Roba per a dones obeses

Jaquetes de grans dimensions per a dones obeses

Jaquetes de grans dimensions per a dones obeses

uniu-vos a la discussió

 
El contingut
  1. Models
  2. Teixits
  3. Consells per triar

En el vestuari d'una dona moderna, un lloc especial, en veritat, ocupa una peça de roba universal: la jaqueta. No és sorprenent que aquest element del vestuari s’ha convertit en el favorit de les dones, més la mida.

Les jaquetes no només són capaces de crear una imatge completa, sinó que, a més, gràcies a un tall especial, faran que la vostra figura sigui més proporcional, amagui defectes i accentue els avantatges. El més important és triar el model, la mida del producte i combinar una jaqueta amb altres elements del conjunt.

Models

Jaquetes curtes

La durada d’aquest producte arriba a la cintura o cau lleugerament darrere d’ell. El tall d’aquestes jaquetes pot ser solt o equipat, amb o sense coll, amb solapes o coll rodó, amb un sostenidor sobre un o diversos botons. La varietat de models d’aquestes jaquetes és realment genial.

La jaqueta tallada té un vestit estricte i clàssic, amb una faldilla recta o trapezoïdal. Una jaqueta curta molt efectiva es veu en un conjunt amb un vestit espaiós amb una cintura alta. Una jaqueta retallada serà una gran addició a qualsevol imatge de dones pomposes.

Jaquetes llargues

El més popular i estimat per les dones, més talla. Aquests models amaguen especialment les zones problemàtiques i destaquen la línia de cintura i el pit. De manera efectiva, aquests models semblen ajustats / semi-equipats i en forma lliure.

Aquests productes es poden combinar amb faldilles, vestits, pantalons de vestir i pantalons texans. I per no distorsionar visualment les proporcions de la figura, cal seguir una regla senzilla: com més curta sigui la part inferior de la imatge, més llarga serà la jaqueta!

Jaquetes de Tweed llargues de coll

Roba molt elegant i pràctica a la primavera i la tardor. A més, els models sense collar ofereixen un estil minimalista contemporani. Si ho desitgeu, aquesta jaqueta es pot complementar amb accessoris, per exemple, una bella bufanda.

Jaqueta sense mànigues

Com a regla general, aquest model té un estil allargat. Aquesta cosa pot encaixar fàcilment en qualsevol armari.

Aquests models es combinen perfectament amb faldilles i pantalons clàssics, pantalons texans, vestits. La jaqueta es pot utilitzar amb samarretes clàssiques, bruses romàntiques, samarretes, colls i coles. I per a dones de magnífiques formes, aquest element de roba serà simplement insubstituïble.

Jaquetes de pit únic

Estils tan diversos que sempre hi ha un model adequat per a qualsevol tipus de figura. Aquestes jaquetes poden ser fixades i ajustades, amb mànigues llargues o mànigues de tres quarts.

Els models d’ajust lliure amb coll de collaret clàssic o coll de peu semblen impressionants. Es poden portar jaquetes de vestir amb pantalons clàssics, pantalons texans, faldilles i vestits.

Jaquetes dobles

Model molt eficaç. Aquestes jaquetes decoraran una dona de talla completa i, si cal, ajusteu un petit volum a la zona del pit.

Per fer que el vestit sigui espectacular, cal tenir en compte una característica senzilla: el nombre de botons de les files depèn de la vostra alçada. Major creixement: més botons i viceversa. Les jaquetes dobles es combinen perfectament amb els pantalons, les faldilles i els vestits d'estil clàssic.

Cardigans de punt

Suau, còmode, còmode, ideal per a totes les dones sense excepció.Filats de forjat de calat, jaquetes tallades coquetes són una addició fantàstica a un vestit o vestit de sol romàntic.

Jaquetes confortables i allargades de punt gruixut: una gran addició a pantalons i texans.

Teixits

Una varietat de models: no és l'únic avantatge de les jaquetes. Aquesta peça té una gran quantitat de tot tipus de teixits que s'utilitzen per a la seva fabricació.

Jaqueta de llana i tweed

L'opció més popular i pràctica. Aquest teixit còmode i càlid manté perfectament la forma del producte.

La popularitat d’utilitzar aquests teixits us permetrà triar la jaqueta adequada per a qualsevol fashionista. Aquests teixits cobreixen models clàssics tallats i allargats, així com jaquetes sense coll.

Jaqueta de vestit

No importa com de diferents, tan a prop com sigui possible en forma de la jaqueta i és un bell conjunt clàssic. Això és veritablement una cosa universal.

Les jaquetes de pit únic i de doble pit tenen un aspecte espectacular en versions curtes i llargues.

Cotó i lli

Teixits naturals còmodes i molt populars per a la fabricació de jaquetes lleugeres d'estiu amb mànigues curtes i llargues.

Jaquetes de pana

Aquesta és una opció elegant i de moda, escollida per dones de moda. Aquestes jaquetes poden substituir les jaquetes lleugeres.

Jaquetes de seda i setí

Aquests materials són principalment utilitzats per dissenyadors de moda per fer jaquetes de nit. Aquests teixits tenen un aspecte brillant, molt ben decorat amb brodats o tapissos.

Jaquetes de pell

Sorprenentment elegant i rellevant! Els models abreujats de les jaquetes semblen impressionants. Les jaquetes de pell de llarga durada són una cosa pràctica, però alhora elegant.

I, per descomptat, cal destacar les impressionants jaquetes combinades - on la pell juga el paper de decoració o decoració, per exemple, només un coll o butxaques poden ser de pell.

Consells per triar

Penseu en les característiques de l’elecció d’una jaqueta per a dones de mida "plus".

  • Per a dones amb malucs destacats, les jaquetes equipades amb falques són perfectes: poseu-les en un conjunt amb un vestit o una faldilla de tall recte. Aquesta combinació de proporcions visualment correctes.
  • Per a les dones amb una àmplia línia d’espatlles, les jaquetes rectes de llarg a mitja cuixa o més curtes són perfectes. I l'atenció al frondós bust atraurà un escot en forma de V.
  • Per a les dones de magnífiques construccions i no de tall alt, els models de jaquetes serien una opció ideal i els estils poden ser dels més diversos: equipats, acampats a la part inferior o recta. Però els models allargats estan contraindicats per a les dones baixes: ampliaran encara més la forma i reduiran visualment el creixement.
  • Els propietaris del busseig envoltant, per descomptat, han de fer èmfasi en això. I què, si no és una jaqueta, us ajudarà? Trieu estils amb un tall profund o una decoració al pit i tota l'atenció se centrarà en la dignitat de la vostra figura.
  • Els feliços propietaris de cintura fina haurien de preferir models de silueta de mida mitjana. Per a vostè seran models rellevants amb cinturó o elements decoratius a la cintura.

Les dones amb una grandària més gran han de prestar atenció a models asimètrics de jaquetes, però els models massa curts i ajustats han de ser abandonats.

I, finalment, pareu atenció a l’esquema de colors en l’elecció de la jaqueta adequada. Els estilistes i experts de la moda aconsellen dirigir la seva atenció a models senzills de jaquetes. No tingueu por de colors vius: la jaqueta d'estil correcte amb l'ajuda del color crearà un accent de moda a tota la imatge. Si necessiteu reduir visualment la part superior de la vostra figura, preferiu tonalitats fosques de blau, verd, marró i sobre el mateix color negre. Si, al contrari, necessiteu cridar l’atenció a la zona del tòrax, trieu-vos lliurement.

Una jaqueta és un element insubstituïble d'un armari que no surt de moda i us ofereix moltes opcions per crear exactament el vostre aspecte únic i únic per a totes les ocasions.

Escriu un comentari
Informació subministrada amb finalitats de referència. No es mèdic automàtic. Per a la salut, consulteu sempre amb un especialista.

Moda

Bellesa

Relació