Roba per a dones obeses

Vestits de nit per a dones obesos

Vestits de nit per a dones obesos

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
 1. Estils
 2. Colors de moda
 3. Imprimeix
 4. Teixits
 5. Detalls de la moda
 6. Consells útils

No hi ha noies excessivament plenes i poc atractives, només roba ajustada. Per tant, els propietaris de formes magnífiques han de trobar l'atractiu en la seva totalitat i triar el conjunt adequat per a la celebració.

El vestit equivocat pot donar fins i tot els quilograms que mai no heu tingut.

Amb l'elecció dels problemes no sorgirà, perquè ara les botigues tenen una selecció molt àmplia de vestits de nit per a noies i dones completes.

Estils

És amb l'estil que comença qualsevol vestit, i més encara amb un vestit de nit. Penseu en algunes opcions que se situaran amb èxit en una figura completa.

Models llargs

Els vestits llargs amb tall recte estan ara al punt màxim de la seva popularitat. En elles, fins i tot les estrelles del món amb cos sencer apareixen en esdeveniments socials.

Models molt populars d'estil grec i d'estil imperi amb cintura alta. En aquest cas, amb una alçada baixa, els talons alts són obligatoris, ja que la noia sembla més magnífica. Per a les nits d’estiu, els vestits de vestir són adequats per a monòfons o colors.

La cintura alta és una troballa inestimable en el món de la moda per a dones obeses. Només ella pot ocultar tot el que hauria de quedar fora de l'atenció. La longitud pot ser qualsevol, una guia és la primesa i la bellesa de les cames. No oblideu els estils amb cintura baixa. També ocultaran el ventre.

Porteu chic a l’aspecte de l'estil nou. La seva essència es troba a la part superior lacònica, que posa èmfasi en el pit, i el fons magnífic, que s'amaga pel volum addicional dels malucs.

Models a la planta recentment populars amb draperies de gasa. Aquests equips multicapa poden amagar les irregularitats de la figura. Podeu cercar-los a la pàgina col·leccions d’Adrianna Papell i Tadashi Shoji.

Estils curts

Els vestits curts es mostren per a pyshechek que són propietaris de cames esveltes i boniques. No us deixeu escurçar escurçant la longitud del vestit, perquè el vestit de nit s’escull, i no pot ser massa curt. La meitat de la cuixa, la nota màxima, per sobre de la qual no s’ha de pujar.

Els models poden ser ajustats, amb espatlles, amb olor i, en conseqüència, amb un coll en V, la qual cosa farà ressaltar millor la bellesa del pit.

Moltes noies plenes tenen un vestit asimètric molt bo, el dors de la qual té un allargament. De fet, amb aquest vestit les cames s’estenen i es tornen primes.

Cas

Una figura plena, però harmoniosament combinada i apetitosa, és un motiu per brillar en un vestit de nit tot el vespre. El vestit ajustat en aquest cas és inadequat, però lleugerament lliure, just el que necessiteu. Les insercions de contrast que afegeixin una figura prima no interferiran.

Les siluetes que no restringeixen el moviment es poden trobar a les col·leccions de dissenyadors com Karen Kane, Ralph Lauren, Michael Kors i Adrianna Papell.

Vestit de puntes

Els vestits de puntes tenen un aspecte molt tendre i tot gràcies als colors beix i sorra i altres tons pastel. A més, el calat en relleu és una gran decoració per a estils senzills, en cap cas perdrà la seva bellesa.

El millor de tot, si el vestit serà amb mànigues. La seva durada no importa aquí. El més important - espatlles tancades, que es consideren un signe de bon to i són astúcia estilística (amagant la plenitud de les mans).

En general, els estils i els estils de vestits de guipure no són diferents dels models d'altres teixits. Com sempre, són adequats un escot profund de V i una cintura alta decorada amb un cinturó.

Models de mànigues

Les regles per triar la longitud i el tipus de mànigues són:

 • Per ocultar els braços complets, trieu les mànigues acampanades de 3/4 de llarg. En aquest cas, les "llanternes" haurien de ser abandonades, però les mànigues-ales podrien ser adequades si són més llargues que el colze;
 • prengui nota: com més braços estiguin, més fàcilment és triar el tall de les mànigues;
 • les mànigues moderadament curvades amb volants en models de gasa distreuran de les espatlles amples. És millor si les espatlles estiguin tancades, mentre que el drap amb teixits pesats no atreu l’atenció necessària;
 • Les mànigues es poden substituir per un bolero, un tippets o una capa. També protegiran del fred i amaguen les espatlles contra les mirades indiscretes.

Colors de moda

Una opinió més errònia que la roba de colors clars és inacceptable per a les senyoretes de cos complet encara no estava al món de la moda. El temps ha passat quan una dona obesa ha hagut de passar per la seva pròpia voluntat amb tons de moda i sempre actualitzats.

Tots els modistes, des de grans fins a principiants, que admeten un error, van començar a crear equipaments de grans mides en tons blancs, lleugers, lactis i préssecs. Tots els colors estan disponibles per a la noia moderna amb formes apetitoses.

Anem a caminar per les opcions de moda a partir del rang de color:

 • el color negre és etern en la seva moda i rellevància, sempre és capaç de donar una imatge de misteri;
 • alguns tons blaus s'han convertit en el símbol d’aquest any, de manera que podeu triar l’indre, l’electricista i fins i tot el blau fosc;
 • Borgoña torna a la moda;
 • Amb el color vermell cal tenir cura, és millor triar ombres fosques i tranquil·les d'aquest color apassionat;
 • ja que el color de coral en si mateix és un accent, l'estil no hauria d'interrompre-ho.

Imprimeix

De la mateixa manera que es considerava injustament inaccessible per a les dones obeses les peces lleugeres, els dibuixos van ser prohibits. Tot i que aquest estereotip és destruït, la precaució a l'hora de triar les impressions a la roba no farà mal.

Els amants dels motius florals ni tan sols han de mirar les flors en un acompliment gran i enganxós. Aquests accents només es poden col·locar per ressaltar una certa part del cos.

Els patrons florals massa persistents encara queden amagats per a les dones del cos. Bé, si el dibuix tindrà una direcció vertical, ajudarà en certa mesura a treure la figura.

Teixits

Hi ha dos estils que determinen directament el tipus de tela:

 • el vestit adequat s'ha de fer de teixits molt densos sense una ombra de to de transparència. Només poden amagar el volum addicional i donar-li un ajust al cos;
 • La versió gratuïta del vestit es pot fer de material lleuger. La gasa s'adapta molt bé.

És millor no parar atenció al setí i la seda, i evitar-ho, ja que segurament el seu joc es reflectirà en un excés de volum. La tela, que en si mateixa és voluminosa, no aportarà res a la imatge.

Detalls de la moda

Fins i tot una mirada fugaç i inexperta abandonada de les últimes fotos dels espectacles, permetrà ressaltar els principals detalls que aquesta temporada simplement hauran d'assistir a vestits de nit:

 • Lace, com sempre, donarà romanticisme i feminitat. El lloc per a la secció d'encaix pot ser qualsevol: escot emmarcat al pit, vora, punys;
 • Els elements brillants com lluentons i pedreria poden estar presents només en vestits lacònics i modestos. En cas contrari, es pot convertir fàcilment en un lloc brillant que serà visible des de qualsevol racó de la sala.
 • és possible que les cortines no sempre siguin apropiades, però si estan correctament posicionades i donant-los la forma correcta, els defectes seran amagats de manera fiable davant de les mirades indiscretes;
 • en brodats, el més important és la modèstia.

Consells útils

Alguns consells útils no seran superfluos:

 1. Un gran nombre de detalls és incompatible amb la gran mida del vestit.
 2. L'elecció correcta del lli no és menys important que el vestit. La roba interior correcta pot fer meravelles amb el cos, i la roba interior estreta i massa ajustada, per contra, sobresortirà massa.
 3. El cotilló pot salvar el dia i convertir-se en un salvavides.
 4. Escollir un vestit brillant i original, els accessoris haurien de ser ignorats. Per contra, amb un vestit modest, la decoració ha de ser necessàriament i fins i tot pot ser gran.
 5. La marxa majestuosa, les espatlles llises, de les quals es van llançar tots els complexos, són la millor decoració per a qualsevol noia i dona, independentment de la forma de la seva figura.

Ara serà molt més fàcil triar el vestit perfecte i brillar tota la nit.

Comentaris
 1. Llum
  20.07.2015

  Qualsevol dona completa hauria de prestar atenció sobretot a vestits de cintura alta. Especialment si la panxa és gran. M'ha agradat la selecció. Gràcies!

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació