Vestits de nit

Vestits de nit de Lila

Vestits de nit de Lila

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Secrets d'elecció
 3. Estils
 4. Combinacions elegants

El color lila simbolitza la saviesa, la serenitat i la tranquil·litat. Per tant, és preferit per persones intel·lectuals i creatives que no els agrada expressar fortament les seves emocions i tenen un caràcter una mica místic. I si voleu crear una impressió agradable i inoblidable en una vetllada corporativa o una recepció secular, o convertiu-vos en una figura destacada del casament d'algú, assegureu-vos de portar un vestit morat.

Característiques

Recordeu que tothom pot tenir un vestit de color lila al seu propi armari. Aquesta és una solució que desafia els dictats de la moda moderna. Va ser i seguirà sent rellevant. De fet, aquesta és la característica principal del color.

Com mostra la pràctica, el lila és ideal per a gairebé qualsevol noia. El tipus d'aparença no té un paper important. L'equip ofereix aristocràcia i romanç a la vostra imatge. Moltes persones us aconsellen que trieu els vestits de seda, ja que el teixit permet que el color lila brilli al sol, jugui amb diferents tons i us distingeixi de la multitud grisa.

Aquests vestits van bé amb els següents elements decoratius:

 • arcs;
 • volants;
 • ruches;
 • draperies;
 • cintes de setí;
 • lluentons, strass, boles.

Un avantatge important de la lila és que destaca la bellesa dels joves. És per això que es recomana a les belleses joves que escullin vestits de còctel amb un disseny lila. Això crea un aspecte luxós. Especialment si s’utilitzen com a materials gasa o de punt.

No obstant això, no penseu que només els joves puguin utilitzar aquest color.

L’excepció és el color porpra brillant, que és més adequat per a les noies joves.

Els tons de lavanda, lleugers i violetes lleugers solen atribuir-se al color lila, de manera que en aquest article els mirarem tots.

Secrets d'elecció

Per descomptat, no es pot anar a la botiga i triar el primer vestit només perquè és de color lila.

Per abordar el tema de l’elecció ha de ser competent, centrar-se en una sèrie de factors i matisos:

 1. El vestit Lila és millor quan s'utilitzen materials lleugers. Per tant, la majoria dels dissenyadors utilitzen seda lleugera quan cusen aquests vestits. Com a resultat, s'obté un aspecte femení i suau.
 2. Es recomana a les senyoretes petites i primes que prestin atenció a la cintura alta en models de vestits de color lila. És convenient triar un vestit amb cortines i deixar la faldilla lliure. Però les faldilles llargues que flueixen, per contra, poden ocultar la figura.
 3. Aquest color posa èmfasi en les belleses de pell clara, tot i que la imatge més luxosa es crea al fons de la pell bronzejada. Sens dubte, les morenes de cabell fosc i de cabells marrons haurien de provar-se en vestits de nit blancs i liles.
 4. Cal subratllar que la lila és una opció ideal per a les nenes de pèl vermella i també de pell clara, perquè és difícil que esculli els tons foscos. A la lila es veuran molt bé.
 5. En triar un to de vestit de color lila, és imprescindible fixar el teixit a la cara. La peculiaritat del color és tal que farà èmfasi en les imperfeccions presents a la pell. Així, si n'hi ha, assegureu-vos de portar la pell en ordre.

Estils

Tot i que el color lila és bastant complex, sembla interessant en diferents estils i estils de vestits de nit. Els vestits de lila poden crear una imatge modesta o viceversa. Depèn directament dels accessoris, de les joies i dels accents col·locats. Pel que fa a la durada, tot depèn directament del vostre gust. Però cal tenir en compte el fet que les versions curtes igualen el significat del color escollit.

Curvy

A la festa de graduació i altres esdeveniments festius de la tarda, els vestits a l'estil d'una princesa o una silueta A seran apropiats. L'elecció és millor aturar-se en els colors foscos de la lila, fins a la porpra. Així que es destacarà de la multitud.

El color saturat és ric en si mateix, però amb l'ajut de comptes es pot centrar en el cosset, posant l'accent en la bellesa del pit o viceversa.

Actual aquesta temporada va ser el desnivell. Una transició suau de colors és una vista fascinant, gràcies a la qual cosa definitivament es quedarà al capdavant.

Línies rectes

Lila també és un color per a dones de negocis, dones de negocis. En un vestit de beina, es veurà alhora sever i elegant, femení. Experimenteu amb una gran varietat de matisos, proveu des del més fosc fins al més lleuger.

Tingueu en compte que les variants de color lila fosc us afegiran uns quants anys més. Per compensar aquest efecte, utilitzeu metalls preciosos o pedres brillants per a la decoració.

Els amants de vestits més romàntics o fins i tot sincers han de prestar atenció al model amb una ranura, d'estil grec, amb una part inferior o asimètrica.

Lace

El color lila delicat va bé amb les puntes. Pot ser en el to del teixit principal o lleugerament diferent. També són interessants les aplicacions o els brodats calats. El vestit no ha de ser completament acoblat, podeu utilitzar inserits, per exemple, sobre el cosset.

Sirena

Si alguns vestits de nit recta o curta són adequats per a la vida quotidiana, no es pot dir una sirena. L’estil té una "cua" exuberant, encara que en la versió moderna és substituït per un llarg tren.

La regla invariable és un topall, però hi ha moltes opcions pel seu rendiment: draping, tot tipus de decoracions, la il·lusió d'un cos nu. La decolleta pot ser oberta i tancada amb mànigues o amb tirants. En poques paraules, en una sirena, el color de la lila realment es pot sentir especial.

Models curts

Si parlem de celebracions d’estiu, festes de clubs o de vetllades temàtiques a l’estil dels anys 50-60, val la pena quedar-se en els models més curts. Tots els tons de lila són adequats per a ells. Val la pena assenyalar que els vestits curts són principalment tipus interessants de faldilles. Pot ser un tutú, una faldilla de campana o simplement una capa multicolor suau.

No perdi la rellevància del vestit petit. Les noies poden portar-les amb seguretat amb belles cames i una figura sorrenca. Per què amagar la bellesa? L’elecció dels models tampoc és escassa: amb draperies, amb elements d’estil grec, arcs, volants i altres decoracions.

Si voleu submergir-vos en els dies d’estil, llavors podeu canviar els colors brillants característics dels vestits d’aquests temps per a un suau lila i utilitzar comptes com a elements brillants.

Els models abreujats a la part davantera, llargs a l'esquena, fascinen amb un tall inusual, un tren llarg i al mateix temps amb les cames obertes.

Per plena i embarassada

Si teniu alguns problemes amb l'excés de pes o espereu un nen, però no voleu renunciar al color lila, preferiu l'estil grec. Aquest estil us permetrà amagar els defectes de la figura, així com enfocar-vos al pit.

Si voleu centrar-vos en la zona de decollet, la millor solució és un escot en forma de V. No heu d’utilitzar molts accessoris, podeu limitar-vos a un cinturó ampli, a una tira de strass o a cintes exquisides.

Combinacions elegants

Si voleu destacar el color lila de la millor manera, tracteu de combinar-lo amb:

 • porpra;
 • espígol;
 • rosa;
 • llimona;
 • préssec;
 • blanc;
 • menta;
 • plata.

Juntament amb el blau, podeu crear un gradient inusual.

De vegades, el vestit utilitza els anomenats colors relacionats amb les modulacions, els tons del mateix color. Així doncs, els liles, la porpra i la lavanda es veuen espectaculars junts.

Però encara més sovint es pot veure una combinació de blanc i de lila. Sembla espectacular.

Durant el clima fresc sota un vestit de color lila, escolliu els cardigans de qualsevol dels colors especificats. Si el vostre objectiu és estricte i discret, la jaqueta hauria de ser de color blau fosc.

El tema de les sabates també és important. Com mostra les pràctiques, les sandàlies o les sabates són aptes per a vestits de color lila, però preferiblement amb un to platejat. Les sandàlies daurades amb un pin crearan una mirada no menys solemne.

Si no us agraden les sabates brillants, deixeu de triar les sabates grises, blanques, beixes o d'acer.

Com podeu veure, el vestit de nit de Lila original pot ser una excel·lent opció per a festes corporatives, festes d’aniversari o fins i tot casaments. Per descomptat, no en el paper de la núvia, sinó com la seva núvia. Encara que ningú et prohibeix experimentar, fins i tot amb vestits de núvia, jugar amb tons. El color lila hauria de complementar-lo i no tenir un paper dominant.

Després d'escollir el to adequat, complementeu-lo amb un maquillatge de tons de color rosa o violeta profunda. Aquestes solucions no s’utilitzen en la vida quotidiana, de manera que definitivament deixareu una impressió inoblidable als altres. I més que positiu.

Comentaris
 1. Tatiana
  29.07.2015

  Els vestits lila són molt bells i bells a la primavera. S'assemblen a una lila real, especialment si el teixit amb modulacions.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació