Estils i models de vestir

Vestits per a la figura "Pera" (triangle)

Vestits per a la figura Pera (triangle)

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques de la figura
 2. Estrelles amb forma de triangle
 3. Estils de vestit adequats
 4. Consells per triar

Totes les dones que vulguin semblar impressionants haurien de tenir en compte el seu tipus de cos a l'hora de triar un vestit. Per exemple, si la seva figura s'assembla a una pera en els seus contorns, llavors és important saber quins estils es veuran millor en aquesta figura, i quins s’evitarien.

Característiques de la figura

La figura, que es denomina "pera" o "triangle", es distingeix per la presència de:

 • Espatlles estretes;
 • Coll prim;
 • Bust petit;
 • Mans flacs;
 • Cintura pronunciada;
 • Pelvis ampla;
 • Cames completes.

Estrelles amb forma de triangle

Aquest tipus de forma es nota a:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyonce;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Estils de vestit adequats

Es recomana a les noies la part inferior de la qual és més voluminosa triar els estils que criden l'atenció sobre el bust, l'esquena i els braços.

Aquests inclouen:

 1. Vestits amb espatlles nues. Aquests poden ser vestits amb escot o amb corretges fines. En aquests vestits es pot destacar el bust d’una petita grandària i fer que les espatlles siguin més voluminoses. La faldilla per a aquests vestits és preferible per a amples, de longitud mitjana o de vedella mitjana.
 2. Camises de vestir Aquests vestits han de tenir un tall lliure i segur que es complementen amb un cinturó.
 3. Vestits d'estil imperi. Són especialment demandats els vestits grecs amb una longitud de fins al pis o als genolls, que tenen un escot profund i una cintura sobreestimada.
 4. Vesteix a un trapezi. En el cas d'un cos en forma de pera, es recomana seleccionar aquests vestits de longitud mitjana i cintura alta, així com amb un cosset compactat.
 5. Vestit amb una silueta fluixa. La millor opció seria un vestit negre. En aquest vestit, els malucs es reduiran visualment, el pit i les espatlles seran més pronunciats, i la figura en conjunt semblarà més sexy. Aquest vestit es pot portar amb una jaqueta equipada, sabates amb talons alts i una bufanda fina.
 6. Vesteix a l'estil dels anys cinquanta. Es recomana als "peres" de les nenes que busquin un model amb un cotó ajustat, una faldilla ampla i una corretja a la cintura.
 7. Vestit amb una faldilla de campana. La millor opció seria un model de genolls, així com un vestit amb una cintura alta.

S'aconsella que les belleses amb una figura de pera evitin els vestits amb una faldilla de llapis i vestits de mini-faldilles. Amb aquest físic tampoc no hauria de portar cap vestit o vestit massa ajustat.

Consells per triar

Com que la part superior de la figura del "triangle" és menys voluminosa, les noies amb un físic similar poden escollir per si mateixos models de vestits de nit i de nit, que tenen grans detalls a la línia del pit. S'adaptaran a vestits de jabot, mànigues de capes, butxaques grans al pit, volants a l'escot, mànigues i elements similars. La part inferior al mateix temps es tria més modesta i senzilla, per exemple, una falda de tall recte.

També es recomana a les noies amb una figura semblant a fer èmfasi en la cintura, de manera que els models amb detalls atractius els convindran. Per exemple, en el cinturó dels vestits pot haver-hi un arc gran, insercions de puntes o muntatges. Distreurà la part inferior de la massa.

Per ressaltar l'escot, les dones amb forma de triangle han de prestar atenció a l'escot. El millor és mirar un model de figura similar amb oval, quadrat i escot en V. També una bona opció seria un vestit en una espatlla.

En triar un teixit, les noies amb forma de pera han de preferir els materials lleugers que poden lliscar sobre els malucs. La millor opció són els teixits de cotó, llana i lli.A la figura de la silueta A, els vestits de seda, organza i materials similars són bons, sempre que la faldilla no sigui multicapa.

Pel que fa als colors, les noies amb la figura de "pera" són més adequades per a la roba normal, així com robes amb una part inferior més fosca. Si l’equip està fet d’un teixit fosc, s’aconsella portar un vestit amb una bufanda o una bufanda lleugera.

Comentaris
 1. Christie
  30.08.2017

  J Lo i les altres estrelles esmentades aquí tenen uns pits enormes, quin tipus de pera és? Les peres tenen pits petits, així que tinc una pera típica - pits petits, cintura fina i maluc amples i culata. És difícil triar faldilles i vestits, perquè Tot està penjat a la cintura i estret en els malucs. I no estic d'acord amb els estils proposats aquí: les faldilles de llapis estan molt en forma, emeten una cintura fina i destaquen els malucs. I les campanes, per contra, fan que la part inferior del cos sigui encara més massiva.

 2. Marina
  08.08.2017

  Tinc una figura! Cintura 67, malucs 104, pit 86!

 3. Veronica
  26.02.2016

  La figura del rellotge de sorra es considera ideal i crec que el més seductor és una pera. Mireu Jennifer Lopez, aquest és l’ideal!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, jo, per exemple, al contrari, em compleix a causa d’aquesta figura com la de López. Eliminaria aquelles lliures addicionals, però alguna cosa no va enlloc.

 5. Vika
  23.02.2016

  Veig que la majoria de les estrelles no es molesten amb les seves xifres defectuoses. Feu el que vulgueu. És cert que sovint sembla absurd. Si més no, prengui la mateixa Jennifer Lopez.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació