Estils i models de vestir

Vesteix-te amb una típica imatge

Vesteix-te amb una típica imatge

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Qui és adequat?
 2. Pluses basques
 3. Opcions basques
 4. Vestit de vaina
 5. Amb mànigues
 6. Amb tren
 7. Teixits
 8. Longitud
 9. Colors populars
 10. Tarda
 11. Casament
 12. He de portar-me ple?
 13. Què portar?
 14. Accessoris
 15. Sabates

El que és un basc, coneix a totes les noies que volen seguir la moda. Si abans no us heu trobat amb aquesta peça, expliquem: el basc és un volant ample a la cintura d'un vestit o faldilla.

Va ser batejat amb el nom del basc en honor de la nació que habitava una de les regions d'Espanya: els bascos, ja que era una part tradicional del seu vestit nacional. A mitjans del segle passat, el basc es va convertir en una moda increïble, però es va utilitzar com a vestit per a capes i abrics.

Llavors aquesta peça es va oblidar durant molt de temps i la van recordar recentment. Avui els vestits amb basc són molt populars.

Qui és adequat?

Baska no és només un detall decoratiu, sinó també funcional d'un vestit. El seu propòsit és corregir visualment les falles de la figura. El basc sol situar-se just per sota de la línia de cintura, de manera que augmenta la diferència entre els malucs i la cintura. Per a les nenes amb el tipus de figura "rectangle", aquesta propietat basca serà molt útil.

A més, el basc ajudarà a equilibrar les espatlles àmplies, una característica de la figura, que sovint és en esportistes i només en nenes altes. Si necessiteu desviar l’atenció del ventre que sobresurt, el vestit dels bascos us ajudarà amb això.

Pluses basques

 • La presència dels bascos ajuda a emmascarar alguns dels defectes de la figura: una qualitat molt important per a qualsevol vestit. A més, aquest vestit és idoni per a noies de diferents altures i construir. L’única excepció són els propietaris de la figura en forma de pera. En el seu cas, el basc fa que la part inferior del cos sigui encara més pesada.
 • Baska és capaç de decorar fins i tot el vestit més senzill. Durant molt de temps, va romandre a la perifèria de la moda, però ara, aquesta temporada, apareix en col·leccions de vestits de dissenyadors famosos. Així, podeu comptar amb el fet que els vestits amb basques seran populars durant molt de temps.

Opcions basques

Bassa llarga similar a una faldilla, portada sobre el vestit. Aquesta impressió es millora si el basc està fet d’un teixit de diferent color o textura.

Doble basca - un element fet de dues capes de teixit. Aquest basc sol ser més curt i més magnífic que la versió clàssica.

Basca incompleta, a diferència del sòlid, no ocupa tot el cinturó del vestit. Com a regla general, són unes "ales" que sobresurten als costats del vestit.

Basca asimètrica - la variant més moderna d'aquest detall de vestit. D'una banda, és més curt, però de l'altra, més llarg. Aquest tipus inclou també el basc, formant una espècie de zapah.

Vestit de vaina

El basc pot decorar un vestit de gairebé qualsevol estil, però amb més eficàcia es veu en vestits amb una silueta estreta.

Un vestit de funda amb basc ha esdevingut un veritable clàssic en els darrers anys. Aquest vestit és increïblement femení i elegant. Al capdavall, el cas és, en si mateix, un guanyar-guanyar, i l'addició del basc el fa molt sofisticat. Un vestit de vaina amb basc és bo per a diferents ocasions: del treball a la dansa, motiu pel qual les noies de tot el món ho estimen tant.

Amb mànigues

Recordem que el basc va ser utilitzat originalment com a decoració de la roba de dona. Potser per això es veu tan bé amb vestits de màniga llarga. El més important - que la faldilla no era massa exuberant. És millor si es redueixi, per exemple, "llapis". Les mànigues llargues afegeixen severitat al vestit, però el coet en basc compensa l'excessiva gravetat de la imatge.

També hi ha models de vestits amb una màniga curta. En aquest cas, les mànigues solen tenir una forma original, la qual cosa fa que la imatge sigui una mica extravagant.

Amb tren

Els vestits amb un tren són, per regla general, una opció per als esdeveniments més solemnes. Molt sovint, aquests vestits són elegits per la núvia, rendint homenatge a les tradicions de les noces europees. Darrerament, Basca s'ha enfilat a la moda del casament, de manera que als salons es poden trobar models de vestits amb un basc, que es converteixen en un tren sense problemes. Mireu les fotos: aquests vestits són realment bells i inusuals. Tanmateix, cal assenyalar que tals línies horitzontals "aplanen" la figura, de manera que aquesta opció només és adequada per a noies bastant altes.

Teixits

Perquè el basc mantingui la seva forma, ha de ser cosit amb tela gruixuda o amb un material de dues capes. Pel mateix vestit no hi ha requisits relatius al teixit.

El vestit amb el basc es pot fer de tela natural o sintètica, prima o densa, elàstica o no. Només cal que trieu, segons les vostres idees sobre bellesa, característiques de la figura, època de l'any i format de l'esdeveniment. Podeu combinar diversos tipus de tela en un sol model. Per exemple, es pot cosir un vestit i un peplum de peces de punt, i es poden fer mànigues de guipure.

Longitud

Baska pot estar present en un vestit amb una faldilla de qualsevol longitud: des del mini fins al maxi. Però el basc ha de ser necessàriament més curt que el vestit, en cas contrari tot l’efecte desapareixerà.

Llarg a terra

El vestit amb el basc sempre té un aspecte elegant, però per a ocasions especials cal triar els vestits de nit amb una faldilla al terra. Baska sembla increïblement impressionant en una estreta faldilla llarga. Aquest element sovint està decorat amb vestits de silueta amb una faldilla, maluc ajustats i una expansió espectacular cap avall. El millor de tot aquest estil és adequat per a noies altes amb el tipus de figura de rellotge de sorra.

Midi

Els vestits amb una faldilla de longitud mitjana són els més populars, ja que són adequats per a diverses situacions; Són còmodes i elegants. El vestit amb un estil midi "lleuger" sembla especialment bo en presència d'una faldilla de llapis.

Si es fa aquest vestit en un esquema de colors restringit i està completament tancat, és possible que aparegui a l'oficina. Els vestits més brillants són aptes per a reunions informals.

Curt

Vestits curts: la millor opció per a festes, perquè en ells resulta molt convenient ballar! Una noia en vestit de còctel amb un basc sempre crida l'atenció, perquè aquest element aporta un encant únic al vestit. Baska fa que el vestit sigui més coquet i juganer, de manera que en un vestit semblant s’observaran mirades admiradores tota la nit.

Colors populars

Negre

Un vestit negre amb un basc pot ser tant un clàssic d'un vestuari de treball com un vestit per a la publicació. Tot depèn de les característiques del model.

Per exemple, una faldilla i un escot curts serien apropiats en un entorn informal i, per a esdeveniments empresarials o culturals, és millor preferir alguna cosa més estricta. El color negre en combinació amb basky té la capacitat de modelar una figura, guardant-la d'alguns inconvenients.

Blanc

El color blanc envolta la noia amb un halo de puresa i innocència, independentment de la seva edat. Les noies de vestit blanc només causen emocions positives en altres persones, ja que aquest color està associat amb un bon començament.

Un vestit blanc no és necessàriament un vestit de núvia. A més del casament, hi ha moltes altres situacions on un vestit blanc amb un basc seria absolutament apropiat, per exemple, una festa de graduació, una estrena de teatre, etc.

Vermell

En cap altre vestit, una dona se sent tan atractiva i seductora com en vermell. El vestit vermell és un veritable descobriment per a una noia que vol fer el paper d'una bellesa fatal.

Com que el vermell és un color molt expressiu, el vestit ha de ser el més simple possible. Deixeu que el basc sigui l'únic element decoratiu del vostre vestit.

Blau

El color blau és molt expressiu, però alhora tranquil, per la qual cosa és un dels més estimats de tantes noies.

El vestit blau mai no pot ser vulgar (a excepció de models molt molt francs): sempre es veurà elegant. Baska és una gran manera d'animar la contenció d'un vestit blau.

Verd

Green promet ser un dels colors més de moda durant les properes temporades. Almenys un vestit verd hauria d’aparèixer a l’armari de cadascun d’ells, sobretot perquè entre els molts tons disponibles d’aquest color, cadascun de nosaltres trobarà el que més li convingui.

Els vestits de maragda, turquesa, de poma amb basques semblen increïblement atractius en qualsevol gamma de colors.

Tarda

Els vestits de nit les dones es posen en les ocasions més solemnes quan necessiteu aparèixer en tot el paquet. Si no conduïu una vida social activa, llavors no us arribarà l’oportunitat d’aparèixer davant d’altres persones amb tota la seva glòria. Per això, l'elecció de les noies de vestit de nit és molt acurada. El vestit de nit amb un beixot ha de ser llarg i no magnífic. Assegureu-vos de fer una ullada a l'estil de la sirena amb un topall de cotilló i una faldilla estreta que es fica al fons. Si el vestit és una silueta recta, fixeu-vos en els models del basc de forma irregular.

Casament

La moda de casament tampoc evita els vestits del costat basc. Recentment, més i més núvies trien exactament el mateix estil per a l'esdeveniment més important de les seves vides. Les nenes es guien per una varietat de raons: alguns volen seguir la moda, altres: mostrar una figura bonica i altres, per amagar el ventre inclinat. En tots els casos, un vestit amb un beix es veurà molt bonic i ajudarà a presentar totes les característiques de l'aparença en una llum favorable.

Moltes núvies neguen les tradicions i prefereixen els vestits curts. En aquest cas, un vestit basc és una manera fantàstica de crear un aspecte modern i elegant del casament.

He de portar-me ple?

Les noies grasses, per descomptat, poden portar vestits bascos. Sempre que l’equip s’esculli correctament, és capaç de corregir alguns moments, convertint-se sovint en la causa del desordre de les joves regordetes. La regla principal és que el basc s'ha de situar per sota o per sobre de la zona que consideri problemàtica.

Per exemple, amb un ventre que sobresurt necessiteu un vestit amb un basc, que comença gairebé sota el pit i es bomba a la línia del maluc. Les belleses exuberants han de prestar atenció als models en què la llançadora prové de la cintura. En qualsevol cas, aquells que tinguin formes luxoses haurien de triar vestits amb una àmplia llengua basca, ja que els petits elements només fan èmfasi en els volums.

Què portar?

Podeu combinar un vestit amb un bonic amb una varietat de coses del vostre armari. La roba més normal que pot fer jugar de manera nova. Per crear un aspecte empresarial, porteu una jaqueta al vestit (però no hauria de ser massa curta). Un vestit molt agradable amb un aspecte basc amb una rasa clàssica i unes sabates estrictes. Les medias o mitjanes de color beix fi sempre seran apropiades, però a la temporada de fred es pot aconseguir amb malles ajustades i fosques. Els models d'estiu es combinen bé amb barrets d'ala ampla en un estil romàntic. Una corretja prima i una bossa petita i elegant ajudaran a completar el look.

Accessoris

El vestit amb basc no pertany a cap estil de roba, de manera que s'adapta bé a tots els accessoris. Per exemple, un vestit de funda negra amb jaqueta de cuir i joies grans de cuir i metall és un conjunt completament harmoniós en estil rocker. El mateix vestit amb jaqueta lleugera i sabates de bombes és una imatge perfecta per a una dona de negocis. Traieu la jaqueta, poseu-vos joies lluminoses i sandàlies de taló alt: en aquesta forma podeu anar a la festa amb seguretat.

A la recerca de la imatge perfecta, podeu experimentar amb diversos accessoris: joies de luxe, joies originals, rellotges, gots i bufandes. Com a resultat, definitivament podreu trobar algunes solucions estilístiques interessants.

Sabates

El vestit amb basc no requereix sabates particulars. Per descomptat, com qualsevol altre vestit, es veu millor amb talons alts. Al capdavall, a les sabates amb talons, les noies es veuen especialment atractives, i el seu passeig és fascinant. Cal seleccionar les sabates, depenent de l'ocasió de vestir. Per a la feina, es tracta de sabates d’oficina estrictes, de passejar per la ciutat - botes elegants i per a les vacances - unes sandàlies espectaculars. El color de les sabates pot estar a prop del vestit o, per contra, de contrastar el to.

Comentaris
 1. Lena
  26.02.2016

  Vestit amb basc ideal per a festes corporatives. És alhora estricte i alhora molt femení. Tinc un vestit negre per a aquesta ocasió, ara vull un altre blau.

 2. Masha
  23.02.2016

  També m'inclino a aquells que van inventar el basc. Només la salvació de la meva figura!

 3. Vika
  21.02.2016

  M'encanten els vestits amb els primitius! Baska dóna volum als meus malucs sense expressar.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació