Roba per a dones obeses

Vestits de moda per a dones obeses de talla petita i curta.

Vestits de moda per a dones obeses de talla petita i curta.

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Què evitar?
 2. Com augmentar visualment el creixement?
 3. Normes importants
 4. Què portar?

Nosaltres, les noies modernes, tenim molta sort, perquè vivim en un moment meravellós quan els propietaris d'una figura no estàndard no es troben a la perifèria de la moda. Alts, baixos, plens, prims, tots ells, amb un petit esforç, des de les innombrables opcions de solucions de moda que ofereixen els dissenyadors i els estilistes, podran trobar el que els convé.

El baix creixement sol ser considerat un desavantatge només per les mateixes noies. Els homes, en la seva major part, els agrada veure un company en miniatura al costat d’ells, perquè d’aquesta manera es pot sentir gran i fort. Per tant, el vestit - la millor roba per a les nenes d’aquesta construcció, la més femenina de tots els vestits possibles. Si una noia curta té formes magnífiques, aquesta no és una raó per rebutjar vestits bells. Al contrari, un vestit correctament escollit, com res més, és capaç de corregir tots els defectes de la figura i ressaltar els seus mèrits.

Què evitar?

Hi ha diversos tipus de vestits que les noies amb aquest tipus de formes han d'evitar. Li explicarem cadascun d’ells.

Vestits de teles brillants. En primer lloc, aquesta recomanació s'aplica a materials "brillants" com el setí i l'oli. Aquests teixits brillaran al sol i altres fonts de llum, augmentant així el sentit del volum.

Vestits de teixits d'estirament. No tots, sinó només aquells que són lleig "arrugats" i es reuneixen en plecs en àrees problemàtiques. Aquests teixits inclouen peces de punt, l’oli ja esmentat i altres teixits prims i ben coberts.

Vestits amb un patró horitzontal. Les ratlles horitzontals aplanen visualment la figura, mentre que les ratlles verticals es dibuixen, de manera que optem per aquesta última. El vestit de mariner haurà de ser, però tenim una opció entre molts altres patrons. Els adorns d'orientació vertical poden ser florals, vegetals, geomètrics, animals, ètnics, etc.

Com augmentar visualment el creixement?

Hi ha tècniques senzilles que permeten afegir visualment uns quants centímetres de creixement. Anar a "sortir a la llum" intenta utilitzar almenys un d'ells.

Respectar les proporcions. Per aparèixer més amunt, heu de triar models de vestits, en els quals la part superior és molt més petita que la part inferior. La proporció de peces es pot indicar per color, cortines, cinturons o altres elements.

Taló. La majoria de noies curtes no participen amb sabates de taló alt i fan les coses correctes. Pyshechkam millor triar no un "vidre" o una forca fina, i el taló és més gruixut i més estable.

Tall simple. Els estilistes, baixos i plens de noies, van aconsellar unànimement que abandonessin els vestits exuberants. Els vestits amb faldilles voluminoses, com ara "malvina" o "tutu", us faran encara més petits, afegint al mateix temps uns quants quilos més.

Normes importants

 • Les noies amb la construcció, que es discuteix en aquest article, són sovint tímides de mans gruixudes. Per sentir-se més còmode, escolliu vestits amb mànigues, no necessàriament llargs. Els models amb mànigues són simples i elegants.
 • Escollir un vestit per a l'oficina, pareu atenció a la presència de butxaques. Les butxaques de pegat, que sovint es troben en vestits de negocis, generen un volum addicional en els malucs. Aquests models s'han de rebutjar a favor dels vestits amb butxaques cosides en costures laterals o sense.
 • És important determinar correctament la longitud del vestit. Massa llarg, arribant a la faldilla del taló, escurça i en presència d'un taló.Fins i tot si teniu cames esveltes i boniques, la millor idea és portar un mini amb una talla baixa i un cos complet. La longitud ideal no està gaire coberta dels genolls.

Què portar?

Cal recollir els accessoris a un vestit, procedent de les característiques de la figura. La decoració hauria de ser la més massiva, més gran serà la figura. Tanmateix, amb una talla baixa, les decoracions massa grans sobrecarregaran la imatge. Per tant, trieu alguna cosa notable, però no pesada. Aquesta recomanació s'aplica a la selecció de bosses de mà.

Qualsevol detall vertical en la teva mà, ja sigui un penjoll de cadena llarga, una bufanda fina, una cremallera, etc. - aquests elements estiren i estrenyen visualment la figura.

Comentaris
 1. Julia
  10.02.2016

  Sol portar una capa al vestit. La figura esdevé immediatament més prima. I cal acostumar-se als talons, és clar.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació