una malla elegant, brillarà tota la nit i sentiràs felicitacions de tots els costats. I sense ell, els luxosos pits alts es poden distingir encara més si afegiu un cinturó ampli, per exemple, en or. No estàs satisfet amb malucs massa amplis? A continuació, deixeu que la part inferior del vestit estigui fos. Teixit? Només aire i llum.

Hi ha una altra opció que també hauria de tenir en compte les dones amb sobrepès. Tons brillants, espatlles obertes, faldilla acampanada, talls i cintura alta, longitud midi. Tots aquests elements del complex permeten obtenir resultats impressionants: ressalteu el pit, amaga l'estómac i estireu la silueta.

Les magnífiques formes mai no han servit de motiu per negar-vos extravagància. És hora de restablir les prohibicions que no us van permetre brillar. Deixeu-vos que finalment sigueu bells.

Comentaris
  1. Sant Valentí
    30.07.2015

    El color verd per a tot és bell. No és molt brillant, però al mateix temps no és trist. Si trieu el to adequat, el verd s'adaptarà a gairebé tothom. Ja hi ha 3 vestits verds al meu armari, però necessito més)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació