Roba per a dones obeses

Vestits de nit de noces per al màxim

Vestits de nit de noces per al màxim

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Estils per a les noces d’estiu
  2. Estils per a la celebració de la primavera
  3. Models de tardor
  4. Estils de punt d’hivern

Has estat convidat a la boda, però la teva integritat no t'afegeix confiança? Creu-me, és millor ser un pyshechka apetitós, vestit amb un vestit elegant, que un prim que no tingui res a veure i és difícil triar un vestit que encaixi amb la figura. Llavors, què portar per a una celebració?

Estils per a les noces d’estiu

El vestit amb cintura alta i la longitud del pis és un estil preferit, rellevant i molt popular al vestuari d'estiu d'una dona plena. Quan experimentar, si no a l'estiu?

No cal dir que si esteu convidats a un casament de platja, això és ideal. Per tant, dóna curs als seus sentits i proveu teixits de colors consistents en línies fines, fines, siluetes i imatges. Els cinturons o les corretges estretes del teixit estival serien molt adequats.

A l’estiu, l’escot, sens dubte profund, que deixi que el cosset s’elaborés a l’estil grec. Però no és un tall directe, ja que la imatge és dura. Si la faldilla és àmplia, no tindreu un estil igual. Es poden triar les ombres de vestir, centrant-vos només en el vostre gust.

No eviteu els vestits brillants que estan en tendència. Fins i tot si el color negre és el vostre color preferit, canvieu-lo a blau fosc o trieu un vestit de puntes amb un revestiment de color diferent, encara us quedeu de vacances. Les longituds admissibles varien entre el genoll i el turmell. Però per a les noies especialment valents, no hi ha restriccions i fins i tot vestits curts poden tenir un aspecte impressionant en un cos apetitós.

Per ampliar lleugerament la plenitud del cos i traslladar-lo al creixement, haureu de triar els models d'estiu al pis de l'estil Imperi.

El tall ideal d'aquesta zona és la silueta de la línia A amb un escot suficient i profund que atraurà la mirada cap a la part desitjada del cos: el pit. Si la corretja es llança sobre el coll i el vestit és llarg, es pot considerar l'opció ideal per a una noia amb cos.

Amb una cintura fina, però amb malucs amples (tipus de figura en forma de pera), val la pena mirar models ben equipats amb una faldilla en expansió amb forma de trapezi. La cintura hauria de distingir-se, per exemple, amb un cinturó ampli i brillant que no es fusionarà amb el conjunt de la roba.

A la tendència, el vestit es manté curt al davant, llarg a la part posterior, i també amb un fons o una part superior asimètrica.

Estils per a la celebració de la primavera

A la primavera les dones floreixen com a flors de pota. Després d’un llarg hivern, voleu redreçar les espatlles, embolicades en un bonic teixit d’un nou vestit, que crida completament sobre la vostra feminitat i la seva preparació per al romanticisme. Sí, i la raó que permet.

En primer lloc, tingueu en compte la durada del midi, que sembla que no perdrà la seva popularitat. Aquesta durada és rellevant per a un casament retro. Bé, si la vora té una estructura acampanada que serveix de ressò d'aquest estil. Però els vestits de la funda també són benvinguts, igual que les mànigues de diverses longituds.

Els models vintage moderns estan ben representats i, sens dubte, se centren en el pit. Aquí, totes les vies són bones i acceptables: l'escot, les drappes més profundes i insòlites i els acabats brillants. Qualsevol d'aquests elements es combina bé amb una bona faldilla de flare i crea harmonia a la imatge i la figura es redueix.

Un vestit de nit amb escot profund fet amb la forma d'una lletra V anglesa farà que el coll sigui gairebé cigne i el pit sigui expressiu i acollidor. Una dona magnífica de qualsevol color serà seductora, però sobretot en un vestit vermell, blau i marró.

Les col·leccions de primavera sempre estan plenes de colors i colors brillants.És cert que en aquesta temporada els fashionistas han estat satisfets amb tons de pols rosa i violeta amortits i fins i tot aptes per a un vestit de nit per a un casament. Les estampes que s'han posat de moda, no generen un fort contrast, tenen motius florals, abstracció i fins i tot una gàbia.

No us oblideu de l'encaix. Fins i tot els petits elements en forma de cinturó o decoració del cosset faran èmfasi en l'estilitat del vestit per a una celebració tan important com el casament d'un ésser estimat.

Models de tardor

La moda dicta que per a la celebració del casament de la tardor s'hagi de deixar de triar les siluetes de color bordeus en un disseny sucós, gris i blau, en què prevalen línies senzilles que donen llibertat.

Una silueta lleugera o senzilla és el que marca el to aquesta tardor. La sensibilitat es pot ocultar en els detalls: plecs individuals profunds en el rendiment de l'arc, talls profunds, elements de "olor" i asimetria.

A la tardor encara no voleu separar-vos de colors brillants. Per tant, el vestit de nit per al casament es pot triar en color beix, blau o fins i tot taronja. Quan es combinen amb un teixit mat, aquests colors suaus i càlids són capaços de modelar la figura a la perfecció.

Molts estan interessats en la qüestió de si és possible usar negre per a un casament? Si tenim en compte que la pròpia núvia pot triar un vestit amb aquest color, llavors per què no. Però és millor diluir-la amb el contrast expressat en la decoració, el cinturó, la figura, per exemple.

Durant un temps més fred tindran punt de punt. Aquí no es pot tenir por de les cortines i els plecs. Normalment, s’adapten bé al cos, i si l’estil també s’escull correctament, ningú endevinarà que els defectes estan presents a la vostra figura apetitosa.

Triar un material prim que té bones propietats d'estirament, arrisca molt. Tots els plecs del cos viuran les seves vides mentre es mouen: la vista no és gaire prometedora. Per evitar aquest efecte invers, necessiteu entendre el punt de punt. Ha de tenir una mica de "peu", com estirar-katon, estirar-se amb una combinació amb teixit de cotó, enclavat.

Si el teu bust destaca i destaca com a figura, llavors un vestit imperi de punt amb cintura alta serà la teva opció. Un equip d'aquest tipus pot ser una bona opció per aixecar l’abdomen i transformar la seva postura. Amb les mans plenes, necessiteu un vestit amb mànigues, per exemple, en tres quartes parts. La longitud pot arribar al genoll i tenir un tall lliure. A falta d’estil i d’elegància, ningú no us repugnarà.

Estils de punt d’hivern

A l’hivern, voleu envoltar-vos de calidesa i suavitat, fins i tot recollint-vos un vestit de nit de nit. És molt possible fins i tot greixos. En un vestit de punt de grans dimensions, només es permet un estil recte o lleugerament ajustat. Podeu diluir la imatge amb un ample cinturó de cuir.

Amb un pit petit, una solució molt bona seria un coll de coll, no massa gran. Si el pit és impressionant, haurà de ser eliminat completament. La funda pot estar present, però no més de tres quartes parts.

El camp per als experiments es cobreix amb impressions. Si hi ha un patró en la unió, ha de ser petit i transversal. Les grans ratlles no són per a una gran figura. Pel que fa a la durada, no hi ha cap prohibició especial. Potser voleu portar polaines o polaines: sempre és, per favor.

Cada estil pot ser rellevant per a qualsevol temporada, tot depèn de les preferències i característiques de la figura. Voleu ser sexy? Trieu un vestit curt amb escot. Voleu afegir enigmes a la imatge? A continuació, un vestit en un pis de color profund amb tall que us comprometi lleugerament.

Comentaris
  1. Sant Valentí
    31.08.2015

    El més important: no compleixin la vostra figura i confieu en vosaltres mateixos, estimeu-vos a vosaltres mateixos. Llavors la imatge serà harmoniosa. Per descomptat, el vestit ha de ser triat segons la figura). Després hi haurà confiança en un bon aspecte.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació