Estils i models de vestir

El vestit de polo és la solució perfecta per a activitats a l'aire lliure.

El vestit de polo és la solució perfecta per a activitats a l'aire lliure.

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Qui és adequat?
  2. Longitud
  3. Tipus de fixadors
  4. Què portar?
  5. Sabates
  6. Accessoris

Avui, es considera que el polo és unisex, però fa molts anys va aparèixer per primera vegada com un element de xandall per a homes. La samarreta de polo va ser usada per homes que es dedicaven al mateix esport. A poc a poc, el pol "es va tornar a formar part" de la roba esportiva a la roba casual i, amb el pas del temps, les noies també van portar aquest element del vestuari, tot i que de forma lleugerament modificada.

El vestit de polo és una camisa allargada amb mànigues curtes i un coll amb els botons. És còmode i no obstaculitza el moviment, de manera que és ideal per a activitats a l'aire lliure. Els primers vestits de polo eren en la seva majoria tons clars i llisos. Avui, la gamma de colors d'aquests vestits és molt més rica. Els models de dos colors i els de tres colors són populars, a més de vestits amb patrons geomètrics.

Sovint, les nenes escullen varietats de polo més femenines, per exemple, amb volants a la faldilla.

Qui és adequat?

Vestit de polo, un dels pocs tipus de roba que s'adapti a totes les noies sense excepció. A causa de la silueta simple i semicorredidora i de la longitud clàssica (cap al mig del genoll), amaga perfectament tots els defectes de la figura, si n'hi ha, i subratlla els avantatges.

En les noies esportives, aquests vestits són els millors, i no és d'estranyar, perquè el pol es va inventar precisament per demostrar una figura atlètica i bella. No obstant això, aquelles senyores que no presten molta atenció a aquest aspecte de la vida poden permetre's aquest equip.

Les noies rosses li encantaran la forma en què se sent un vestit de polo. Talla recta, l'absència de decoració a la cintura i els malucs, en combinació amb un teixit gruixut, emmascara el volum extra a la part inferior. Però la màniga abreujada i l’escot juganer dels botons us permeten presentar una zona de descol·lecció en una llum favorable.

Longitud

Atès que el vestit de polo estava pensat per a esports a l'aire lliure, tenia una longitud lleugerament per sobre del mig del genoll. Es considerava que aquesta faldilla era òptima, ja que no impedia el moviment i que els atletes es sentien còmodes. No obstant això, amb el pas del temps, han desaparegut requisits estrictes quant a la durada del vestit, i avui a les botigues es poden trobar models de polo amb faldilles de diverses longituds: des del mini fins al maxi.

Llarg

Vestit llarg amb una faldilla per sota del genoll. Per a la roba esportiva, aquesta longitud no és típica, però el vestit de polo ha migrat molt de temps des d'un armari esportiu fins a un vestit informal. Un vestit llarg de polo sembla molt inusual, gràcies a una combinació d’elements esportius (màniga curta, coll de botons) i una faldilla romàntica.

Un vestit llarg de polo no és adequat per a totes les situacions, per exemple, en una oficina o en un esdeveniment cultural, que quedarà fora de lloc. Però per fer una passejada per la ciutat, anar a la platja o anar a comprar és senzillament indispensable.

Un vestit de polo amb una faldilla al terra és rar, però sembla increïblement impressionant. Especialment bé, aquest model és adequat per a noies altes: amb una petita alçada, la faldilla maxi recta pot deformar les proporcions de la figura.

Midi

La longitud midi per a un vestit de polo es considera un clàssic, de manera que els models amb faldilla de mitja longitud són els més populars. Aquest vestit us permet demostrar una figura esportiva i les cames esveltes, sense anar més enllà dels límits de la decència. A més, és fàcil recollir les sabates per a un vestit de polo de mitjana grandària; aquestes poden ser botes tèxtils suaus o sabatilles d'esport o sandàlies.

Els vestits de polo solen ser cosits de teixits naturals i lleugers, còmodes per dur a terme una activitat vigorosa. Molt sovint per a aquest propòsit escolliu cotó. Però els vestits d’aspecte més originals, cosits dels materials "no esportius", com ara el denim.

Curt

A l’estiu, no hi ha roba més còmoda que un vestit amb minifaldilla. Un vestit curt de polo és perfecte per a la calor, ja que no s'adapta a la figura i es cobreix de material que és còmode per al cos. Al mateix temps, els models més curts d'aquests vestits són molt diversos.

Vestits curts de polo amb una faldilla plisada a la roba dels jugadors de tennis. Aquest vestit és molt atractiu. Es pot crear una imatge més romàntica amb l'ajut d'un suau vestit de polo amb un color que té una faldilla amb volants juganers.

Una altra opció és un vestit de polo curt amb una faldilla al cordó. La silueta equipada fa que el vestit esportiu habitual sigui més femení.

Tipus de fixadors

Botons

Vestit de polo clàssic que es tanca amb dos o tres botons. Els models moderns poden tenir qualsevol nombre de fixadors. Per exemple, els models d’estil safari, botonats a la cintura o al llarg de tota la longitud, són molt populars ara.

Reblons

Els reblons metàl·lics dels vestits de polo són un homenatge a la modernitat. Aquestes fixacions es poden veure sovint en models de mezclilla o altres materials gruixuts. Els vestits d'estil militar solen ser fixats amb reblons.

Parallamps

La cremallera es troba molt rarament en vestits de polo. Si està present, es passa tota la longitud del vestit. Els vestits de polo amb cremalleres solen ser molt simples i estan dissenyats específicament per a esports.

La manca de fixadors

De vegades es pot veure un vestit de polo sense tancament. Com a regla general, en aquest cas, el vestit no té coll, però hi ha un escot inusual, per exemple, rodó o rectangular.

Què portar?

  • Amb una jaqueta o un jersei. El vestit de polo va bé amb jaquetes curtes i lleugeres, com ara una jaqueta bombardera. A més, tindrà un aspecte harmònic amb un denim o una dessuadora. Per crear una imatge d’una noia d’alta societat, poseu-vos un jersei de coll de polo amb un patró de diamants sobre el vestit de polo.
  • Amb tocs. El vestit de polo es pot combinar amb petits barrets de palla, gorres de beisbol, gorres de tennis o barrets esportius. Per crear una imatge d’estil nàutic, poseu-hi un casquet de polo blanc i blau.
  • Pantalons ajustats. El vestit de pol és rarament usat amb malles: aquests elements del vestuari no encaixen bé. Si es fa fresc a l’exterior, podeu portar aquest vestit amb pantalons texans, polaines o polainets flacs.
  • Mitjons o mitjons. Molts de nosaltres no portem aquests articles de vestuari des de la infantesa - i en va. Juntament amb un vestit de polo, els mitjons blancs que treuen el cap per sota de les sabates són molt simpàtics. Es pot crear una imatge més coqueta i juganera amb l’ajut del golf alt.

Sabates

Un vestit de polo no coincideix amb les sabates clàssiques, de manera que per a aquells que no els agraden les sabates de taló, aquesta és una gran opció. Però amb aquest vestit podeu portar tot tipus de sabates esportives: sabatilles d'esport i acabar amb sabatilles de tennis. Amb un vestit de polo es veuen bones sabatilles i mocassins.

Els que prefereixen sabates més femenins poden portar aquest vestit amb sabates de ballet o sandàlies confortables sense talons. Les sandàlies o fins i tot les pissarres són adequades per a un clima càlid. No us oblideu de les sabates i les sabatilles. A aquells que els agrada portar botes de cuir i "forats" a l’estiu poden experimentar amb seguretat aquest vestit de sabates i polo.

Accessoris

Decoracions. No es necessiten joies de vestir de polo esportiu, màxim: polseres i distintius de goma brillants amb els símbols dels vostres equips favorits. Si el vestit està fet d’un estil diferent, és molt possible que s’utilitzin alguns adorns. Per descomptat, les joies no encaixen aquí, però les joies senzilles o les joies discretes seran molt adequades.

El cinturó. Un vestit de polo sovint es porta amb un cinturó, ja que permet marcar la línia de cintura, la qual cosa fa que la figura sigui més femenina. Aquest vestit està molt bé amb una corretja de cuir teixida o amb un cinturó fi de tèxtils.

Rellotge i ulleres. Amb un vestit de polo és millor no portar massa accessoris alhora. És millor triar les coses més necessàries i funcionals. Aquest vestit és adequat per a rellotges massius d’esports esportius i ulleres de sol grans.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació