Vestits de nit

Vestits de nit blau

Vestits de nit blau

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Llarg
 2. Curt
 3. Midi
 4. Lace
 5. Combinat amb el contrast
 6. Sabates
 7. Maquillatge
 8. Manicura

El blau és el color del cel, de l'oceà, del mar profund. Perquè no és d'estranyar que moltes noies ho tinguessin molt de gust i els dissenyadors estiguin fent servir activament quan creen més i més noves obres mestres de la moda al vespre. El vestit de nit blau sembla espectacular i amb la bona elecció fa que la noia sigui irresistible.

Llarg

El color blau es va mostrar perfectament en tot tipus d’opcions d’estil de tarda de moda. Es pot reemplaçar amb certesa amb un vestit negre que crea un drama addicional i, al mateix temps, no es cedeix a ell en termes de lluentor.

Per tenir un aspecte realment magnífic i noble, els dissenyadors suggereixen que utilitzeu escots, talls i tafetà, setí o seda com a materials principals. Les ombres més de moda s’anomenen blau cel, blau cel i blau.

Vestits de nit de moda a terra blau, variats en rendiment:

 • sala de ball clàssica i estricta;
 • sirena;
 • vestits de vaina;
 • Estil grec i imperi;
 • Silueta A;
 • amb mànigues;
 • models francs.

En ells es veurà apropiat en qualsevol esdeveniment, independentment del seu estat i solemnitat.

No descendeixis de la passarel·la ni dels models semi-equipats amb una faldilla lleugerament acampanada i un coll en V. Són la millor manera d’accentuar el tipus de color i emmarcar la figura, centrant-se en els seus mèrits.

Els estilistes recomanen no sobrecarregar la imatge d'un vestit blau amb una decoració addicional, sinó concentrar tota l'atenció en el color. Com que una gran solució seria el brodat de comptes, l’ús de comptes de vidre, però assegureu-vos que coincideixis, o amb pedreria que decora l’escot.

Els vestits blaus de nit es veuen magnífics a terra amb una part oberta totalment o parcial.

Curt

Els vestits blaus curts també es presenten en diferents estils. Per a festes i casaments, és millor donar preferència a un ajustament ajustat, que descrigui perfectament la seva figura i juga favorablement amb teles de gran qualitat i cares. Afegiu un patró al to del vestit i la imatge serà guanyadora.

Midi

Si voleu alguna cosa més curt, però tingueu por de la mini, llavors el vestit curt en forma d’estil per als anys 50 us ajudarà. Aquí els elements principals són el cosset ajustat i la vora exuberant. Aquest èxit de la temporada, literalment creat per a la vetllada de gala.

Lace

Pareu atenció a les puntes. La textura d'aquest teixit, de la millor manera, posa l'accent en els avantatges dels tons blaus.

A més, és convenient triar per triar uns dibuixos exquisits simples i subratllats. Així, l'ombra blava o el color d'una ona de mar mostrarà les habilitats per afegir i decorar la dona.

Combinat amb el contrast

El negre i el blau es barregen bé. Dissenyadors de fama mundial, que van presentar les seves col·leccions de vestits de nit, demostren que els vestits no semblen tristos.

Un avantatge important d’un vestit negre-blau és la seva capacitat per ressaltar la bellesa del cabell en les morenes i les rosses. Per fer el look més solemne, només cal afegir una mica de plata o or. I per a les festes els accessoris brillants seran útils. Per exemple, embragatge violeta o corretja prima roja a la cintura.

El groc sembla molt bonic sobre un fons blau. Però a la roba de nit és molt difícil trobar aquesta combinació.

El blanc s'utilitza sovint com a contrast. El conjunt es torna més fresc, espaiós i lleuger.

Sabates

Un soci ideal per a un vestit blau seran tons de plata en sabates i accessoris.Els vaixells de punta, sandàlies netes, una petita bossa o embragatge accentuen la profunditat de color blau i també mostren una bellesa real. Curiosament, aquesta imatge no es pot anomenar una nit merament pura, ja que és fermament en la moda quotidiana per a aquells que sempre i per tot arreu volen ser espectaculars.

A més, no perdreu si escolliu sabates de nues o preferiu tonalitats de perles. Els dissenyadors declaren per unanimitat que el fet de portar un vestit blau només és possible si es complementa i no distreu l’atenció.

Des de la joieria, és millor optar per la plata o les joies fines. Per a una vetllada solemne es recomana triar les pedres naturals, però només en una sola paleta de colors. El vestit hauria de dominar i les decoracions només haurien de complementar-lo. I res més.

Maquillatge

Aquí l'elecció és totalment pròpia, ja que les característiques del vestit blau us permeten utilitzar un maquillatge brillant i discret. Centrar-se en l’ambient, els desitjos.

L'únic que aconsellen els experts és centrar-se en els ulls. Un exemple notable és l'exquisit efecte fumat que crea una mirada expressiva i atractiva, plena de misteri i de sexualitat nua. Les ombres prenen el gris o el blau, i el llapis de llavis i el rubor: una ombra neutra. En general, és millor abandonar el llapis de llavis habitual i substituir-lo per brillantor, ja que no distreu l’atenció dels ulls i l’esponja el farà encara més atractiu.

Manicura

Pel que fa a la manicura, hi ha un munt de consells i recomanacions dels millors estilistes. Tanmateix, la seva essència rau en una cosa: tenir en compte l'ombra i l'estil del vestit, i també tenir en compte el tema de l'esdeveniment que voleu assistir.

Si no és un fanàtic dels experiments, la seva elecció és una jaqueta francesa. Un clàssic que sempre és rellevant i demandat. El més important, aquí la tonalitat del vestit no juga cap paper, ja que la manicura francesa es combina convenientment amb tota la extensa paleta de blau. Per tal d’aconseguir un cert "ressaltat", a les puntes dels dits, apliqueu el vernís al color del vestit.

La mare de perla blanca també és una gran combinació amb tons foscos de vestit blau, exactament igual que la esmaltada de plata o daurada. Creen luxe addicional, fan que la imatge sigui més solemne.

Vernís en el color del vestit - una decisió competent i interessant. Només cal que agafeu el to que no mereix la pena. Trieu alguna cosa més lleugera o fosca de 2-3 tons, segons com vulgueu aplicar.

Un amant dels experiments tria fortament el vernís groc, vermell o rosa. Només recordeu, a més de tenir una ombra similar a la imatge, a més de les ungles. Aquí arribareu als accessoris d’ajuda, sabates, bossa de mà i així successivament.

En presència d’ungles llargues, és molt possible experimentar amb brillants, patrons i pedreria. Simplement no els sobresaturés amb elements brillants, perquè aquesta imatge pot patir.

Com podeu veure, el vestit blau és un veritable descobriment per a milions de noies i dones. Aquest color s’adaptarà a gairebé tothom, independentment de l’edat. Centreu-vos en els matisos de la vostra figura per trobar el vostre estil i ombra perfectes.

Seguint les regles bastant simples, crearàs una imatge encantadora, l’enllaç principal en què serà exactament el vestit de nit blau.

Comentaris
 1. Ira
  16.09.2015

  M'encanta molt el color blau. No és avorrit i bastant empresarial. La versatilitat és una gran cosa. M'agrada portar joies blanques amb un vestit blau. O or)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació