Estils i models de vestir

Vestit amb franja - notes originals a la imatge

Vestit amb franja - notes originals a la imatge

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Models populars
 3. Vestits de nit
 4. Saló de ball per ballar
 5. Estil de Chicago
 6. Colors populars
 7. Què portar?

Fringe és un element molt peculiar de la decoració del vestit, ja que era molt popular als anys vint del segle passat. S'utilitza en la decoració de la roba a l'estil del país, del boho o de l'estètica. Avui, els dissenyadors de moda famosos l'utilitzen com a decoració per a vestits elegants, brillants i sofisticats.

Fringe ajuda a aportar passió a la imatge, al valor i al sentit insaciable de la llibertat. Però sovint també donen a les noies elegància, sofisticació i aristocràcia.

Característiques

Avui, la franja es pot crear a partir de qualsevol material, tenir diferents longituds i colors. Els dissenyadors utilitzen cuir, ante, seda i cotó, així com teixits de textura extraordinària a l'hora de crear una franja elegant i espectacular. Aquestes cordes divertides poden ser un element independent de la decoració del vestit, o decorar l'escot, el coll, el doblatge o la màniga del vestit.

Els vestits amb franges poden presentar-se en forma de borles refinades o retícules primes.

Models populars

 • Els vestits curts, presentats a l'estil "llatina", es distingeixen pel fet que estan decorats amb franges a tota la longitud. Si ho desitgeu, podeu posar-vos a la vostra disposició qualsevol vestit; n'hi ha prou amb cosir quatre o cinc files d’un en un vestit senzill amb corretges fines.
 • Els vestits amb franja a l'embolcall són molt bells i atractius, sobretot si els fils tenen una longitud d’uns 40 centímetres. Avui el vestit de poncho amb una franja està de moda, perquè dóna a la noia la feminitat, la fragilitat i les cordes fines fan que la imatge sigui lleugera i enèrgica.
 • Vestits en què només una faldilla o cosset està decorat amb una franja. Aquest vestit és idoni per a noies amb proporcions imperfectes, ja que la franja li permet donar el volum requerit o estirar tota la silueta. Per tant, s'utilitzen fils breus per crear volum, i una franja llarga us permetrà fer una forma més fina visualment.
 • Els vestits de punt o de punt també es decoren sovint amb franges. El teixit de mà us permet fer una franja del mateix fil que un punt.
 • Un vestit fet de primes tires de tela amb una franja sembla molt interessant. La forma irregular de les ratlles ajudarà a donar volum als llocs adequats.
 • Els vestits d'estil rústic sovint estan decorats amb una franja, és a dir, l'escot, els colls i les mànigues. La franja, situada a les articulacions de la faldilla acampanada, té un aspecte espectacular i elegant.

Vestits de nit

Els vestits de nit i còctels, decorats amb franges, són espectaculars i luxosos. Sembla un bon vestit de soltes sobre corretges fines o amb una longitud de màniga de tres quartes parts.

Fringe és un element autosuficient del vestuari femení. Ella és capaç de decorar fins i tot un vestit estricte, donar-li romanticisme i originalitat.

Avui, moltes dones de moda van a festes amb vestits de franges, que no només decora la imatge, sinó que li donen lleugeresa, elegància i atractiu.

El vestit de nit es pot decorar amb franges curtes i llargues, d'un sol color o multicolor.

Saló de ball per ballar

L’estil llatí pertanyen als vestits de decoloració de curta longitud en corretges lleugerament notables, decorades amb franges. En aquest vestit, totes les noies sempre estaran al centre de la pista de ball, sense necessàriament poder ballar.

Sovint, el vestit de pilota és retallat amb una franja a la cintura, la qual cosa permet ressaltar la seva sofisticació. Els guants decorats amb franges són ideals per a propietaris de mans llargues i primes.

Les cordes fines de la zona de l’escot segurament atrauran l’atenció d’altres persones.Però, sobretot, les noies per ballar prefereixen vestits amb franja al costat de la vora.

Estil de Chicago

Aquesta temporada, moltes dones de moda tenen en el seu armari un vestit a l'estil de Chicago, que és un clàssic estimat i té un aspecte impressionant.

Inclou vestit de nit en aquest estil:

 • La longitud del vestit de còctel pot variar des del genoll fins al turmell. Si necessiteu recrear l’atmosfera dels anys trenta del segle XX, podeu triar un equip amb una longitud més audaç.
 • La característica cintura baixa, tot i que no es pot adherir a aquesta regla, ja que s'aprecien les proporcions naturals. Durant els anys vint del segle XX, normalment no es van centrar en la cintura ni van utilitzar una versió discreta fins a la meitat de les cuixes; després d'una dècada van començar a guiar-se per la silueta femenina habitual quan es cosien vestits.
 • El teixit més popular és el setí, però també són comuns els vestits de seda, gasa i vellut. Per decorar un vestit d’estil Chicago s’utilitzen franges, pedreria i perles, lluentons i glitter.

El punt culminant del vestit és un tall de la palla, que descriu perfectament la silueta femenina. Aquest tall avui en dia és rar, principalment en la confecció de vestits de nit per a festes dedicades als anys trenta.

 • Els vestits es caracteritzen per un tall profund a l'esquena i una silueta ajustada, que s'expandeix gradualment cap avall des de la línia de les cuixes.
 • La figura perfecta per a un vestit d'estil Chicago és una silueta sofisticada amb línies elegants i espatlles amples.

Colors populars

Cada dona de moda pot recollir un vestit de color preferit, després que tots els dissenyadors ofereixen roba amb una franja de diferents colors. Les opcions clàssiques són negres, blanques i grises.

Per als amants dels colors vius, vestit adequat, escarlata, verd clar, vermell o blau. Cal escollir guants que coincideixin amb la decoració.

Aquest any, els colors més populars per als vestits de còctel amb franja són clàssics blancs o negres, de luxe daurat, i també rics i vermells.

En triar els colors, cal seleccionar tots els elements de la imatge perquè es complementin harmònicament. Per tant, un vestit de corall amb ribet platejat es combinarà perfectament amb un embragatge de color platejat.

Què portar?

Un vestit elegant amb una franja per crear un aspecte insuperable es pot complementar amb una bossa exquisida, guants sofisticats, un barret original i sabates de moda. La regla principal a seguir és que tots els elements han de tenir el mateix esquema de color.

Un barret petit o un barret amb un ample ample serà una gran addició a la imatge. Una solució original per decorar el cap serà una cinta decorada amb plomes, flors i brillantor. Quan trieu una bossa, heu de quedar-vos al sobre de la bossa. Per decorar el coll, podeu triar una luxosa boa de pell, comptes o un arc brillant. Un adorn molt popular és un collaret llarg, sovint fet de perles, que està nuat.

També cal recordar els guants, ja que en els anys trenta eren un atribut obligatori. Els guants de vellut o de seda són una gran opció.

Perquè un vestit d’estil llatí amb sabates de taló s’adapti bé. Les botes de vaquer es veuran molt bé amb un vestit de camp amb fletxes.

Per crear un look de nit, les arracades llargues i les cadenes elegants seran un gran tàndem per al vestit amb fletxes.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació