Roba per a dones obeses

Pantalons per a dones obeses

Pantalons per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Estil i model de pantalons de grans dimensions
  2. L'elecció del teixit
  3. Selecció de pantalons per a la temporada
  4. Models de vestir
  5. Colors i impressions populars
  6. Pantalons de moda de dona
  7. Consells per triar dones amb maluc complet
  8. Consells per triar dones amb un ventre ple
  9. Què portar?
  10. Imatges espectaculars

Les noies amb formes curvades de vegades creuen que amb la seva figura no estàndard no es poden permetre el luxe de portar pantalons de moda. De fet, això no és el cas.

La indústria de la moda moderna crea bells models per a dones obeses que, en el seu estil i originalitat, no són de cap manera inferiors als productes creats per a tipus de figures estàndard.

Estil i model de pantalons de grans dimensions

Molt bé en les cames completes, es veu el pantaló, estrenyit fins al fons. A causa del seu estil, ajusten la seva silueta, reduint visualment els malucs i fent-los més proporcionals als panxells. El color d’aquests pantalons s’ha de seleccionar segons la temporada: els colors negre, blau fosc o marró són idonis per a la temporada de fred i, a la primavera i l'estiu, preferiu tonalitats riques, com ara carmesí, verd clar o blau cel.

Els pantalons amples són perfectes per a dones amb turmells amples com a zona problemàtica del cos. A més, el motiu de la seva aparició pot associar-se no només amb l'excés de pes, sinó, per exemple, amb una inflamació de les cames. L’amplada de les cames amaga perfectament aquests llocs no estètics i us permetrà crear una imatge d’una dona esvelta i sana.

El model de pantalons retallat, més conegut com capri, és molt popular entre els dissenyadors de moda. És capaç de corregir una figura femenina amb sobrepès, fent-la més refinada. És important triar una part inferior adequada del conjunt: una part superior monofònica o una brusa de color neutre farà que la imatge sigui molt harmònica i elegant.

En triar els pantalons per al període hivernal, s'hauria de prestar especial atenció a la selecció del teixit. El volum dens i voluminós només augmenta visualment la silueta, de manera que l’elecció s’ha d’aturar en materials càlids, sinó prims. Llana i mezclilla perfectament fina. Amb un gruix petit aquests teixits perfectament càlids, caben amb èxit en qualsevol arc i no electrificen, la qual cosa és molt important a l'hivern mentre portava una gran quantitat de materials diferents.

Els pantalons turcs o els "harem pants" són un model molt popular. Però, per desgràcia, no es recomana a les noies que tinguin volums no estàndard. Atès que les potes amples i les bandes elàstiques a la part inferior creen un volum addicional, la sobrietat de la seva plenitud sobresurt molt i només farà que la silueta sigui encara més gran.

Els pantalons que amb prou feines arriben als genolls són molt populars a l'estiu. No estan calents, us permeten moure's lliurement i encaixar perfectament amb les imatges més sucoses i estiuenques. Si trieu el color i la impressió adequats, podeu ajustar amb èxit la silueta tridimensional, donant-li les proporcions correctes.

Els pantalons d’estil boho, que suggereixen un tall lliure i una varietat d’elements decoratius, amb l’enfocament correcte, es poden convertir en l’arma principal de la seducció en l’armari d’una noia lleugera. L’ús d’elements com ara borses acampanades, pedaços i morteros, "cortines" a la cintura i la cama inferior es poden utilitzar amb èxit per ajustar la vostra figura.

Les butxaques situades al nivell just per sota dels genolls ajudaran a equilibrar la silueta. Els malucs del cos no seran tan evidents i la cintura serà una mica més fina.L’ús de grans ornaments a la imatge pot “dibuixar” l’atenció cap a un mateix, ja que serà el més brillant i, el més important, un gran detall de la imatge.

Tot i que els pantalons esportius suggereixen que s’adapten a les natges, es veuen bé a les noies plenes. Això s’aconsegueix mitjançant l’ús en la confecció d’un teixit especial, una silueta visualment correcta. A més, en alguns models, el material contribueix a la pèrdua de pes a causa d'un micro-massatge especial, que proporciona la textura del teixit.

Totes les noies, malgrat la seva alçada, pes i altres proporcions corporals, volen estar molt bé a la platja. Per això, s'han creat vestits especials, vestits i pantalons. Sovint, aquestes coses es cusen de teixit natural, que té una textura lleugera i voladora.

Per ocultar l’abdomen volumètric, els pantalons perfectament ajustats amb un alt nivell de seients. A més, com més gran sigui el nombre de quilos de més, el teixit hauria de ser més dens. Amb desviacions menors i poc clares de la norma, podeu utilitzar pantalons fabricats en peces de punt elàstics, així com pantalons texans elegants i prims de denim clàssic.

L’obtenció de culottes en popularitat, en principi, no es recomana per a la roba femenina completa, ja que la forma volumètrica i l’estil reduït només afegeixen centímetres addicionals. Però, combinant amb èxit la longitud, el color i la textura del teixit, podeu aconseguir resultats sorprenents.

Els pantalons de sultanes són molt interessants i inusuals. Aquest model ens va venir de l'Orient Mitjà i és molt popular entre les dones àrabs. Com que el seu estil suggereix una silueta lliure i voladora, amaguen el volum addicional de les cames i els malucs. Sovint en aquests pantalons s'utilitzava estampat floral. En seleccionar una figura completa, cal tenir en compte que les flors grans augmentaran de manera visual el volum del cos, de manera que haureu de triar un dibuix amb petits brots.

L'elecció del teixit

Pantalons de punt - Una excel·lent opció per a una figura completa, ja que a causa de l'ajust notable a la figura amb l'ajut d'aquest teixit es pot donar al cos proporcions més correctes.

Gasa - Teixit molt lleuger i espaiós, del qual es poden cosir uns bonics pantalons d’estiu. La textura voladora és capaç d'ocultar el pes d'una figura gran, donant a la imatge un refinament i una feminitat especials.

Jeans són un veritable descobriment per a les dones obeses, ja que permeten canviar significativament l’aspecte. Entre la varietat de models digne d’atenció a l’estir de texans amb una cintura alta. Assegureu-vos que tingueu en compte que el denim compactat a causa del seu gruix farà que els seus malucs i natges siguin més voluminosos, de manera que intenteu obtenir models de mezclilla lleugera.

Pantalons de vellut - Aquesta és una de les tendències més populars de la propera temporada. Tot i que la textura llisa d’aquest material pot accentuar el volum del cos i fer que el sobrepès es noti, amb l’elecció correcta d’estil i color, aquests pantalons poden fàcilment permetre's portar noies al cos. Si el teixit es dissipa, llavors podràs portar fàcilment pantalons de vellut que sempre semblen luxosos i extremadament elegants.

Pantalons estirats, feta de cotó amb la incorporació d’elastà o lycra, s’adapta perfectament a una figura completa. Escollir aquest model s'hauria de basar en la quantitat d’excés de pes, més gran serà el grau d’elasticitat que haurien de tenir els pantalons. Amb l'elecció adequada de la mida i l'estil, amaguen perfectament l'excessiva plenitud, arrossegant visualment la silueta i allisant totes les irregularitats de la pell de les cuixes i les natges.

Selecció de pantalons per a la temporada

Per no congelar-se i semblar elegant durant el fred hivern, cal tenir molta cura en triar els pantalons. Les noies senceres haurien d’evitar models de teixit compactat o amb una capa aïllant addicional.

Alternativament, poden servir de pantalons d’una tela càlida però fina, per exemple, de llana natural.També la millor opció seria portar roba interior tèrmica: s'escalfa i es notarà completament sota la roba.

Els pantalons de teixits molt densos, però naturals, són còmodes de portar a la temporada de transició. A la primavera i la tardor, el clima és sovint impredictible, de manera que les coses poden ser més fàcils d’hivern, però en cas de mal temps o gelades, haurien d’escalfar.

Els pantalons de cotó i lli s'ajusten perfectament a aquests requisits; a més, a partir d'aquests materials es crea la línia de models demi-temporada més àmplia de diferents tons. A la primavera, això és especialment important, ja que voleu treure la roba avorrida de l’hivern i posar-vos una roba florida i assolellada.

L’estiu és una època de flors atrevides i estils interessants. Les noies completes es poden permetre un armari elegant. Especialment es refereix a diversos models de pantalons. Sultanka voluminosos o polainets ajustats, una flamarada o plàtans flacs: entre aquesta varietat es pot triar fàcilment l'estil que millor s'adapti al seu tipus de cos i estil de vestir. Dels teixits, caldria donar preferència a les gases de gasa i als teixits naturals lleugers: seda, batista o cotó.

Models de vestir

Per a esdeveniments festius i ocasions especials, els pantalons són potser la millor opció per a les nenes "al cos". Jugant hàbilment amb la textura del teixit i l'estil, els creadors de col·leccions per complet han aconseguit resultats increïbles en la seva bellesa.

La combinació de diferents textures sembla molt original i l’ús de tall asimètric en els models fa que les imatges siguin úniques. L'ús d'impressions brillants, adorns de puntes i diversos accessoris amplia la línia de pantalons elegants per a models complets, fent que cadascun d'ells sigui diferent dels altres i satisfaci les necessitats de les fashionistas més exigents.

Colors i impressions populars

Entre la varietat de colors de l’armari de les noies completes, és clar, caldrà que siguin pantalons negres. Aquest to clàssic de qualsevol estil reduirà visualment el volum i farà que la vostra silueta sigui més prima.

Cal escollir amb cura els pantalons de color clar: és millor triar tons neutres, com el beix, el marró clar, el groc-groc. No atrauen la vista, però al mateix temps permeten crear una imatge suau i elegant.

Cal portar pantalons de colors brillants només per als estils que amaguen la plenitud del cos: entre els pantalons rectes i el prim, caldria donar preferència a la primera opció. Els models de color blanc han de ser una ombra estrictament freda.

Les impressions dels pantalons poden ser molt diverses: en flor, pèsols, ratlles, etc. En triar una imatge, cal parar atenció a la seva mida; està contraindicada perquè les noies senceres portin pantalons amb una impressió gran, ja que augmentaran significativament la vostra imatge. Trieu una impressió petita i que es fusioni: les coses sembrades amb petits pèsols o flors tenen una gran imatge.

Pantalons de moda de dona

Les tendències de la moda de les últimes temporades no han deixat de banda el model de pantalons per a les noies completes, cosa que les transforma una mica i el fa encara més elegant.

Recte i lleugerament reduït a la part inferior del model, amb una combinació de diferents teixits, en un aterratge alt o amb una cotilla, es mantenen populars. Les novetats són opcions tan interessants com els texans bullits, els pantalons de vellut i els punys inferiors. També heu de prestar atenció a les noves arrugues i al model amb fletxes.

Consells per triar dones amb maluc complet

Per al tipus de figura pantalons de vestit de pera que distreuen l’atenció dels malucs. Els models amb fletxes o insercions verticals als costats amaguen perfectament les natges grans i estenen lleugerament la silueta.

Consells per triar dones amb un ventre ple

La figura d'Apple suggereix un ventre voluminós, que està amagat hàbilment darrere dels pantalons ajustats. Quan es combina amb una part superior volumètrica, podeu suavitzar visualment aquesta part del cos i equilibrar la silueta en conjunt.

Què portar?

Les noies senceres combinades amb els pantalons han de portar talons, la seva alçada hauria de ser escollida en funció de la seva alçada.

A costa d’uns centímetres addicionals, la vostra silueta sembla més allargada i, per tant, esvelta. A més, les sabates poden servir com un accent brillant de tota la imatge, ja que altres detalls de la vostra imatge a causa d'una exhaustivitat exagerada atreuen l'atenció.

Per a la part superior, podeu triar una túnica asimètrica: ocultarà les natges i els malucs, que sovint són una zona problemàtica. La cintura alta pot ressaltar la seva slimness, així com ressaltar la línia del pit, fent-la més notable i exuberant.

Els accessoris per a pantalons es seleccionen a partir de la imatge global. Les bosses originals i les voluminoses decoracions són bones, també podeu incloure barrets de moda i fins i tot bufandes al conjunt.

Imatges espectaculars

Hem preparat per a vostè una selecció de les imatges més espectaculars, entre les quals segur que trobareu allò que més us convé. Potser un d’ells prendrà com a base el vostre conjunt únic?

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació