Roba per a dones obeses

Quins estils de vestits són aptes per a dones plenes?

Quins estils de vestits són aptes per a dones plenes?

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Ventre
 2. Peus
 3. Mans
 4. Talla curta
 5. Com amagar els malucs amples
 6. Opcions juvenils
 7. Per a dones majors de 40 anys
 8. Per a dones majors de 50 anys

Les noies amb formes magnífiques sovint no saben apreciar-se, sense adonar-se de la magnífica figura que la seva naturalesa ha dotat. Les belleses senyorials amb els pits i els malucs seductors van agitar la imaginació masculina en tot moment, fins i tot quan regnaven a les passarel·les models prims amb figures infantils.

Qualsevol físic, no importa, prim o complet, requereix l'elecció correcta de la roba, en cas contrari, tots els avantatges de la figura romandran invisibles. L'objectiu d'aquest article és explicar a les noies magnífiques com triar el vestit adequat que posa l'accent en les formes sexy i oculta defectes.

Ventre

La panxa que sobresurt és un dels principals problemes de les noies amb figura corpulenta. Molt sovint intenten amagar-lo darrere de la totalitat de les peces sense forma. No cal fer-ho gens, perquè la roba en forma de borsa amaga no només el ventre, sinó també totes les corbes i bombetes seductores.

Els que són tímids a l'abdomen poden aconsellar diversos estils de vestits que corregiran amb èxit aquest desavantatge. En primer lloc, es tracta de vestits amb forma de A. Com a regla general, són molt llargues, de manera que són adequades per a una vetllada. En segon lloc, es vesteixen amb una cintura alta en l'estil imperi. Aquest estil allarga la silueta i posa l'accent en el cofre exuberant. I, finalment, el vestit amb l'olor. Aquest model es pot mantenir tant en negocis com en estil de nit. Un escot triangular profund que obre el pit amb bellesa, cosa que necessita per desviar l’atenció de la cintura problemàtica.

Peus

Sovint, les noies pateixen que les cames semblen massa plenes d’elles, i no importa, es tracta d’un veritable defecte o inventat. De totes maneres, no hauríeu d’amagar les cames amb pantalons o pantalons de vestir amplis, perquè és molt important que segueixi sent femení, per això escollim els vestits.

Els genolls i les cames inferiors rarament causen preocupació, i la zona problemàtica sol ser els malucs. Per tant, no és necessari triar els vestits a terra. La longitud òptima és al mig del genoll. Els vestits de longitud mitjana (per exemple, les beines, les camises o les túniques) encaixen perfectament amb qualsevol figura. Simplement no us oblideu de sabates amb talons. Fins i tot un taló baix fa que les cames siguin més primes.

Mans

De vegades, el principal problema de les noies amb formes completes són les armes grasses. Si trobeu aquest problema, escolteu els consells dels estilistes. Aconsellen per unanimitat abandonar les coses adequades de peces de punt i guipure fines, ja que aquestes teles són zones problemàtiques i lletges i es recullen en plecs.

La totalitat de les mans és més fàcil d'ocultar amb un vestit amb màniga. Al mateix temps, no ha de ser llarg, ja que l'àrea més problemàtica és des de l'espatlla fins al colze. Tingueu en compte els models de vestits amb mànigues ¾: deixen obertes les seves nines, que es poden decorar amb una polsera inusual. Busqueu vestits amb mànigues originals, com el bat. Si esteu preocupat per les espatlles amples, deixeu les mànigues de les "llanternes" i "ales", afegint visualment volum.

Talla curta

Les noies amb talla petita solen voler semblar més altes, de manera que no es queden amb talons alts i mantenen el cap alt, de manera que tinguin una postura excel·lent i l'esquena bonica. Cal destacar aquests avantatges i el vestit és la manera adequada de fer-ho.

Les noies de baix nivell amb una figura completa haurien de triar els vestits que estenen i estrenyen la silueta.Aquí cal tenir en compte no només l'estil de vestir, sinó també els colors. Busqueu vestits amb un patró vertical: poden ser ratlles, altres patrons geomètrics, patrons ètnics, etc. Estreta perfectament la forma del vestit amb panells laterals de color, contrastants. Pel que fa a l'estil del vestit, és millor triar siluetes lleugerament equipades. Un vestit de funda, un vestit amb una faldilla midi lleugerament acampanada, és exactament el que necessiteu.

Com amagar els malucs amples

Els malucs "escarpats", molts representants masculins consideren molt apetitós, però les nenes solen intentar dissimular aquesta característica de la seva figura de totes les maneres possibles. Amb l’ajut d'un vestit ben seleccionat, és prou fàcil. El més important és evitar els estils que atreuen una atenció indeguda a les parts problemàtiques de la figura. Per tant, s'han de renunciar a les boniques exuberàncies: faldilles estretes (especialment curtes), vestits amb elàstic a la cintura, faldilles voluminoses com un paquet o un globus, així com roba de teixits elàstics.

Per amagar els malucs amplis, s’ajudarà a vestir-se amb una silueta d’una imatge, és a dir, amb una faldilla, que s’augmenta lleugerament a la part inferior. Els vestits d'estil imperi amb una faldilla llarga de tela fluida també seran molt útils. Finalment, pareu atenció als models amb un cinturó o cinturó ampli: aquest detall equilibra visualment amples malucs.

Opcions juvenils

La joventut és bona, ja que durant aquest període es pot permetre experiments amb roba difícil de decidir en una edat més madura. I fins i tot si teniu uns quants quilos més, no hauria de parar.

La moda juvenil sempre ha estat més atrevida i extravagant, perquè a aquesta edat la gent no es limita al marc estricte del codi de vestimenta. Es pot aconsellar a les noies joves amb formes curvades que prestin més atenció al color de la roba i que no es limitin als colors negre i gris. Vestits de color turquesa, carmesí i grocs: això és el que pot i ha de portar. No tingueu por de complements audaços: un barret elegant, ulleres grans, una bossa inusual que pot desviar l’atenció de la figura i enfocar-la a la imatge en general.

Per a dones majors de 40 anys

Les dones de quaranta anys han deixat de ser considerades dames respectables. Ara són percebudes per dones amb certa experiència de vida, però preparades per al desenvolupament i obertes a tot allò nou. La roba és la millor manera de demostrar-ho, de manera que no hi ha necessitat d’esperar sobre vestits estrictes o roba informal informes.

A aquesta edat, les dones solen tenir temps per estudiar totes les característiques de la seva aparença, de manera que sàpiguen quins són els colors i els estils i què cal evitar. Després de les 40, haureu de vestir-se de forma senzilla però elegant. Permeteu-vos que siguin entremaliats a la roba: ningú encara no ha cancel·lat la sexualitat a aquesta edat.

Per a dones majors de 50 anys

Quan apareix una pensió a l'horitzó, moltes dones comencen a negar-se els vestits, vestits amb pantalons còmodes o faldilles amples, però, afortunadament, el percentatge d'aquestes dones cada vegada és menor. El vestit és la part més femenina del nostre armari, de manera que no s'hauria de descuidar de cap manera.

Quins vestits poden portar les dones senceres després de 50 anys? La resposta és òbvia: aquelles que corregiran les deficiències i canvien l'atenció sobre els mèrits. L’avantatge d’un cos sencer és que els pits sencers es conserven fins i tot a l’adult. Per descomptat, és una mica deformat, però és fàcil de arreglar amb roba interior especial. Després de 50 anys, es recomana cobrir les espatlles i els braços, però si teniu pell elàstica al voltant del vostre escot, assegureu-vos de demostrar-ho.

Des de les faldilles curtes s'haurien d'abandonar i portar vestits fins al mig del genoll o una mica més baixos. No us oblideu de sabates boniques: no és menys important que la roba.

Comentaris
 1. Marina
  02.02.2016

  Per sobre de tot, m'encanten els vestits amb olor: amaguen amb èxit la seva integritat i afegeixen feminitat.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació