Roba per a dones obeses

Vestits d'oficina i de negocis per a dones obeses

Vestits d'oficina i de negocis per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Característiques
 2. Estil de negoci
 3. Què portar?
 4. Sabates
 5. Consells per triar

L’estil de negocis és una de les tendències més conservadores de la roba. Els vestits de negocis moderns, tant masculins com femenins, difereixen molt poc d’aquests que es van portar fa diverses dècades. Aquest estil està menys exposat a les tendències de la moda i, per tant, és probable que la roba de negocis comprada avui es mantingui rellevant durant diversos anys.

Hi ha coses estrictes al vestuari de totes les noies, la feina no està relacionada amb el treball físic o la creativitat –i en el món modern, sinó amb la majoria. Moltes empreses, que tenen cura de la seva pròpia imatge, restringeixen els seus empleats a triar la roba de treball. Els requisits de tots els empresaris són diferents: algú es limita a una vaga definició d '"estil de negoci", mentre que altres prescriuen el color de la samarreta i l’altura del taló.

L’article actual es dedica al problema de la majoria de les noies grasses: com triar un vestit estricte que sembli bell i elegant en formes curvades?

Característiques

Els vestits de negocis tenen diverses funcions especials, incloent:

 • silueta semi-ajustada - no massa fluixa, però no estanca;
 • colors discrets - colors clars o foscos, però no cridaners;
 • manca de patrons, amb l'excepció d'un patró geomètric de baix nivell;
 • longitud de la falda al mig del genoll o inferior (de vegades es permet la faldilla a 5 cm per sobre del genoll);
 • teixits densos i opacs d’alta qualitat.

Malgrat els requisits més estrictes, un vestit de negocis no és necessàriament un vestit avorrit i conservador. Fins i tot en el marc d’un codi de vestimenta estricte, es poden permetre experiments, per exemple, amb una combinació de colors o amb una combinació de teixits. A més, hi ha moltes opcions per als vestits d'oficina, de manera que totes les noies podran trobar el que s’adapti exactament a la seva figura.

Estil de negoci

Vesteix una línia

Un d'aquests estils que es veuen millor a les noies amb formes curvades. El vestit trapezoïdal té un cosset ajustat i una faldilla acampanada. Aquesta silueta us permet emmascarar els malucs grassos i és avantatjós ressaltar el pit, especialment si el vestit té un escot de forma de V. Les mànigues llargues i còniques complementen un aspecte elegant i discret.

Cas

Aquest és un vestit de negocis clàssic. Es tracta d’un vestit senzill amb un escot rodó poc profund i una faldilla prima ajustada al mig del genoll. Aquest estil s’ajusta bé a totes les noies i les senyoretes grasses no són l’excepció.

Vesteix amb olor

Un altre model que emmascara perfectament les formes arrodonides. Un escot triangular al pit allarga el coll i una faldilla solta amaga el volum addicional als malucs. L'olor crea una línia vertical a la cintura i la faldilla, que és capaç de estirar i reduir visualment la figura.

Què portar?

Es pot posar una jaqueta o una jaqueta de llana simple amb un vestit de negocis de tela fina o funda sense mànigues. Les mitjanes i les mitjanes només poden ser dues opcions: negre corporal o opac. Les mitjanes o les mitjanes de fantasia en un codi de vestit d'oficina de malla no permeten.

La bossa s'ha de mantenir en el mateix estil amb les sabates, però potser no coincideixi amb el seu color. Les nenes grasses millor triar models grans - bosses o "sobres". S'han d’abandonar les petites urpes, ja que les bosses petites contrasten amb una figura exuberant.

Les decoracions d’oficines han de ser discretes i discretes.Pot ser que siguin petites arracades d'or o plata, una cadena amb un penjoll, una polsera fina o un parell de petits anells.

Sabates

El taló alt és l'assistent més fiable dels propietaris de formes de luxe. Les sabates amb talons no només afegeixen uns quants centímetres de creixement, sinó que també ens fa mantenir el cap recte i redreçar l'esquena: la bella postura encara no ha fet malbé a més d'una noia. A més, el taló redueix visualment el volum de les cames, la qual cosa és especialment important si porteu un vestit que obre aquesta part del cos.

Les sabates que triem per a un vestit de negocis han de ser bastant estrictes. Això vol dir que les sandàlies brillants, les sandàlies frívoles o les botes de botes no són adequades per a nosaltres. Caldria donar preferència als models clàssics: sabates, embarcacions o sabates d’oficina senzilles amb taló gruixut. A la temporada freda, les botines o botes amb turmell estret al genoll s'apropen al vestit de negocis.

Consells per triar

 • El negre, el gris i el marró són els colors tradicionals de l'estil empresarial. Tanmateix, no us haureu de deixar massa empipat, ja que l'estil de l’oficina us permet tenir altres peces de roba. Busqueu vestits de colors clars: beix, crema, préssec. Si preferiu els colors foscos, pareu atenció a les profundes tonalitats del blau, la bordeus i el verd.
 • Sovint, de vegades i per sempre, les nenes escullen un estil de vestir semblant a una túnica sense forma. No intenteu fer aquest camí. Cada figura és individual, per la qual cosa necessites provar constantment diferents models: definitivament hi haurà diversos entre ells en els quals es veurà perfecte.
Comentaris
 1. Veronica
  17.02.2016

  Per a una imatge comercial, sempre tinc moltes jaquetes a casa que complementen gairebé qualsevol vestit i fan una imatge d’oficina.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació