Roba per a dones obeses

Vestit a quadres per a dones obeses

Vestit a quadres per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Pros
 2. Tipus d'impressió en una gàbia
 3. Quin estil triar?
 4. Què portar?

La gàbia és un dels patrons més antics amb els quals la gent va decorar la seva roba. Tradicionalment, la roba de quadres està associada a les vestidures de la noblesa escocesa, però milers d’anys abans d’aquest, habitants de l’antiga Roma i, segons informes recents, els faraons egipcis vestits amb teles similars.

Tot i que el disseny de la gàbia era conegut al món antic, va guanyar una popularitat real al segle XIX, gràcies a la influència de la dinastia reial governant de Gran Bretanya. La reina Victòria es distingia pel seu amor per tot allò relacionat amb Escòcia i, per tant, a l'interior del palau i el vestit dels seus habitants hi havia un gran nombre de teixits de tela escocesa.

Avui, la roba en una gàbia és una de les tendències de moda preferides, que cada poques temporades torna als podis mundials. En aquest article volem parlar de vestits a quadres per a noies completes i donar algunes recomanacions per triar.

Pros

 • Una gàbia només a primera vista sembla un patró senzill i banal. De fet, aquest patró pot tenir dotzenes de variacions: des del tradicional tartan fins al més modern "pollastre". Entre les moltes opcions, cada noia pot trobar una que encaixi exactament amb la seva figura.
 • Un patró a quadres pot fer que fins i tot el vestit més senzill sigui interessant i original. Aquest és exactament el cas quan el màxim simple tall i l'absència de qualsevol decoració es compensen amb el patró. Una cel·la pot ser petita i gran, i hi ha innombrables opcions per a versions en color.
 • Amb l’ajuda de qualsevol patró geomètric, podeu ajustar visualment els paràmetres de forma. Amb l’ajuda d’un patró degudament escollit, podeu presentar-vos de manera més favorable i la cel·la no és una excepció.

Tipus d'impressió en una gàbia

Tartan

Patró escocès clàssic. Hi ha diversos tipus de tartans que porten els noms dels antics clans d'Escòcia. Per exemple, una cèl·lula de color blau-verd va ser una vegada un signe de pertinença a la família Campbell. La cel·la vermella-verda, amb ratlles blanques i grogues, era un patró universal per a tots els escocesos.

Burberry

La història d'aquest patró va començar fa poc temps - durant la guerra mundial de Perova. El famós dissenyador de moda va crear una col·lecció de trinxeres que es podrien portar a qualsevol mal temps. El patró que adornava aquestes capes i avui és un dels més reconeguts: ratlles vermelles, blanques i negres sobre fons beige.

"Peus de pollastre"

El més petit de tots els patrons anteriors. Ni tan sols és una gàbia, sinó elements dentats de forma irregular, semblants als asteriscs. En aquesta figura, només es fan servir dos colors i es considera que l’esquema de colors en blanc i negre és clàssic.

Quin estil triar?

Vestit amb cintura alta Perfecte per a noies amb corbes. La línia de cintura desplaçada cap amunt redueix la part superior de la figura i augmenta la inferior, la qual cosa fa que sigui més prima i més alta. La retallada a la tela a quadres obliqua crea un patró d’orientació vertical, que talla visualment la silueta.

Vestit de vaina té un aspecte fantàstic en qualsevol figura, incloent-hi la gruixuda. Vestit de negocis en una gàbia - una gran opció per a l'oficina. La figura visualment estreta ajudarà als models combinats, per exemple, un vestit a quadres amb incrustacions de teixit monofònic als costats.

Vestit de samarreta El teixit de tela escocesa és una roba elegant i còmoda amb un estil casual. Les noies modernes van adoptar camises en una gàbia dels habitants salvatges de l'Oest salvatge, acompanyant-lo amb una faldilla i un cinturó a la cintura.

Què portar?

Cal acompanyar un vestit a quadres en funció de la imatge que vulgueu crear. Una estricta jaqueta monocromàtica i unes sabates amb un taló espès s'ajustaran a l'estil de negocis. Per a una festa o reunió amb amics, us podeu permetre accessoris més frívols, per exemple, malles de colors gruixuts.

El més important que cal recordar és que és impossible combinar la gàbia amb altres patrons: semblarà gruixut. No es recomana utilitzar accessoris amb colors diferents del patró a quadres (però si la cel·la és monocromàtica, es poden afegir colors brillants al conjunt).

Comentaris
 1. Katya
  16.02.2016

  Una gàbia brillant pot distreure de les falles de la figura. No s’haurien de triar estils adequats.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació