Roba per a dones obeses

Jaquetes de pell de grans dimensions per a dones obeses

Jaquetes de pell de grans dimensions per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Models adequats
  2. Solucions de color
  3. Consells per triar
  4. Què portar?

Les jaquetes de cuir per a dones obeses són sempre molt demandades. En una noia amb formes magnífiques, un producte de pell suau té un aspecte elegant, luxós i ric. Una jaqueta de cuir genuïna dóna atractiu i encant a les dones.

Si teniu en compte les característiques de la figura i l'estil, llavors podeu triar el model ideal d'una jaqueta de cuir, que amagarà tots els defectes de la figura i ressaltarà la seva bellesa.

Models adequats

Les jaquetes de pell de grans dimensions es caracteritzen per les línies femenines i l'elegant tall. En aquest model, cada noia tindrà un aspecte espectacular i elegant.

Les dones de negocis prefereixen jaquetes de pell clàssiques amb un tall recte o equipat. Aquests articles de pell tenen línies verticals per fer que la silueta sigui més prima. L’ús d’una quantitat mínima de detalls decoratius també ajuda a amagar les formes curvases.

Les jaquetes estan molt demandades aquesta temporada. Li permeten crear una imatge interessant. Per fer que la figura sembli més prima, haureu de donar preferència als models amb llamps asimètrics.

La peculiaritat del tall rau en la presència d'un plec a l'esquena, que promou la llibertat de moviments i crea una sensació de confort i comoditat.

Els dissenyadors han creat jaquetes de pell completes per a noies, de tall lliure i de cintura alta. Aquests models semblen perfectes per a les dones amb el tipus de forma de la poma, ja que amaguen completament el ventre inflat. Les noies amb un tipus de figura de triangle invertit us poden permetre reposar el vostre armari amb una jaqueta de pell amb una cintura alta i elàstica.

Entre la varietat d'estils, podeu escollir una jaqueta elegant de cuir genuí per a la tardor i l'hivern. Per als dies frescos, un model de pell fina és perfecte. A la temporada d'hivern, cal donar preferència a les jaquetes de pell gruixuda amb folre de pell. Depenent de la pell, el preu de la jaqueta també canvia, de manera que totes les dones de moda poden permetre's tenir una jaqueta de pell per a l'hivern. Model molt pràctic en el revestiment de la pell premsada, ja que són lleugers i càlids.

Solucions de color

Avui, els dissenyadors ofereixen una varietat de colors de jaquetes de cuir per a dones exuberants. Els tons clàssics són tons foscos de negre, marró, blau, verd o bordeus. Però no consideris només els colors foscos. Una dona hauria de tenir un aspecte femení i suau.

Els colors pastís suaus o els colors brillants ajudaran a crear un llaç únic per atraure l'atenció dels voltants.

Consells per triar

En triar una jaqueta de pell ha de tenir en compte el físic i l'alçada. Per exemple, les dones altes amb les mans plenes poden amagar aquest defecte amb una jaqueta de cuir amb una cistella àmplia. En aquest model, les espatlles no es veuran amples.

Una solució excel·lent per a una noia amb malucs estrets serà una jaqueta bombardera en versió curta. Si la sensació de confort arriba primer, llavors hauríeu de prestar atenció a les jaquetes de pell allargades que siguin aptes per al treball, la vida quotidiana o una festa.

Abans de comprar, assegureu-vos de provar una jaqueta per sentir-la. No heu de prendre el producte amb una mida més gran, ja que només afegirà volum addicional a la figura completa. Necessiteu comprar una jaqueta de mida.

Què portar?

Les jaquetes de cuir es veuen boniques amb diferents elements d'armari. Les noies grasses prefereixen portar una jaqueta de cuir amb texans i suéteres, samarretes o túniques. Sota una jaqueta de cuir, pot portar pols o pantalons ajustats.Aquesta imatge és perfecta per a tots els dies.

Per a l'encarnació d'un arc romàntic i femení, presti atenció a la combinació d'una jaqueta de cuir amb un vestit midi o maxi. Les impressions brillants del vestit donaran a la imatge originalitat i singularitat. Aquest conjunt complementa perfectament les sabates amb talons. En aquest conjunt, definitivament es convertirà en la reina del partit.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació