Estils i models de vestir

Vestit de mànec: vestit senzill i originalitat

Vestit de mànec: vestit senzill i originalitat

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Beneficis
 2. Estils
 3. Longitud
 4. Xals de seda
 5. De Pavloposadsky
 6. Com fer
 7. Com empatar

No és cap secret que la imatge d'una dona moderna ha de ser brillant i individual. Des de la URSS, les dones de moda han après a crear vestits únics a partir de xalets. La raó va ser la manca de vestits bells. Inicialment, les bufandes eren simplement annodées d'una manera determinada, creant així un vestit curiós. Més tard, les bufandes de colors van començar a tallar i cosir aquests vestits de moda reals.

Beneficis

 1. Una varietat de colors li permet triar el vestit per a qualsevol esdeveniment: de la vida quotidiana a qualsevol celebració.
 2. La presència a l'armari d'un vestit de mocadors - un indicador de bon gust i revelen la seva individualitat.
 3. A la fabricació de mocadors només hi ha teixits naturals. És cotó, seda i llana.
 4. La possibilitat de combinar amb altres materials.
 5. Increïble facilitat dels materials.
 6. La facilitat d’auto-sastreria.
 7. Pressupost, però bella versió del vestit.

Estils

La presència d'impressions brillants, motius florals en vestits de mocadors fa que el desgast diari i formal sigui únic i acolorit.

Els vestits solen tenir un tall senzill. Això no només està connectat amb els colors, sinó també amb la mida de la bufanda.

De teixits lleugers cosir:

 • vestits de punt a les corretges o amb una cinta americana;
 • vestits, túniques;
 • casos;
 • vestit trapezoïdal.

Els xalets calents de llana són rellevants en temps fred i, per tant, es tanquen els vestits rectes o amb silueta A. Estan decorades amb colls, plecs ajustats, mànigues-llanternes, així com mànigues llargues o soltes.

Longitud

Si en un vestit tallat d'una bufanda hi hagi restriccions petites, no s'aplica a la longitud. Com més llarg sigui el perímetre de la bufanda, més llarg serà el vestit.

Així doncs, hi ha moltes opcions per crear la imatge desitjada: un mini equipament presentarà bells ulls als ulls, un vestit de genolls que farà èmfasi en la naturalesa de la modèstia, i un llarg maxi donarà elegància.

Xals de seda

Seda acolorida i iridiscent: el millor material d'estiu per sentir-se lliure i sexy.

Aquest últim s'aconsegueix a causa de l'esquena oberta, les espatlles nues, la faldilla asimètrica i la profunda escissió.

Es creu que els vestits fets de mocadors de seda, derivats de capes d’estiu - pareo. Encaixen perfectament i es veuen molt bé.

De Pavloposadsky

Els xalets Pavloposadskiye són sempre d’actualitat i clàssics intemporals. Els xalets Pavloposadsky estan decorats amb motius de colors impresos i ornaments florals.

Els mestres de la indústria de xalons Pavloposad continuen sent satisfets pels seus patrons originals. Són constantment modernitzats, però, no obstant, mantenen en si mateixes tradicions estilístiques. El fons es fa sovint en negre, vermell, blau fosc i blanc.

Els models de xalons Pavloposad són les versions més complexes del vestit.

La densitat i el gran tamany de les bufandes us permeten inventar models complexos i donar-los vida.

La precisió del patró és un component important del dur treball del modista en el vestit.

No pots portar aquest vestit a la platja, però per a una celebració nocturna és ideal.

Els vestits llargs i curts de línia A també són adequats per a diverses sessions fotogràfiques temàtiques.

Un assortit de vestits de textura de colors brillants a l’estil de "a la Russ" us permetrà mirar de manera diferent els vestits de la vida quotidiana.

Com fer

Voleu un vestit d’estiu únic fet de xals? Intenta cosir-ho tu mateix. No li fa gaire dificultat i alguns costos fabulosos.

Què es necessita? Un parell de bufandes al vostre gust i eines per cosir. No cal tenir habilitats especials de costura.

Per cosir un vestit d'estiu senzill de mocadors, haureu de posar només unes poques línies al llarg dels penjadors i de la línia de cada costat. El més important és que aquest vestit esdevindrà una cosa exclusiva a l’armari.

Com empatar

Si no voleu recórrer al mètode de costura, podeu fer un vestit d'estiu fixant els mocadors amb nusos. Sí, són nodes! I aquest mètode també és molt fiable i original. Per exemple, rodeu un mocador al voltant del cos i els seus consells es lliguen suaument sota el pit.

De fet, hi ha un munt d’opcions adequades per a un pareo estival i un solàrium de platja.

Independentment de si es compra un vestit ja fet o crea un vestit de xalets d'estil folklòric amb les seves pròpies mans, un vestit modern i exuberant o una sirena amb un tren, la brillantor i la textura inusual del material faran que les coses noves que solíem portar cada dia o que usessin especials. casos.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació