Vestits de nit

Vestits de nit per al restaurant

Vestits de nit per al restaurant

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Escollim segons la situació
 2. Coincideix amb la imatge
 3. Normes bàsiques i universals per triar un vestit de restaurant

Una invitació a un restaurant no és només una excusa per menjar i relaxar-se en companyia de persones meravelloses, sinó també un requisit previ per anar a la botiga per un vestit elegant que et convertirà en una estrella de la nit del futur. I si heu rebut una invitació d’un home que us agradi, aneu a la pregunta d’escollir un vestit amb un zel doble.

Escollim segons la situació

Seria molt útil informar-se sobre el restaurant al qual vau rebre la invitació.

Ara els restaurants gurmet no són molt de moda, sinó que són restaurants petits, on fins i tot hi pot haver coloració ètnica. Aparèixer en un d'aquests llocs en un vestit de nit al pis i fins i tot amb un tren, el vostre company i altres visitants tindran sentiments diferents, però entre ells no hi haurà cap furor ni admiració.

Què hauria de triar?

Petit restaurant

Si esteu convidats a un bon restaurant juvenil, no aneu a l'extrem i trieu un vestit car, pengeu-vos de joies per ser bo, ser una dona emocionant i espectacular.

Una bona opció seria un vestit de longitud mitjana. Podeu triar entre un petit vestit negre, un model d'encaix o un vestit d'estil d'oficina decorat amb interessants accessoris. A més, ningú prohibeix portar un vestit de nit curt però magnífic.

Tornem al vestit de vaina negre insubstituïble. És aquesta peça que la llegendària dona Coco Chanel va salvar a moltes dones al món. Simplement està obligat a estar present a l’armari de totes les noies.

Deixeu que el vestit es vegi estricte i que tingui poca visibilitat i que no encaixi amb la idea d’un vestit de nit. Però cal triar les sabates adequades, fer-ne la imatge o afegir-hi accessoris, ja que el famós petit vestit negre es converteix en un vestit elegant. Aquí el principi funciona simplement, però amb gust.

El pentinat i el maquillatge són detalls essencials que posaran l'accent adequat a la vostra imatge. Els sabates amb talons seran bons com sabates. Bé, això és bàsicament tot: és irresistible i totalment preparat per visitar qualsevol restaurant de la vostra ciutat.

Prestigiós restaurant

Si la invitació està disponible en un restaurant car, elegant, sòlid i de prestigi, podeu triar un vestit de nit de manera segura a terra.

I deixeu-ho amb un tall a l'escot o a la part posterior, per tal de tenir un tall en una espatlla, brodada amb els patrons més increïbles. El més important és que vostè mateix se senti com una reina en ella i senti completament el teu irresistible.

Coincideix amb la imatge

La imatge romàntica requereix moderació. Per tant, si esteu convidats a un sopar romàntic o teniu un aniversari de casament, els vestits de colors blanc, beix i rosa us faran delicat i sofisticat.

Si voleu una cosa neta i fresca, el vestit de color verd clar és exactament el que necessiteu.

Recentment, l'estil retro està fermament arrelat als cinc millors vestits de moda. I per bones raons. Volant gasa, seda fluida, encaix, perles, plomes es creen només per als bohemis d'elit.

Moltes noies tenen un problema, que és l’alt preu dels vestits de nit. Però aquest problema es resol fàcilment mitjançant el lloguer de vestits de nit.

Aquest servei està molt estès i no serà difícil que trobeu exactament el model que apareix en els vostres somnis.O potser fins i tot es pot trobar un vestit de nit amb un revestiment de pell que sembli un mantell llançat casualment sobre les espatlles.

Es pot donar una nova vida a un vestit vell. El secret està amagat en una bufanda de seda o una bufanda de seda.

No privi l'atenció de joies fetes de metalls preciosos, que en el vestit brillaran amb nous colors.

Normes bàsiques i universals per triar un vestit de restaurant

 • Nosaltres diem que no a una combinació de massa colors i qualsevol vestit que tingui fins i tot una semblança remota amb un vestit de platja. Només monofònics o en casos extrems, la combinació de dos colors que estan en harmonia entre ells;
 • La sexualitat en franco va deixar que quedés per al club, i només es convida a les dones refinades al restaurant. Un equip massa franc que poses en una posició incòmoda no només tu mateix, sinó també el teu company;
 • de la mateixa manera al nostre país, les robes negres estan associades amb el dol. Només les joies negres poden guardar un vestit de nit negre, millor si són preciosos;
 • Un vestit bonic és certament bo, però si dificulta els teus moviments, és millor renunciar. Segueixes a descansar, hauràs de seure a la taula, parlar, riure, ballar, però no pensis en treure un vestit bonic però extremadament incòmode del teu cos cansat;
 • el teixit no hauria de provocar irritació, i tota la decoració del vestit no hauria de punxar la pell;
 • un restaurant i una pilota són coses completament diferents. Sent com una princesa en un vestit magnífic no funciona, el màxim - la reina;
 • talls profunds i espatlles nus: això és, sens dubte, meravellós, però és millor cobrir-los amb un element addicional de l'armari (capa, bufanda, mantó).

Un aspecte memorable i sofisticat és possible si teniu en compte totes les regles per triar un vestit de nit per a un restaurant. I llavors l'atenció us pagarà no només pel satèl·lit, sinó també per aquells que us envolten.

Comentaris
 1. Rita
  16.11.2015

  En unes vacances en un restaurant, realment haureu de portar bells vestits festius i, en un dia típic, un vestit sense volants és més adequat.

 2. Oksana
  29.10.2015

  Com em va agradar el vestit bordeus a la secció sobre el petit restaurant! No és pomposo, però molt elegant. Perfecte per a un restaurant durant gairebé qualsevol ocasió.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació