Vestits de nit

Vestit de nit de menta

Vestit de nit de menta

uniu-vos a la discussió

 

El nom del color de la menta és sorprenent, perquè la menta és verda, més propera a la foscor. El nom està associat a la frescor de la planta.

El color de la menta és increïble. El teixit de cotó que sembla més suau i el caixmir és fresc, té una espectacular seda, puntes i gasa.

El vestit de nit de menta posa èmfasi en el bronzejat. El color és universal, es pot utilitzar tant en roba diària com a la tarda.

Combinacions

Colors acompanyants:

  • blanc;
  • beix;
  • negre;
  • marró.

La menta es combina millor amb colors pastís, per la qual cosa obtindreu una imatge molt suau.

Suplement de la imatge

Els accessoris d'or i plata són perfectes per a un vestit de menta. Si voleu crear un aspecte càlid, trieu joies d'or.

El maquillatge ha de ser suau, lleuger i suau. Això complementarà l’aspecte romàntic.

El color de la menta és perfecte per a les rosses, per a les morenes és millor triar vestit de nit turquesa o trieu un to més saturat de color de menta.

Per complementar la imatge de les noies de pell clara, trieu millor els accessoris brillants.

Com a regla general, la decoració del vestit s'ha de combinar amb accessoris. Si el vestit és sòlid, és millor fer una elecció a favor de matisos delicats i càlids, per exemple, l'or.

Com ja hem esmentat, la combinació amb el color marró també serà impecable. Aquesta és la solució perfecta per a una imatge d’estil de negoci.

Podeu trobar moltes variants de vestit de nit de menta, trieu una ombra segons el tipus de color i el tipus de forma. I llavors la vostra imatge serà perfecta.

Comentaris
  1. Valeria
    31.07.2015

    Primer vaig notar aquest color quan estava en un casament d’un amic. Una noia rossa bronzejada estava en un vestit de menta. Com ho va fer! I sóc morena i, quants no han provat aquests vestits, no trobo el meu to perfecte.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació