Estils i models de vestir

Vestits de bany: quin és el seu punt culminant?

Vestits de bany: quin és el seu punt culminant?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Disposa de vestits de vestit de bany
 2. Qui és adequat?
 3. Teixits
 4. Espècie
 5. Colors populars
 6. Com triar un vestit de bany gran?
 7. Consells per triar

Sembla que el vestit de bany ha estat durant molt temps una relíquia del passat. Els vestits de bany, que les dones portaven fa un segle i mig, s'assemblaven molt poc als moderns vestits de bany en miniatura. Per portar a terme processos d’aigua curativa, les senyores havien de portar moltes coses, incloent una camisa de bany al pis amb mànigues llargues i un coll, pantalons i una gorra. Al mateix temps, la roba de bany va ser cosida a partir de matèria densa, que amagava els contorns del cos, fins i tot quan estava mullat. Els agents de ponderació es van posar a l’embolcall del vestit de bany, de manera que no s’elevés a l’aigua i no obrís les cames.

Amb el temps, els vestits de bany de les dones es van fer més concisos. La versió més minimalista d'aquest vestit és un vestit de bany de bikini, que és només algunes petites peces de tela. No obstant això, en els últims anys, els vestits de bany sòlids, fets en forma d’un vestit curt, s'han tornat cada vegada més populars. Aquest article original és el tema de l’article actual.

Disposa de vestits de vestit de bany

El vestit de bany o el vestit de bany és un vestit de bany d'una sola peça amb una faldilla. El cos de vestit de bany pot ser absolutament qualsevol: un top clàssic esportiu amb dues corretges, una banda, més bustier, en forma de V, "cor", etc. No menys diversa i estils de faldilles. A la venda es poden trobar models amb una faldilla curta, ales, amb una faldilla plisada, amb un ampli volant i moltes més opcions diferents.

La faldilla pot començar sota el bust, a la cintura o als malucs. A la venda hi ha vestits de bany llargs mini i midi.

Qui és adequat?

Tradicionalment, el vestit de vestit de bany està pensat per a nenes grasses. De fet, els vestits de bany d'una sola peça amb una faldilla són ideals per a propietaris de formes magnífiques. Ho fan bé amb la tasca d'emmascarar les àrees més problemàtiques: els malucs i l'abdomen. A més, els vestits de bany sòlids tenen un petit efecte arrossegant i ajuden a amagar els defectes de la pell, com ara les estries postpart.

No obstant això, aquest vestit de bany no està contraindicat per a altres tipus de figures, sinó tot el contrari.

 • El millor de tot, el vestit de bany es veu a les noies amb forma de rellotge de sorra: posa èmfasi en la cintura prima, maluc arrodonits i pits.
 • Si teniu malucs amples, heu de triar un vestit de vestit de bany amb una faldilla recta, però amb un voluminós topall.
 • Els propietaris de pits petits i de malucs estrets, per contra, necessiten una magnífica faldilla i un cosset, decorats amb volants o cortines.

Teixits

Els vestits de bany estan fets amb els mateixos materials que els vestits de bany normals. L'elecció dels teixits no és tan bona, ja que el vestit de bany ha de complir diversos requisits estrictes.

Per tant, el teixit per a un vestit de vestit de bany ha de ser:

 • dens;
 • fàcil;
 • opac;
 • elàstic;
 • resistent al desgast;
 • "Transpirable";
 • assecat ràpidament.

Els vestits de bany es fan sovint amb materials sintètics amb la inclusió de fibres naturals. La composició del vestit-banyador pot incloure: niló, microfibra, polièster, lycra, poliamida, etc. La roba d’aquests materials tolera l’exposició a l’aigua (inclosos els clorats) i els raigs ultraviolats.

Espècie

Vestit de vestit de bany curt en la seva aparença, sobretot s'assembla a un vestit de bany clàssic d'una sola peça. Té una faldilla "simbòlica" petita que només cobreix les natges. Aquesta opció és escollida sovint per joves amb maluc estret.

Vestit de bany amb faldilla llarga més com un vestit d'estiu normal. La faldilla sol arribar a la meitat de la cuixa, però per a alguns models acaba al nivell del genoll. Amb l’ajut d’aquest vestit de bany, podeu dissimular fàcilment la plenitud dels malucs o la cel·lulitis.

Vestit de vestit de bany - Aquest és un dels vestits de bany més populars. Es distingeix per un cosset en tires fines i una faldilla solta, que comença sota la mama. En aquest vestit és còmode no només nedar, sinó també caminar a la platja, participar en esports, etc.

Colors populars

Blanc i negre

Els vestits de vestit de bany blanc i negre segueixen sent demandats per a la temporada de moda seguida. Res no posa en relleu un bell bronzejat com aquests dos colors o la seva combinació. Si esteu seguint els clàssics, us aconsellem de comprar un vestit de bany amb colors monocromàtics.

Colorit

L'estiu és el moment en què voleu agradar-vos sense parar amb colors vius. Les vacances que s'apropen són un motiu excel·lent per aconseguir un nou vestit de bany de colors bonics i inusuals. Tingueu en compte els espectaculars vestits de bany del vi, blau fosc, turquesa, préssec, lavanda i llimones.

Amb impressions brillants

Els que no els agradi la roba senzilla segurament els agradaran els vestits de vestit de bany amb un patró original. Les noies audaces i decidides escullen una impressió animal depredadora, naturalesa romàntica com els ornaments florals i florals, els viatgers escullen patrons ètnics i intel·lectuals com imatges abstractes.

Com triar un vestit de bany gran?

Vestit: aquest és el vestit de bany perfecte per a les nenes grassonetes que no dubten a exposar certes parts del cos. Els propietaris de magnífiques formes haurien de triar un vestit de bany basat en les característiques de la seva figura. Sovint el principal avantatge de les corpulentes dames: un pit luxós. Aquesta riquesa sens dubte ha d’accentuar-se a través del cos amb un bell escot.

Per ocultar la plenitud en els malucs i l'abdomen ajudem a un vestit de bany amb una silueta en forma de A. En aquest model, la faldilla comença sota el pit i acaba al nivell de la cuixa mitjana. Faldilla: trapezoïdal, lleugerament acampanat. No encaixa amb els malucs, però no crea un volum innecessari.

Consells per triar

 • Hi ha models de vestits de vestit de bany, dissenyats específicament per a noies completes. Tenen insercions especials que tenen un efecte correctiu. Amb la seva ajuda, podeu "arrossegar" les àrees problemàtiques.
 • El patró del vestit de bany pot malmetre visualment la figura i apropar-la a l'ideal. Per aparèixer més prim, trieu un vestit de bany amb un patró vertical o panells laterals de color contrastant.
 • Un vestit de bany amb un cosset amb elements decoratius voluminosos ajudarà a augmentar visualment els pits. Pot ser un arc exuberant, serrells, drapejos, flors brodades o volants.
Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació