Roba per a dones obeses

Vestit de vaina per a dones obeses

Vestit de vaina per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Qui és adequat?
 2. Pros
 3. La mida gran no és motiu per ser trist!
 4. Del treball a la celebració
 5. El color més popular és el negre.
 6. Consells per triar
 7. Què portar?

El vestit de la vaina no ha deixat el vestuari de les fashionistas durant més de mig segle. El punt culminant de la popularitat d'aquest vestit va arribar als anys seixanta del segle XX, però avui el vestit de la funda no ha perdut la seva rellevància. L’amor per les noies d’aquesta peça és fàcil d’explicar: l’estil extremadament lacònic del vestit permet presentar qualsevol figura de manera favorable.

El vestit de la vaina clàssica està fet a mida en dues parts, és a dir, no té una costura entre el cos i la faldilla, que divideix la figura de manera horitzontal. La longitud de la faldilla normalment arriba al mig del genoll, però pot ser més curta. El vestit de la vaina té un aspecte molt elegant gràcies a una silueta estreta que encaixa, però que no encaixa amb la figura.

Qui és adequat?

Com es va esmentar anteriorment, el vestit de la funda no té limitacions estrictes quant a la construcció, ja que aquest estil és adequat per a la majoria dels tipus de figures.

Noies amb una figura Rellotge de sorra - Els pits i els malucs sencers, a més de la cintura pronunciada, són unànimement reconeguts com a propietaris de la figura més femenina. El vestit de la vaina s'asseu bé. Per obtenir un major efecte, pot ser convenient fer èmfasi en la cintura amb una corretja fina.

Per a aquells que participen activament en esports, que exerceixen pressió sobre els braços, les espatlles solen ser molt més amples que la cintura i els malucs. Aquest tipus de forma es diu "Triangle". Podeu equilibrar les proporcions amb un vestit amb elements decoratius sota el pit. Un vestit amb un basc farà front a aquesta tasca perfectament.

Si el ventre que sobresurt és la zona més problemàtica del cos, llavors és molt probable que sigueu del tipus Apple. En aquest cas, heu de triar un vestit de funda que pugui estirar i estretar la figura visualment. Els mètodes comprovats són ratlles verticals o insercions de contrast lateral. Formeu la cintura que ajuda la roba interior correcta.

Pros

 • El vestit de la vaina és una peça de roba molt funcional que és apropiada a qualsevol època de l'any. Els models d'estiu són de teixits naturals lleugers com el cotó i el lli. A l’hivern, és millor triar models amb mànigues de teixits més denses i càlids: llana, tweed, etc.
 • El vestit de la vaina no pertany a cap estil de vestir; de manera més precisa, pertany a tots alhora. El vestit clàssic de baix color permet fins i tot el vestuari més rigorós. En un còctel, podeu aparèixer en un cas que emfatitzi de forma seductora les formes curvades.
 • Un vestit de funda es considera una peça bàsica, en funció de la qual es pot crear de moltes maneres. Es pot portar amb una jaqueta o cardigan, sabates clàssiques o botes altes, amb mitjanes transparents o pantis de colors gruixuts. Va bé amb diversos accessoris: barrets, bufandes, guants i moneders.
 • El vestit de la funda continua sent rellevant per a les nenes i les dones de qualsevol edat i de qualsevol pell. Només es pot canviar la longitud del vestit i els accessoris que l'acompanyen. Per a dones boniques amb formes magnífiques, la funda no és simplement substituïble, perquè sembla molt bona, fins i tot amb una figura imperfecta.

La mida gran no és motiu per ser trist!

Fa uns anys, les noies amb roba de més de 50 anys havien de recórrer a diversos trucs per semblar elegants i elegants. Els propietaris de grans dimensions per obtenir roba de moda, van fer una crida a l’estudi de costura o van demanar coses en catàlegs estrangers.Avui, la indústria de la moda finalment ha dedicat la seva atenció a les belleses exuberants. Els models de mida addicional van ser capaços de demostrar al públic la bellesa de les formes luxoses i van ensenyar a les dones amb sobrepès a vestir-se de tal manera que convertissin els seus defectes en avantatges.

Els vestits de faldilla de grans dimensions es poden trobar a gairebé qualsevol botiga on les mides presentades no es limiten a L. Es recomana que les belleses de cos adient parin atenció als vestits fets de teixit inelàstic dens. Els models poden ser monofònics, combinats o amb un patró. És millor triar vestits amb un patró gran i evitar línies horitzontals.

Del treball a la celebració

Vetlla de vestir: aquesta és la peça que serà apropiada en gairebé qualsevol situació. Penseu en diverses opcions d’aquest equip per a diferents ocasions.

 • El vestit de la vaina i una jaqueta estricta són una de les combinacions de negocis més reeixides. Per treballar, és millor triar un model allargat que cobreixi els genolls (sobretot si us preocupa les cames). Un escot rodó poc profund, màniga curta: tots junts semblen simples i elegants.
 • Per a reunions amb amics o caminar per la ciutat, podeu triar un model amb un estil casual. Pot ser tan senzill com sigui possible en un tall, però cosit d'un material inusual, per exemple, de mezclilla o cuir.
 • Per a ocasions solemnes heu de triar una opció més elegant. El vestit en què aneu de vacances pot ser més coqueta. Podeu jugar amb la profunditat i la forma del retallable: considereu diferents opcions: des del "vaixell" fins al triangular. Per a la nit, podeu triar teixits complexos, com ara puntes. La presència d’elements decoratius - mànigues translúcides, basques, malla, que cobreixen l’escot - també són benvingudes.

El color més popular és el negre.

La caixa negra és un autèntic clàssic que recorda el petit vestit negre de Coco Chanel. Gairebé totes les noies estimen el color negre, però a l’armari de les pyshechek les coses negres ocupen un lloc especial. Es creu que el negre és capaç de fer que el tema sigui més petit: aquesta és la propietat que els dissenyadors fan servir activament, creant col·leccions de roba per a senyoretes completes. No obstant això, no tots els vestits negres poden fer-te prim. Per exemple, un vestit de mitja fabricat amb jersei equipat o un model amb una faldilla amb globus completament probablement no farà front a aquesta tasca.

A diferència dels estils esmentats anteriorment, un vestit de funda negra és capaç d'ajustar visualment la forma, fent-te més prim i més alt. El més important a recordar és: intentar no comprar models sobrecarregats de detalls; Dóna preferència a simples i elegants.

Consells per triar

 • Un detall important de qualsevol vestit és l'escot. Com el magnífic pit té un avantatge indubtable de les noies plenes, aquest detall s'hauria de prestar especial atenció. L’escot clàssic "vaixell" mostrarà boniques espatlles; L’escut V allarga el coll i les corretges amples, subjectes al coll, redueixen visualment les espatlles.
 • Longitud del vestit: un factor que tampoc no s'hauria d'evitar. Tradicionalment, el cas hauria de cobrir els genolls, però avui la longitud de la falda pot variar. Si esteu orgullosos de les cames esveltes, trieu un vestit de la vaina en un palmell sobre el genoll i, si les cames són una mica omplertes, deixeu que la vora arribi al mig del genoll. Una ranura baixa a la part posterior de la faldilla ajudarà a afegir-hi una aparença coqueta.

Què portar?

El vestit de la vaina és bo perquè es combina amb moltes coses del vestuari femení. Per exemple, una jaqueta de punt, un impermeable lleuger, una trinxera clàssica, una jaqueta o una jaqueta de pell es poden portar com a peces exteriors. En una tarda d'estiu fresca, una àmplia vareta coberta de les espatlles ajudarà a mantenir-se calenta.

Pel que fa a les sabates, el soci ideal per a un vestit de funda seria els sabates de taló. No obstant això, depenent del temps, podeu substituir-los per ballets, sandàlies elegants, botes amb tapes estretes o botines.

Les joies i els accessoris s’han de seleccionar a partir del format de l’esdeveniment al qual vagi. Per a una jornada de treball a l'oficina o per passejar per la ciutat, una joieria de disfressa discreta és adequada. Una vetllada és una ocasió excel·lent per mostrar les vostres joies més interessants, sobretot perquè una funda de vestit concisa serà el teló de fons perfecte per a complicats pendents, collarets i polseres.

Comentaris
 1. Julia
  14.02.2016

  Sota el vestit de la funda, per descomptat, cal posar roba interior correcta. I el taló, per descomptat, no fa mal.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació