Estils i models de vestir

Camisa de vestir: l'elecció a favor de la comoditat i la practicitat

Camisa de vestir: l'elecció a favor de la comoditat i la practicitat

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Característiques
  2. Qui és adequat?
  3. Teixits de punt
  4. Casament
  5. Tarda
  6. Longitud
  7. Què portar?

A l’armari d’una noia moderna hi ha coses que són difícils d’adivinar el propòsit de la primera vegada. Per als homes, les nostres faldilles, pantalons curts, vestits, faldilles, vestits, monos preferits, etc. segueixen sent un veritable misteri. Mentrestant, totes aquestes peces tan estranyes, a primera vista, són increïblement convenients i pràctiques, ja que poden substituir dues o fins i tot tres coses alhora.

En l'article actual discutirem un dels vestits més populars "híbrids". Li explicarem qui passa especialment, de les seves varietats, de com portar-lo i de què combinar.

Característiques

Fins i tot si mai no heu vist un vestit de samarreta (el que és molt dubtós, ja que a l’estiu un gran nombre de noies es vesteixen amb aquest vestit), podeu imaginar quina mena de roba es basa en un nom. La samarreta és una versió allargada d'una camisa sense mànigues ordinària.

La samarreta és una modificació moderna de la mateixa samarreta, que originalment era un element de roba interior, i després es va traslladar a la roba esportiva. Avui, la samarreta es refereix principalment a esports, platja o estils casuals. És mancat de mànigues, té una silueta ajustada i un escot superficial.

Qui és adequat?

Les característiques especials del vestit de la samarreta no li permeten mantenir les vostres veritables formes secretes, de manera que només hauríeu de portar aquesta cosa per a aquells que no tenen complexos sobre la seva pròpia figura.

La samarreta sol ser cosida de peces de punt o un altre teixit elàstic prim. Aquest material en combinació amb una silueta ajustada posa l'accent en els contorns del cos i no amaga els defectes. A més, un vestit de camiseta abre les espatlles i els braços. Per tant, si considereu que el vostre estómac o cos superior és la vostra àrea problemàtica, és millor renunciar a aquesta peça.

La samarreta més espectacular es veu a les noies primes amb el tipus de figura "rectangle" o amb els propietaris de la figura més femenina: "Rellotge de sorra".

Teixits de punt

"Mike" és una de les opcions més preferides per als vestits de noies per a la temporada calorosa. Els models d'estiu, per regla general, estan fets de peces fines de punt: un teixit còmode en calor, elàstica i mitjons. Els vestits de samarreta de punt són còmodes, però tenen una característica desagradable: el material sovint s'estira i es recull en plecs de les parts més problemàtiques del cos. Cal tenir en compte a l'hora de triar un equip similar.

Vestits de punt, les samarretes són discretes, monofòniques i brillants, amb estampes interessants. Models especialment populars en estil marí amb ratlles horitzontals.

Casament

El tipus més inusual de vestir-samarretes - això, per descomptat, les noces. En aquests casos, es creen vestits elegants de material noble, decorats amb una decoració exquisida. Semblen molt concisos, però al mateix temps, originals. Els vestits de samarreta són sovint escollits per les núvies que planifiquen un casament a l'aire lliure estilitzat, per exemple, a la coberta d'un vaixell o en un cafè de platja.

Tarda

Recentment, la samarreta ha deixat de ser exclusivament roba informal per a cada dia. Cada vegada més, aquesta cosa, feta en diferents estils: de negocis a tarda.

La samarreta de nit és, per regla general, un vestit amb una senzilla decoració que compensa la senzillesa del tall. Els models de nit solen brodar-se amb un gran nombre de comptes, lluentons o strass.En un vestit elegant, un vestit de samarreta pot tenir un tall insòlit, prou profund al pit o una ranura a la faldilla. Una variació bastant comuna d'aquest vestit és un vestit amb un doblet asimètric i acampanat.

Longitud

Inicialment, es va crear el vestit curt, de manera que era convenient practicar esports o simplement moure's de manera activa. Amb el temps, van començar a aparèixer varietats d'aquests vestits de longituds molt diferents.

Llarg

Els vestits llargs, les samarretes van aparèixer al món de la moda relativament recentment, de manera que encara semblen poc habituals. Els models allargats, que arriben als turmells, són els més adequats per a noies altes i primes. Es combinen amb atributs punk: botes pesades, jaquetes de cuir, etc.

Midi

Es pot fer una samarreta de longitud mitjana en diferents estils. Es considera l’opció més versàtil de tots, ja que és adequada per a noies de diferents altures.

Si poseu una camisa o una camisa de mezclilla sobre aquest vestit, serà molt possible que aparegui a l’escola. Algunes persones usen aquest vestit per treballar, però no ho haurien de fer de cap manera: la camisa es refereix a la roba informal.

Curt

Un vestit curt de tiroleta sol ser una opció de roba esportiva o de roba de platja. És increïblement còmode en la calor i, a més, us permet moure's lliurement. Sovint hi ha models escurçats amb un escot profund i inusual. Els mini vestits amb una faldilla en un plec o decorats amb volants semblen divertits i divertits.

Què portar?

  • Jaqueta o camisa. Una camisa a quadres, un vestit de mezclilla o una jaqueta fina amb un estil esportiu serà una gran addició a una samarreta. Així, basant-vos en una cosa, podeu crear diverses imatges.
  • Malles o malles. Si es fa fresc a l’exterior, però no voleu renunciar a la vostra samarreta preferida, proveu de combinar-lo amb malles estretes, brillants, polaines, pantalons texans o pantalons ajustats.

Sabates

"Mike" - un dels pocs tipus de vestits que no necessiten taló. Podeu portar-ho amb sabates còmodes cada dia: sabatilles d'esport, sabatilles d'esport, sabates de ballet i fins i tot sabatilles de platja. Els amants de les imatges extravagants gaudiran segurament de la combinació d’una samarreta vestida i botes de sola gruixuda.

Accessoris

El vestit no exigeix ​​accessoris; el més important és intentar evitar coses massa complicades i "elegants". Joies originals (plàstic, cuir, fusta), ulleres de sol, motxilles o bosses senzilles i confortables, guants, barrets divertits. Tot això va bé amb aquest vestit.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació