Estils i models de vestir

El vestit amb olor decora qualsevol forma!

El vestit amb olor decora qualsevol forma!

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Una mica d'història
 3. Qui és adequat?
 4. Estils
 5. Teixits de punt
 6. Teixits de punt
 7. Amb mànigues
 8. Amb cortines
 9. Longitud
 10. Colors populars
 11. Temporada
 12. Què portar?
 13. Accessoris
 14. Sabates

Totes les dones poden veure's increïbles en un vestit si se selecciona l'estil amb èxit. Però entre la varietat de models es pot distingir un vestit que sigui capaç de decorar absolutament qualsevol figura femenina - es tracta d'un vestit amb olor.

Característiques

En un vestit d’aquest estil, la part davantera es divideix en dos elements separats. Un d’ells està apilat a un costat de la part superior a la segona, per la qual cosa es fa un tall en V al vestit.

Sovint s'utilitzen els llaços per fixar el vestit a la figura. La longitud dels models és diferent, però consideren que la versió clàssica és lleugerament per sota dels genolls. Sovint, el model d’aquest vestit es fa en forma d’una bata amb una olor, però els teixits per al vestit són cars i bells.

Una mica d'història

L'aparició de vestits amb l'efecte de l'olfacte associat a Diana von Furstenberg. La idea de crear un model d’aquest vestit va sorgir d’aquest famós dissenyador el 1973 després d’haver creat la part superior de l’olor. La tela de jersei es va utilitzar per cosir el primer vestit del nou estil. El vestit posava l'accent en la silueta femenina, no es va aturar a moure's i es va posar fàcilment. En els dos primers anys, les dones van comprar més de cinc milions d’equipaments.

El 1997, Diana va decidir actualitzar el vestit amb l'olor. Els nous models van començar a cosir a partir de teixits moderns, es va escurçar la vora i es va fer el coll més estret. El vestit que es va tornar a publicar també incloïa impressions interessants i acabats actualitzats. Avui en dia, aquests models són exigibles entre les dones i es troben en l’armari de moltes fashionistas.

També observem que va aparèixer una mica abans la roba similar per a dones. Als anys 40, Claire McCardell va oferir a les dones nord-americanes roba solta que feia olor. La creació d’aquest dissenyador era un vestit de mezclilla, però no era tot un vestit amb olor, ja que es vestia a sobre de roba més elegant.

Qui és adequat?

En un vestit amb un efecte olor, qualsevol dona sembla elegant i atractiva. Gràcies al coll en forma de V creat per les meitats, podeu ressaltar i allargar lleugerament el coll.

A més, els avantatges d’aquests vestits són:

 • Contracció visual de les espatlles.
 • Subratllat de la cintura.
 • Millorar la silueta (la noia sembla més alta i més prima).
 • L'augment visual del bust.

Amb aquests avantatges, l’estil es pot recomanar per a dones amb corbes, especialment si la figura s'assembla a un triangle invertit. Si una noia vol estrènyer la cintura, hauria de recollir un vestit sòlid i afegir un cinturó del mateix color amb el vestit.

Estils

El més comú d'aquests vestits amb olor:

 • Amb faldilla acampanada.
 • Amb una vora asimètrica.
 • Amb una faldilla de llapis.

Teixits de punt

Aquests vestits pertanyen a roba casual. En un vestit amb una olor a punt, una dona té un aspecte molt atractiu, ja que aquest vestit ajuda a crear una silueta bonica.

Les peces de punt es cobreixen amb facilitat i ajuden a ressaltar les corbes femenines. A més, els vestits d'aquest teixit estan ben rentats i no necessiten planxar.

Teixits de punt

Els vestits amb efecte olor es presenten tant a màquina com a punt. Si lligueu aquest vestit amb punt o ganxet, obtindreu un producte únic al vostre gust. En aquest cas, els patrons de punt són l'estiu (de cotó fi) i més dens (de llana i acrílic).

Amb mànigues

Les mànigues dels models amb olor són de longitud llarga i curta.Hi ha vestits que no tenen mànigues, però consideren els productes més atractius amb mànigues de tres quarts. Aquesta màniga exposa una mica les nines, la qual cosa afegeix a la imatge del romanç i la tendresa.

Amb cortines

En aquests vestits, la part davantera del producte, que fa olor, es tendeix de forma preciosa. Per a la fabricació d’aquests vestits s’utilitzen teles que poden fluir i caure, formant plecs i muntatge. Sovint, aquests vestits són monòtics (especialment blau, vermell, rosa), però també hi ha productes amb una impressió.

Longitud

Llarg

Aquesta longitud del vestit amb l'olor es tria principalment per a ocasions especials. L’aspecte especialment luxós es vesteix a la planta d’aquest estil en color escarlata, plata, ivori, blanc, bordeus i maragda.

També són habituals els vestits d'estiu casuals. Sovint, estan decorades amb una impressió brillant, com ara una flor o una cel·la. Molts vestits llargs d’aquest estil s’utilitzen amb un cinturó, que està acolorit amb colors contrastants.

Midi

La longitud mitjana es troba en els models amb l'olor amb més freqüència. Aquests vestits són modestos i elegants, audaços i seductors. Poden estar lligats amb un cinturó monocromàtic, fixat amb un fermall o amb l'ajut d'un dispositiu de subjecció amagat. Aquests vestits són molt diversos i poden diferir en la forma de l'escot, els colors, la tela o la presència de mànigues.

Curt

En aquests vestits amb l'olor d'una dona es veu molt seductor i sexy. Sovint s'escull la longitud curta per a vestits de nit, recollint-li sabates amb talons i una bossa elegant.

En aquest vestit, una noia cridarà l’atenció sobre les cames, per la qual cosa aquest model només es recomana per a les dames primes.

Colors populars

Vermell

Els models amb l'olor d'aquest color es poden posar a la data o al teatre.

Si voleu cridar l’atenció, trieu un vestit d’una tonalitat brillant, decorat amb inserts d’un color contrastat, pedreria o brodat.

Negre

Els models amb l'olor del negre es poden anomenar una bona opció d'oficina.

Atès que es considera que el color negre és bàsic, és fàcil combinar accessoris amb aquests vestits.

Blanc

Sovint, els vestits blancs amb olor es presenten a través de models de platja de tela translúcida i espessa. Aquests productes gairebé no es noten al cos i aporten frescor en un calorós dia d’estiu.

A més, també hi ha models blancs elegants, tant per sobre de la longitud del genoll com pel llarg del terra.

Blau

El vestit amb aquest color pot ser elegant i informal.

Un elegant vestit de setí blau, complementat amb un cinturó de plata, té un aspecte elegant. Els models de color blau fosc són aptes per a estils de negocis, ja que no es destaquen a l'oficina. Es complementen amb embarcacions i una jaqueta.

Temporada

Estiu

El lli, el cotó i altres teixits lleugers s'utilitzen per cosir models d'estiu amb olor. Sovint, per a aquests vestits recull un teixit de colors, de manera que els productes siguin brillants i sucosos.

Primavera / tardor

En un clima fresc de tardor o a principis de primavera, solen portar vestits amb una olor de longitud mitjana. Es complementen amb un impermeable, jaqueta o abric, així com botes o sabates de taló alt.

Hivern

A l'hivern, el model més demandat és fred amb l'olor de gruixuts teixits de punt i llana. Normalment tenen una màniga llarga.

Què portar?

Per vestir aquest estil es pot recollir qualsevol bossa de mà.

Un gran model de bossa informal, una bossa petita i una bossa de mà amb un cinturó llarg i prim es veuran igualment atractives per a ell. El coll es pot decorar amb una petita bufanda elegant.

Accessoris

Una bona opció per a un vestit amb olor es pot anomenar perles llargues (els comptes han de ser petits), així com pendents penjants.

Si el model té una màniga de tres quarts, val la pena decorar el canell amb diverses polseres o rellotges impressionants. El vestit de nit d'aquest estil va bé amb perles i joies d'or.

Sabates

El parell ideal de models amb olor són sandàlies o sabates amb talons alts. Especialment si el vestit es presenta en la seva longitud clàssica - midi.

Les sandàlies amb tirants funcionaran bé per a un vestit d'estiu. En un moment fresc per a aquest vestit, cal portar botes amb estiletes. A l’hivern, el vestit amb olor es pot complementar amb botes altes sense talons o amb talons gruixuts i fixos.

Comentaris
 1. Ale
  20.02.2016

  El vestit amb olor és una mica seductor perquè crea l'efecte que l'olor pot obrir. M'encanten aquests vestits!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació