Roba per a dones obeses

Disfresses per a dones obeses

Disfresses per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 

Per a una dona sencera, no es permet l’elecció de la roba. I, al contrari, una aproximació acurada a la compra d’una cosa tan necessària com un vestit, li permetrà veure irresistible en diverses situacions.

Beneficis i característiques

Els vestits clàssics, la moda per a la qual Coco Chanel va presentar, van a totes les dones sense excepció. Les dames amb formes es veuen força decentes en aquest vestit. El més important - per triar el model de forma adequada. Pot ser una jaqueta amb pantalons o una faldilla o un joc amb un vestit.

Un vestit de moda i ben triat donarà confiança a la donaA la feina, aquestes dames ràpidament construeixen relacions comercials i semblen més autoritzades als ulls dels companys. I un conjunt elegant és una gran solució per a festes corporatives.

Una dona magnífica no es pot permetre un model de baixa qualitat: només un conjunt ben feta s'ajustarà perfectament a la figura, disfressant defectes.

Estils i models

El model més popular per a les dones obeses és un pantalons de vestir. Que sigui capaç de estirar millor la figura, fent-la més proporcional.

Quant a la part superior del conjunt, aquí la dona amb els formularis té molt espai per triar:

  • Si no voleu centrar-vos en el pit i sentir-vos tímids pels malucs, el vostre model és una túnica amb un escot superficial i una corretja de cintura. El color del producte pot ser monofònic amb una petita impressió floral o geomètrica.
  • Amb pantalons de cintura de grans dimensions, podeu triar una versió amb jaqueta. Un escot profund donarà la imatge de la sexualitat, una dona envellida pot cobrir-la amb una decoració enganxosa.
  • Es veu un vestit de pantalons impressionant amb una brusa llarga, les vores de les quals estan decorades amb puntes. Facilitarà la imatge. Si una dona sencera té una figura de rellotge de sorra, a continuació, per ressaltar una silueta femenina, és aconsellable triar un model amb un cinturó ample.
  • Harmonitza amb una figura esponjosa i un conjunt de pantalons amples combinats amb una jaqueta. És interessant veure models amb un coll intricat. Una capa o una armilla des de dalt és una opció per a la figura de "poma": això reduirà visualment la part superior; en aquests conjunts, els pantalons estan fets de teixit fluix de la cort original.
  • La clàssica combinació de pantalons amb fletxes i una jaqueta sempre és prima. Si necessiteu una versió més solemne, afegiu un taló alt, una brusa brillant i una decoració atractiva.
  • Tapa sòlida amb detalls negres als costats.
  • Si teniu malucs grans, trieu els pantalons acampanats de màxima longitud o pantalons de faldilla ampla. Les opcions curtes tallades al turmell no són per a vosaltres.

Un model més femení és un vestit amb faldilla. Per a les dones obeses, una longitud curta de la faldilla és inacceptable, la millor opció és cobrir el genoll. L’estil és preferible per triar una recta (faldilla de llapis), les coses acampanades amplien visualment la silueta. Els talls laterals són acceptables. No us exagereu amb la decoració: els bascos i els volants poden afegir encara més volum a la figura.

Una variació del vestit clàssic: una jaqueta amb vestit. Poden tenir el mateix color, però per a les dones obeses és aconsellable triar un vestit que sigui de diversos tons més fosc. Una vegada més, la seva longitud no hauria d'estar per sobre del genoll, les opcions exuberants amb volant són extremadament indesitjables. Un conjunt elegant amb un vestit serà la solució perfecta per a un esdeveniment festiu de tarda.

En general, el vestit de nit potser sigui qualsevol vestit (i pantalons i faldilles). Sempre cosida amb teixits cars, està dissenyada perfectament per marcar formes curvilínies.Per tal de presentar de manera rendible la dignitat de la figura, a més d’un tall reeixit, els colors de la roba ajudaran: no caldrà aturar-se en el color negre (que és tradicionalment prim), les combinacions de colors utilitzades amb habilitat faran invisibles els llocs adequats.

Vestits de nit suggereixen alguns detalls decoratius. Vàlvules i volants de mida mitjana, vàlids.

Un tema especial són els vestits d'estiu per a dones magnífiques. Fabricats amb teixits fins, ajudaran a facilitar visualment la imatge. Simplement no escolliu models amb butxaques de pegat: estan plens. No compreu llanternes de màniga curta. Pel que fa a les peces, no haurien de ser massa petites ni grans.

El vestit de pantalons o faldilles suggereix sovint la presència d'una brusa. De fet, a l'oficina o en una celebració nocturna sovint és calent i cal treure la jaqueta o la jaqueta, que emmascara amb èxit les formes curvades. Algunes dones senceres escullen silencioses lliures que amaguen no només defectes, sinó també avantatges evidents d'una figura, per exemple, un pit apetitós. La millor solució per a ells és una brusa o camisa o un model de ratlles verticals rectes.

Tendències de la moda

Segons les últimes tendències de la moda, un vestit de negocis per a senyoreres s’allunya del seu aspecte clàssic. En la tendència, elements decoratius apuntats, cortines, tall asimètric, insercions de materials contrastats (cuir, tèxtils), la forma original del coll. Les dames encara exuberants poden triar models de ratlles verticals, però també hi ha una petita impressió a quadres. Solucions de disseny interessants: imitació d’un armilla a la brusa, jaquetes sense subjecció, imitació sota texans.

Els vestits de moda estan decorats amb botons de contrast i tenen màniga curta. Els talls picants i els plecs profunds de la faldilla allargaran la figura global.

Les dones amb uniformes tindran un aspecte fantàstic en els models actuals de cintura alta - Això estirarà visualment la silueta. No obstant això, els propietaris de pits alts i frondosos en aquest cas han de tenir cura, depenent de la part superior del vestit, l’efecte pot ser inesperat.

Teixit

Material de la demanda, és clar, cal triar la temporada. Teixits lleugers i fluïts que flueixen al voltant de la figura són idonis per a l'estiu. No obstant això, la vestimenta d'estiu per a la totalitat no sempre està totalment feta de material lleuger: la combinació de gasa amb un teixit més dens sovint dóna un efecte impressionant. Per exemple, una túnica de gasa amb una impressió de moda es combina perfectament amb pantalons de cotó simples. De la gasa del kit només es pot vestir vestit. Per a dones exuberants, vestits indesitjables fets de seda i fina setí, destaquen tots els defectes i plecs del cos. Pel que fa al lli, en què el cos respira, es torna molt arrugat i una dona d'aquesta forma no farà una impressió agradable.

Els teixits més densos seran idonis per a les opcions de tardor i hivern. No obstant això, cal evitar el teixit gruixut massa gruixut: trieu llanes o opcions mixtes amb caixmir, cotó, viscosa i lycra. Un vestit de punt (gruixut, però no tricotat a granel), serà còmode com a roba informal, però només no hauria d’estar en la figura.

Com triar?

Un vestit per a una dona completa hauria de tenir l’ajust adequat. Les espatlles còmodes són importants, cosa que facilitarà la pujada dels braços, sense arrugues a les aixelles. La funda hauria de caure lliurement, sense arrugues i magatzems. Els propietaris d’un buste gran són desitjables per triar una jaqueta amb plomes. I si teniu problemes amb la cintura, compreu un joc amb una jaqueta encoixinada o de doble botó.

Si esteu tímids del vostre cos, però voleu semblar originals, trieu un tall superior asimètric que corregirà la forma i distreu l’atenció dels defectes.

Pel que fa al color del vestit, hem de tenir en compte el negre clàssic, que sempre és prim. Un teixit, per exemple, de vellut suau, pot fer que aquest color sigui solemne.Els tons foscos de color vermell, blau, gris, mostassa també seran rellevants per a la figura completa. Si voleu estar més fresc, s’accepta la possibilitat de disposar de kits lleugers i de fons fosc.

Una senyora curvace ha de recordar que la longitud de la part superior és clau. Intenteu seguir una regla senzilla: com més llarg sigui el fons del conjunt, més curta sigui la part superior. No obstant això, una jaqueta o una jaqueta no hauria de finalitzar a la part més completa dels malucs: això estirarà visualment el cos a l’ample.

Algunes figures femenines corresponen al tipus de "pera" o "poma". També afecta l’elecció de l’estil. Per a un cos en forma de pera, és aconsellable triar la part superior d'un tall recte, un coll ample o un escot triangular. Les volants o els volants són bastant acceptables aquí. L’òptim serà triar un topall lleuger, donar volum i un fons fosc, que corregís visualment la pompa desproporcionada dels malucs.

Per a la figura de "poma" es necessita una simple brusa sense decoració de l'espatlla. En aquest cas, l'opció oposada a l'anterior és apropiada: una part superior fosca amb un fons brillant. Les dones exuberants de baixa estatura poden utilitzar una brusa de camisa llarga o una opció de cinturó.

Què portar?

En general, un vestit és una cosa en si mateixa autosuficient, una dona, que la posa en marxa, no necessita pensar massa en l'addició. No obstant això, si el vestit de la vostra oficina es manté, podeu afegir-hi accessoris brillants, per exemple, una bossa de mà i unes sabates de color contrastant

Les opcions de nit requereixen un taló alt, un embragatge elegant i una joieria atractiva (or, plata o joies cares).

Imatges belles

Vestit de pantalons per a una dona plena amb una forma pronunciada en forma de pera. La jaqueta corresponent equilibra visualment les proporcions. Botons de contrast amb tanca de doble pit i ampli coll de mantó que criden l'atenció a la part superior del cos i distreuen l'atenció de malucs massa frondosos. La senyora té una cintura molt pronunciada, i el tall encuadrat de la jaqueta el ressalta.

Interessant disseny de colors del vestit: el negre es combina amb una petita impressió en blanc i negre. En aquest cas, la cara de la jaqueta es manté negra, la qual cosa fa disminuir visualment la figura. El vestit es complementa amb les sabates, l'embragatge en miniatura i les arracades enganxoses. Tot el conjunt està dissenyat en blanc i negre.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació