Estils i models de vestir

Un vestit volant és un aspecte lúdic i romàntic.

Un vestit volant és un aspecte lúdic i romàntic.

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Qui és adequat?
 3. Colors populars
 4. Teixits
 5. Tipus de volants
 6. Vestits de núvia amb volants
 7. Tendències de la moda
 8. Què portar?
 9. Sabates
 10. Accessoris

Amb l'ajut d'un vestit decorat amb volants, qualsevol noia pot crear una imatge romàntica i amable. Transformen volants i vestits curts d’estiu, vestits de còctel i models llargs de nit. Aquesta peça ajuda a ressaltar l'elegància i la feminitat.

Característiques

Amb volants, el vestit adquireix un aspecte original i interessant. A les mateixes opcions, les opcions amb volants són molt diverses.

Aquests detalls ondulats d’un estil difereixen en el volum, la posició, la coloració i la mida. Els vestits d'aquest estil a causa de la presència de volants es veuen exuberants. L’ús d’aquesta peça al lloc correcte ajuda a afegir volum.

Qui és adequat?

Els vestits, en què es presenten volants, no són aptes per a totes les dones. Els elements exuberants en els malucs afegeixen volum, de manera que aquests models només s'han de portar a les belles primícies. Per contra, si la figura de la noia és similar a un triangle invertit, els volants de la faldilla ajudaran a equilibrar la silueta.

També es recomana vestits amb volants a la faldilla per a dones amb un rectangle de figura, ja que en aquest vestit les cuixes semblaran més amples i hi haurà un aspecte de cintura fina.

Els models amb una faldilla recoberta de volants estan contraindicats estrictament per a les noies amb una figura semblant a una pera o una poma. Una excepció pot ser un vestit amb una faldilla llarga, en què es cobreix un volant al doblec.

Colors populars

Blanc

En vestits blancs de neu amb volants, la noia es veu suau i atractiva. Aquests vestits ajuden a ombrejar el bronzejat daurat, de manera que són especialment demandats a l'estiu.

Els vestits de batista, decorats amb volants horitzontals o verticals, es distingeixen per la seva elegant textura i el seu encant vintage.

Negre

Els models amb volants de color negre poden servir de base per a un look nocturn si els afegiu amb accessoris expressius. Sovint es tracta d’un vestit de curta longitud. Les volants es poden localitzar al pit o al pit.

Els productes negres amb un munt de volants horitzontals al llarg de tota la longitud també semblen atractius.

Blau

Els models amb volants d’aquest color semblen ser moderats i elegants. Un volant en aquests vestits pot ser l'únic, per exemple, a l'espatlla o al llarg de la vora. Els vestits de seda curta de color blau fosc semblen molt festius.

En els vestits blau pàl·lids d'aquest estil, la noia es veu molt tendra i romàntica.

Vermell

Un atuell tan brillant, amb volants de tall, és espectacular i atreu les mirades. És escollit per dones confiades que es valoren i estimen l'atenció.

En un vestit de qualsevol longitud no pot passar desapercebut.

Teixits

Per als vestits lleugers amb una gran quantitat de volants, la gasa és ideal. Aquest teixit flueix perfectament i fa que el vestit estigui airejat. Per a models de longitud mitjana, cotó, seda, els batis es trien sovint.

En vestits elegants es poden combinar teixits de gasa, puntes, organza i similars.

Tipus de volants

A l'espatlla

Aquest tall sembla molt original, de manera que el model és idoni per a un esdeveniment festiu. L’amplada del volant és de cinc centímetres o més. L’ús d’aquest model de vestit només s’aconsella a les noies primes.

En faldilla

Les volants poden decorar faldilles curtes i llargues. En aquest cas, sovint es troben a la faldilla en files paral·leles. També són comuns els models les voltes es cusen asimètricament.

A la part inferior

Els vestits adornats amb drap a la vora es poden utilitzar tant per a unes vacances com per a una passejada d'estiu.Tot depèn del teixit, els colors i la decoració del producte.

Al pit

Un o més volants a l’escot ajudaran a cridar l’atenció sobre el bust i afegir-hi una mica de volum. Els models de vestits amb una tala diferent tenen diferents estils i longituds.

En una sola espatlla

Aquesta versió de la ubicació del volant fa que el vestit sigui més femení i elegant. El model és asimètric i és molt inusual. Sovint, aquests vestits es presenten en vermell, blanc o blau. En la decoració d’aquests vestits s’utilitzen sovint puntes, que afegeixen un romanç al vestit.

Vestits de núvia amb volants

El vestit de núvia amb una gran quantitat de volants és suau i majestuós. Els vestits de núvia amb volant combinen diferents materials i els volants poden tenir diferents mides i diferents arranjaments.

Els homes de recent edat en un equip similar sembla una flor. Segons els desitjos de la núvia, podeu triar un vestit d’aquest estil en tons de color blanc o ivori, així com en un color més original (vermell o negre).

Tendències de la moda

Els vestits retallats amb volants de diverses mides i formes són molt populars ara i sovint es troben a les passarel·les. Les col·leccions dels dissenyadors inclouen diversos vestits elegants per a casaments i altres celebracions, i models bonics per a ús diari.

Els models curts més comuns amb colors delicats. Aquests vestits són exigents entre les noies joves amb cames esveltes. Es poden anomenar vestits amb volants més llargs i més restrictius. Aquests models són sovint anomenats vestits de còctel. Les voltes es poden situar al pit, així com a la cintura, com un vestit amb un basc.

Els dissenyadors de moda també ofereixen vestits llargs de nit amb una gran quantitat de volants. En alguns models, els volants es distingeixen pel seu color o forma. Sovint es troben asimètricament. Tots aquests vestits tenen un aspecte car i elegant, de manera que són seleccionats principalment per a una ocasió festiva.

Què portar?

Juntament amb els volants, els elements addicionals que s’haurien de seleccionar no haurien de interferir amb la sensació de lleugeresa i ingravidesa. Per aquest motiu, la imatge es complementa amb elements transparents i teixits de ventilació. Els productes d’estiu amb volants es poden portar amb un barret de llarga amplada o un mocador. En un clima fresc, podeu portar una jaqueta encoixinada, jaqueta de cuir o cardigan.

Sabates

Es recomana escollir sabates senzilles i ordenades que tampoc no cridaran l'atenció.

La millor incorporació al costat d’aquest estil seran les sabates clàssiques i les sandàlies sense talons. També amb un vestit similar es poden portar botes de puntes i botes de plataforma.

Accessoris

 • Escollir joies al costat d’aquest estil, respecten el minimalisme. Per exemple, un vestit amb volants a la faldilla es pot complementar amb pendents simples, una corda de comptes i una polsera fina.
 • Si el vestit és estiu, podeu portar unes quantes polseres petites.
 • Alguns models de vestits amb volant es veuen bé amb un cinturó o cinturó estret.
 • Es recull una bossa per a un vestit decorat amb volants. Pot ser de cuir o tèxtil.
 • Perles grans, bosses voluminoses i polseres grans amb vestits d’aquest estil es combinen malament.
Comentaris
 1. Llum
  22.02.2016

  M'agraden els vestits amb volants a la faldilla. Resulta una imatge lúdica i el volum s’afegeix als malucs, la qual cosa fa que la meva figura sigui més bella.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Ara volia un vestit amb volant a l’espatlla!

 3. Lera
  15.02.2016

  La vora d’un volant en una faldilla curta és una mica similar a l’any)

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació