Estils i models de vestir

Vesteix el globus: afegiu volum als malucs?

Vesteix el globus: afegiu volum als malucs?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Tipus de faldilles
 4. Teixits
 5. Teixits de punt
 6. Vesteix el globus per complet
 7. Tendències de la moda
 8. Què portar?
 9. Sabates
 10. Accessoris

Característiques

El vestit de globus té una forma tan inusual i memorable que no es pot confondre amb un altre estil. Què és aquest model? El "truc" del vestit de globus és voluminós, com si fos una faldilla inflada, a causa de la qual cosa el seu nom tingués el nom. El volum pot començar des de la cintura o des del pit, però la faldilla es reduirà necessàriament.

Aquest estil va aparèixer a la meitat del segle passat, quan una figura femenina amb malucs, pits i cintura esvelta (l'anomenada "rellotge") era ideal.

El cilindre de vestir permet portar les proporcions de la figura a la norma desitjada. La pompa de la faldilla es va aconseguir de diverses maneres. Sovint, per a aquest propòsit, van escurçar el revestiment i van incloure el dors del vestit. Per crear volum, també es feien molts dards o plecs a la faldilla.

Qui és adequat?

Tot i que l'estil del vestit amb globus és bastant específic, les noies amb diferents figures poden portar-ne un. Les dones joves de física asthenique amb pits petits, maluc estret i un globus de vestir sense expressar ajuda a formar volums als llocs adequats.

La figura del tipus "poma" també es caracteritza per l'absència de cintura pronunciada, ja que té la mateixa mida que el pit i els malucs. Podeu corregir la situació amb l'ajut d'un vestit de globus interceptat a l'estómac amb una corretja o cinturó ampla.

Els propietaris d'una figura en forma de pera poden presumir de magnífics malucs. Aquesta categoria de noies és probablement l'única que s'hauria d'evitar amb vestits amb faldilles voluminoses, ja que fan que la part inferior del cos sigui molt pesada.

Tipus de faldilles

 • Vestit amb globus faldilla acampanada Avui sembla que no és habitual, però al segle XX aquest vestit era molt popular. El volum es crea al mateix temps a causa d'un revestiment escurçat i d'un gran nombre de plecs recollits a la cintura.
 • Vestits amb faldilla de tulipa es produeix amb molta freqüència. Es veu especialment bo per als amos de cintura prima, maluc estret i cames esveltes. Com a regla general, la faldilla de tulipa és bastant curta, la seva longitud no sol caure per sota del genoll. A la falda hi ha necessàriament un jou ampli i diversos plecs longitudinals.
 • Faldilla inferior a la geniva, sembla bastant extravagant, de manera que aquest vestit s’escull normalment per personatges audaços i segurs de si mateixos. El vestit-globus amb una faldilla tan inusual sovint no té la cintura, la faldilla comença a guanyar-se volum des del pit i es redueix bruscament sota els genolls.

Teixits

Per crear vestits-cilindres es va utilitzar una varietat de materials - si només es correlacionaven amb el temps de l'any i l'estil del vestit. El principal requisit que s'imposa al teixit és la capacitat de mantenir la forma, de manera que els materials solen utilitzar-se amb força densitat.

Sovint, els teixits de punt es trien per cosir un vestit de globus, ja que tapissen perfectament. Durant la temporada de fred, podeu triar un teixit de llana: llavors podeu recrear la imatge del fashionista del segle passat.

Els vestits de pilota poden ser festius o fins i tot vestits de noces. En aquest cas, es dóna preferència al teixit lleuger i espaiós, com el tafetà o l'organza. La faldilla massiva de material translúcid sembla un veritable núvol de llum.

Teixits de punt

Un vestit de globus fabricat amb fil és una opció excel·lent per a l'hivern, ja que fins i tot en els dies freds volem mantenir-nos femenins. La roba calenta, és clar, pot ser bonica.Un exemple notable: una varietat de vestits de punt i faldilles. Semblen molt agradables i acollidores i, a més, són perfectament càlides.

S'hauria de donar preferència als models fabricats amb fils que contenen tanta llana natural com sigui possible i un mínim de polièster o acrílic. Aquest vestit us encantarà durant més d’una temporada, mentre que els models fets amb materials artificials perdran la seva aparença després de només uns quants mitjons.

Vesteix el globus per complet

El vestit de globus es veu molt bé en les noies gruixudes, principalment perquè amaga els volums amb èxit. L’única cosa que no s'hauria de fer és portar un vestit amb una faldilla escurçada, si teniu una petita alçada i les cames completes. En tots els altres casos, podeu experimentar amb seguretat aquest model.

Si teniu àrees problemàtiques, eviteu afegir elements decoratius en aquests llocs. Per exemple, els braços i les espatlles complets no s'han de ressaltar amb mànigues curtes i voluminoses, com ara "ales" o "llanternes". Si ja teniu malucs, eviteu els vestits de cilindres amb butxaques pegades a la faldilla.

Tendències de la moda

 • En la propera temporada de moda, els vestits de puntes o amb insercions de puntes seran especialment populars. Si no us agraden les faldilles translúcides, però no voleu quedar-vos darrere de la moda, mireu els vestits de globus amb un cosset de puntes.
 • Els vestits i faldilles amb capes presentaran aquest estiu tots els àvids fashionistas. Assegureu-vos d’aconseguir un vestit de globus amb una faldilla feta de diverses capes de teixit fi. En un vestit semblant a una flor exòtica i tendra.
 • Els vestits amb coll en V tenen una propietat increïblement útil: destaquen el pit i estiren visualment el coll. L'escot triangular és una de les principals tendències de la nova temporada de moda. Un vestit de globus amb un atractiu escot li farà captar les mirades admiradores dels altres.

Què portar?

Un globus, com qualsevol altre vestit del teu armari, necessita un manteniment adequat. La tasca principal és equilibrar el volum que es crea a la part inferior del cos i no sobrecarregar tot el que hi ha sota la cintura amb detalls massius.

Podeu portar una jaqueta curta o un bolero sobre un vestit de globus. Si la faldilla no és molt llarga, la rasa clàssica d’un estil recte o ajustat ho farà.

Es pot portar pantimedias o pantalons de colors amb vestits de punt fets de punt o altres teixits càlids. Si el vestit és sòlid, proveu de portar-li malles estampades: així tindreu una imatge divertida i juganera.

Sabates

El vestit de globus és l'element més brillant de la vostra aparença, de manera que la resta no hauria de captar molta atenció. Les sabates s’hauran de triar el més simple possible, però elegant, ja que el fons del vestit és bastant massiu.

Per tant, deixeu de banda les botes amb un ample ample i unes sabates en una plataforma gruixuda. Per a un vestit-globus s'ajusten a alguna cosa menys enganxosa: bombes, sandàlies amb corretges fines, botes elegants amb talons alts. Les sabates de sola plana haurien de ser abandonades, ja que un vestit amb una faldilla tan inusual requereix un taló per mantenir les proporcions de la figura.

Accessoris

Els accessoris no són una part menys important de la imatge que les sabates o els vestits, de manera que heu de triar-los de manera que siguin en harmonia amb el conjunt. Els estilistes diuen que les joies clàssiques fetes d’or, plata i pedres precioses - collarets elegants i arracades de calat - van malament a un vestit de globus (només si no és una opció de casament).

Per a aquest vestit és millor triar alguna cosa més senzill, però, no obstant això, original. Fes una ullada més de prop a la joieria de qualitat: una forma inusual d’un anell, uns pendents i uns collarets amb un vestit de globus. Podeu triar joies bastant massives, de manera que equilibrin el pesat fons del vestit.

Comentaris
 1. Galya
  20.02.2016

  Aquesta faldilla semblava enganyada! Crec que no hauries de portar aquest vestit per a dones majors de 25 anys.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació